search

Vuokraa mökki Svanekesta

Tanskassa Bornholmin saaren pohjoisissa osissa sijaitsee Svaneken hurmaava lomakohde. Tätä entistä kalastuskylää ympäröivät kauniit ja kumpuilevat maisemat, jotka tarjoavat loistavat olosuhteet  unohtumattoman loma viettämiselle. Monipuolinen rantaviiva sekä ihanat hiekkarannat tekevät Svanekesta yhden suosituimmista lomailualueista Bornholmissa ja mökki Svanekesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua täysin siemauksin kaikkeen siihen, mitä tällä mukaansatempaavalla kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota. Täällä voit rentoutua vihreässä ja rehevässä ympäristössä sekä nauttia oman vuokramökkisi tuomasta rauhasta.

Vuokraa mökki Svanekesta

Kokemuksia ja elämyksiä Svanekessa

Svaneken kapeat kadut sekä viihtyisät ravintolat ovat täynnä vanhan kalastuskaupungin historian havinaa. Kaupunki vie sinut aikamatkalle aikaan, jolloin ei ollut tietoakaan stressistä, hektisistä arkipäivistä tai teknologiasta. Lomallasi täällä vieraile Bornholmin suurimmassa pienpanimossa, Svaneke Bryghusissa, missä pääset maistelemaan paikallisesti valmistettuja oluita. Kokeile myös paikallista kotitekoista jäätelöä, karamelleja, lakritsia sekä hyytelöä. 

Svanekesta löydät myös valikoiman gallerioita, lasinpuhallusta sekä keramiikkapajoja. Jos taide kiinnostaa enemmänkin, tee päiväreissu Glastorvetin kaupunkiin, joka on äärimmäisen suosittu paikallisten taiteilijoiden keskuudessa. Svanekegaardenin taidekeskuksen läheisyydessä pääset nauttimaan usein järjestettävistä konserteista, luennoista sekä monista muista kulttuurisista tapahtumista. Mökki Svanekesta tarjoaa loistavan perustan lähteä tutustumaan kaikkiin alueen kokemuksiin ja kulttuurielämyksiin. 

Kuten jo monien vuosien ajan, paikallisten suosittu kohtaamispaikka tänä päivänäkin on viikoittaiset markkinat, jotka järjestetään keskiviikkoisin ja lauantaisin. Lomallasi Svanekessa kannattaakin ehdottomasti kokea kyseiset markkinat, sillä täällä jos missään pääset nauttimaan aidosta ja alkuperäisestä kulttuurista. Tutustu eri kojujen tarjontaan ja ostele paikallisia tuotteita sekä herkkuja, joita voit myöhemmin nauttia vuokramökkisi terassilla auringon laskiessa.

Vuokraa mökki Svanekesta

Aktiviteetteja ja kuvankauniita maisemia

Pakkaa mukaasi hyvät kävelykengät ja nauti Svaneken kujista ja kaduista viihtyisän tunnelman siivittämänä. Vuonna 2013 Svaneke valittiin Tanskan kauneimmaksi kaupungiksi, joten selvää on, että kyseessä on kuvankaunis lomakohde. Lomallasi täällä vieraile rakennuksessa, jossa kuuluisa taidemaalari, Oluf Høst, varttui. Kyseisen taiteilijan museo puolestaan löytyy Gudhjemin kaupungista. Muista myös vierailla savustamossa, jossa pääset nauttimaan monista erilaisista savustetuista kaloista. Savustamo vierailu onkin ehdoton kokemus lomalla Bornholmissa. 

Liikkuessasi Svaneken satamasta eteläiseen suuntaan, saavut Svaneken majakalle, joka ei ole nykyään enää toiminnassa. Siitä huolimatta kohde on näkemisen arvoinen sen upean ulkonäkönsä ansiosta. Majakan luota löydät myös Hullehavnin rannan, jonka on sanottu olevan Svaneken paras ranta. Jos matkustat lasten kanssa, kannattaa lomalla suunnata Brændegårdshaveniin. Kyseessä on Bornholmin saaren suurin viihdealue, josta löytyy muun muassa leikkikenttiä lapsille, vesipuisto sekä eläintarha.

Vuokraa mökki Svanekesta

Vuokaa mökki Svanekesta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmissa ja nettisivuillamme voit tutkia koko valikoimaa. Rajaamalla hakua toiveidesi mukaan löydät juuri sinulle sopivan asunnon Tanskasta. Laajasta valikoimastamme löytyy loma-asuntoja ja mökkejä jokaiseen makuun eri hinta-, koko-, sijainti- ja sisältöluokista, joten meiltä löydät sopivan kohteen jokaiseen tilanteeseen. Bornholm on aina varma valinta, kun etsit sopivaa sekoitusta aktiivista ja rentouttavaa lomaa Tanskasta. Lisäksi saaren luonto ja nähtävyydet hakevat vertaistaan. Vuokraa mökki Svanekesta NOVASOLin kautta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi vuokramökkiinne Tanskaan!