search

Vuokraa mökki Strandmarkenista

Jos aikeissasi on vuokrata mökki Tanskasta, mutta et vielä tiedä tarkkaa kohdetta, kannattaa katse suunnata Strandmarkenin ihanaan kohteeseen. Strandmarkenia ympäröivä alue on tunnettu sen kauniista maisemista sekä näkymistä. Täältä löydät myös eräitä Bornholmin kauneimmista sekä pisimmistä rannoista. Rantoja sävyttää leveät, hieno- ja valkohiekkaiset alueet sekä leveät dyynit, mitkä yhdessä luovat rentouttavan ympäristön esimerkiksi auringonottoon. Lisäksi alueelta löytyy monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja rennon rantaelämän vastapainoksi. Unelmien mökki Stranmarkenista mahdollistaa unohtumattoman loman viettämisen Tanskan suositulla Bornholmin saarella.

Vuokraa mökki Strandmarkenista

Kokemuksia ja aktiviteetteja lomallasi Strandmarkenissa

Kuuluisalla ja suositulla Dueodden rannalla hiekkadyyneillä sijaitsee Dueodden majakka, jonka 196 portaan päässä sijaitsee upea maisemien katselu paikka. Täältä aukeaa henkeäsalpaavat näkymät Bornholmin luontoon ja merelle ja kyseessä onkin saaren korkein kohta – tämä 47 metriä korkea majakka on myös Pohjois-Euroopan korkein. Suurimmasta osasta Bornholmin loma-asuntojamme on vain noin parin kilometrin matka majakalle ja matka tänne kävellen tai esimerkiksi pyörällä on ehdottomasti sen arvoinen. Mökki Strandmarkenista tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua muun muassa majakkaan, joka luo upeita elämyksiä vierailijoilleen.

Linnuntietä katsottuna vain parin sadan metrin päässä Strandmarkenin kesämökkialueesta sijaitsee Nexø golfklubin omistama Dueodden golfrata. Tämän 18 reikäisen golfradan on sanottu olevan Bornholmin paras ja se tarjoaa hauskoja elämyksiä niin aloittelijoille tai harrastelijoille, kuin myös ammattigolfaajillekin. Kesäloma ja golf sopivat yhteen täydellisesti ja täällä pääset nauttimaan lajista toden teolla! Vuokraa mökki Strandmarkenista ja koe golfin mukaansatempaava tunnelma.

Vuokraa mökki Strandmarkenista

Vuokraa mökki Strandmarkenista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmin alueella ja esimerkiksi Strandmarken on mitä loistavin vaihtoehto kohteena. Laajasta valikoimastamme löytyy mökkejä jokaiseen makuun ja kaikissa hinta-, koko-, sijainti- sekä sisältöluokissa. Voit esimerkiksi valita mökin, joka on tarkoitettu suurelle ryhmälle, kahdelle hengelle tai joka on lemmikkiystävällinen, jotta voit ottaa myös nelijalkaisen ystäväsi mukaasi. Tutki valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua vastaamaan sinun kriteereitäsi sekä toiveitasi ja varaa mieleisesi mökki jo tänään! Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi mökkiinne Tanskaan.