search

Vuokraa mökki Sommeroddesta

Bornholmin rannikolta, Dueoddesta läntiseen suuntaan, löytyy kesämökkialue nimeltään Sommerodde. Täällä NOVASOLilla on laaja valikoima vuokrattavia mökkejä, joista voit valita mieleisesi seuraavaa Bornholmin lomaasi varten. Vaikka Sommerodde ei ehkä ole kaikista suosituin tai kuuluisin lomakohde Bornholmissa, tarjoaa se silti loistavan perustan täydellisen lomamatkan viettämiselle Tanskassa. Sommerodde sijaitsee aivan meren rannalla, kuuluisan ja suositun Dueodden rannan lähellä ja kohde mahdollistaa monien unohtumattomien kokemusten ja elämysten kokemisen. Täältä löytyy kaikki tarpeellinen ihanan lomamatkan viettämiseen Tanskassa!

Vuokraa mökki Sommeroddesta

Aktiivinen loma Sommeroddessa

Kuten aiemmin mainittiin, Sommerodde sijaitsee meren rannalla Bornholmin eteläisessä osassa. Kohteen pohjoisella puolella sijaitsee Nexø golfklubi, joka on loistava kohde golfin ystäville. Täältä löydät 18 reikää sekä kuvankauniit ja vihreät maisemat. Jos vuokraat mökin Bornholmista juurikin golfaaminen mielessäsi, myös Rønnessa sekä Røssa sijaitsee golfradat, joita kannattaa lähteä suorittamaan. Loma Sommeroddessa tarjoaa myös loistavat mahdollisuudet rantaloman viettämiseen, sillä koko Bornholmin paras ja yksi Tanskan parhaista rannoista, Dueodde, sijaitsee lähellä Sommeroddea. Ranta sijaitsee vain kävelymatkan päässä, mutta tänne voi saapua myös pyörällä tai autolla. Vuokraa mökki Sommeroddesta ja koe kaikki aktiviteetit, jotka ovat helposti saavutettavissasi.

Vuokraa mökki Sommeroddesta

Loma vihreässä ympäristössä

Monet Bornholmin loma-asunnoistamme ja mökeistämme sijaitsevat vihreissä ja luonnollisissa maisemissa, mikä tuo ihanan rentouttavaa tunnelmaa lomallesi. Mökin vuokraaminen on loistava tapa saada sata prosenttinen vapaus lomallesi, kun saat itse päättää lomapäiviesi aikataulut, ohjelman ja rutiinit. Lounaan nauttiminen oman mökin terassilla katsellen upeaa merinäköalaa on kokemus jo itsessään ja lisäksi Bornholmin upea saari tarjoaa laajan valikoiman elämyksiä, jotka odottavat sinua. Vietä päivä rannalla rentoutuen, tutustuen alueen mielenkiintoisiin nähtävyyksiin, harrastaen golfia tai lähtien patikoimaan alueen kuvankauniiseen luontoon. Jos kokkaaminen ei ole sinun juttusi, Bornholmin kaupungit tarjoavat paljon viihtyisiä ravintoloita, joissa pääset maistelemaan paikallisia herkkuja.

Vuokraa mökki Sommeroddesta

Vuokraa mökki Sommeroddesta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmin alueella ja mökki Sommeroddesta on loistava valinta, kun haluat viettää monipuolisen loman koko perheen kesken. Mökki Tanskasta tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä tutustumaan muun muassa maan historiaan, kulttuuriin ja aktiviteetteihin monipuolisella ja omatoimisella tavalla. Bornholmissa idyllinen ja mukaansatempaava tunnelma tuo tiettyä charmia lomallesi ja saa sinut palaamaan myöhemminkin. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja varaa mieleisesi mökki Sommeroddesta jo tänään! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi mökkiinne Tanskaan!