search

Vuokraa mökki Sömarkenista

Sömarkenin pieni ja hurmaava kylä sijaitsee Bornholmin aurinkoisen saaren kaakkoisessa osassa, jossa pääset viettämään aikaa saaren kauneimpien rantojen luona. Bornholmissa nautitaan usein vuosittain suurimmasta määrästä auringonpaistetta koko Tanskassa, sekä myös vähimmästä määrästä vesisadetta vuodessa. Kun vietät lomasi Bornholmin saaren ihanassa Sömarkenin kylässä, pääset nauttimaan rentouttavasta ilmapiiristä ja tunnelmasta sekä rauhoittavasta ympäröivästä luonnosta. Kohteen kuvankauniit maisemat houkuttelevat sinua suuntaamaan alueen patikointireiteille nauttimaan luonnosta raikkaassa ulkoilmassa. Iltaisin on ihana nauttia rauhallisesta auringonlaskusta oman loma-asunnon tai mökin terassilla tai lähteä maistelemaan paikallisia herkkuja idyllisiin kahviloihin. 

Bornholmin saaren rannat ovat mitä lapsiystävällisempiä rantoja koko Tanskassa. Perheen pienimmät nauttivat puuhastelusta niin hiekalla, kuin vedessäkin ja koska vedet ovat pitkälle matalia, voit huoletta antaa lastesi leikkiä turvallisessa ympäristössä. Aikuisten on ihana rentoutua rantatuoleissa lukien kirjaa, ottaen aurinkoa ja ladaten akkuja arjen haasteita varten. Moniin Bornholmin alueen rantoihin on lyhyt matka lähes mistä tahansa saaren kohteesta ja rantojen laajasta valikoimasta voit valita juuri sinulle mieleisimmän. Vuokraa mökki Sömarkenista ja nauti lomallasi Bornholmin upeista ja ainutlaatuisista rannoista.

Vuokraa mökki Sömarkenista

Luontokokemuksia Sömarkenissa ja Bornholmissa

NOVASOLin laajasta valikoimasta löydät Sömarkenista paljon viihtyisiä loma-asuntoja ja mökkejä, joista kaikki sijaitsevat vain kävelymatkan päässä rannasta. Sömarken on loistava kohde viettää rentouttava loma, kiitos sen rauhoittavien metsien, kauniiden rantojen sekä eteläisen ilmapiirin. Täältä löytyy tekemistä ja nähtävää koko perheelle ja NOVASOLin avulla voit valita juuri teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne parhaiten vastaavan vuokramökin. 

Bornholmin saaren rannikko on tunnettu etenkin sen uskomattomista rannoista, jotka venyvät niin pitkälle, kuin silmä kantaa. Usein rantojen maisemaa koristavat upeat hiekkadyynit sekä kalliojyrkänteet, jotka luovat aivan erityistä tunnelmaa Bornholmin rannoille. Sömarkenin läheisillä rannoilla hiekka on hieman karkeampaa, kuin esimerkiksi Bornholmin suosituimmalla Dueodden rannalla, mutta nämä rannat ovat silti loistavia vapaa-ajanviettopaikkoja ja usein melko hiljaisia. Merestä löytyy muutamia isoja kivenlohkareita, joiden päältä etenkin nuoret tykkäävät hypätä veteen. 

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmin saarella. Mökki Sömarkenista tarjoaa lomallesi vapautta viettää päiväsi juuri niin kuin itse haluat ja itse päättämilläsi aikatauluilla sekä rutiineilla. Vietä lomapäivät rentoutuen rannalla tai lähtemällä erilaisille retkille ympäristöön – valinta on sinun!

Vuokraa mökki Sömarkenista

Vuokraa mökki Sömarkenista NOVASOLin kautta

NOVASOLin laajasta valikoimasta loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmissa, löytyy epäilemättä jokaiselle mieleinen kohde. Olitpa sitten lähdössä romanttiselle lomalle puolisosi kanssa, aktiiviselle lomalle koko perheen voimin tai rentouttavalle rantalomalle kavereittesi kanssa, NOVASOLin valikoimasta löytyy mökki jokaiseen tilanteeseen. Lisäksi moni vuokrattavista asunnoistamme ovat lemmikkiystävällisiä, jotta myös nelijalkainen ystäväsi voi tulla lomalle mukaan nauttimaan Bornholmin upeasta luonnosta ja ympäristöstä. Suurimmassa osassa Sömarkenin mökkejämme on merinäköala ja kaikki sijaitsevat kävelymatkan päässä rannasta. Tutki valikoimaamme nettisivuillamme ja vuokraa unelmiesi mökki Sömarkenista NOVASOLin kautta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!