search

Vuokraa mökki Snogebaekista

Snogebaekin kaupungin on uskottu olevan asutettu jo keskiajalta lähtien, jolloin asukkaat hankkivat elantonsa kalastuksella sekä maanviljelyllä. Nykyään kyseessä on viihtyisä kalastuskylä, jonka päätulonlähteenä toimii turismi ja matkailu. Etenkin alueen eläväinen satama sekä savutalot houkuttelevat lomalaisia sekä läheltä, että kaukaa. Kaupungin pääkadulta löydät monipuolisesti kauppoja, putiikkeja, kahviloita sekä ravintoloita ja kaupungin vanhat sekä historialliset rakennukset ovat upeaa katseltavaa. Lisäksi Snogebaekissa pääset nauttimaan pitkistä ja rentouttavista rantapäivistä, sillä kaupunki sijaitsee eräiden Bornholmin saaren parhaiden rantojen, kuten Dueodden ja Balkan läheisyydessä.

Vuokraa mökki Snogebaekista

Viihtyisiä rantoja Snogebaekin alueella

  • Snogebaekin ranta: Tämä ranta koostuu sekä hiekka-, että ruohoalueesta. Täältä löytyy pitkälle matalat vedet, joten kyseessä on sopiva ranta myös perheen pienimmille.
  • Balkan ranta: Tämä kilometrin mittainen ja hienohiekkainen ranta on yksi Bornholmin parhaista. Myös täällä vedet ovat matalia, joten kohde on sopiva ja turvallinen lapsillekin. Täältä löydät parkkipaikkoja, wc-tilat, minigolf ratoja sekä kahvilan. Lisäksi voit vuokrata polkuveneitä, aurinkotuoleja sekä purjelautailuvälineitä. 
  • Dueodden ranta: Tämä leveä ja monta kilometriä pitkä Bornholmin paras ranta koostuu valkoisesta ja hienosta hiekasta sekä kirkkaasta vedestä. Rannalta löytyy myös dyynejä, sekä laajalti puisia ramppeja, joita pitkin myös pyörätuoliasiakkaat sekä esimerkiksi pyörällä paikalle saapuvat pääsevät liikkumaan helposti. Täältä löytyy myös kioski sekä wc-tilat. 
Vuokraa mökki Snogebaekista

Snogebaekin tunnelmallinen satama

Hurmaavan sataman eläväinen tunnelma on tärkeä osa Snogebaekin charmia. Osta vaikka jäätelö ja käppäile pitkin vilkasta satamaa, nauttien raikkaasta meri-ilmasta ja katsellen ihmisten hulinaa. Kalastusveneet tuovat aitoa tunnelmaa satamaan, jossa vierähtää helposti paljonkin aikaa. Vieraile savutalossa, jossa esimerkiksi lihaa ja kalaa kypsennetään savun avulla. Maistele savutalon erikoisuuksia samalla, kun nautit sataman ainutlaatuisesta tunnelmasta ja ilmapiiristä perheesi kanssa. Vuokraa mökki Snogebaekista NOVASOLin kautta ja nauti sen tuomista mahdollisuuksista tutustua alueen nähtävyyksiin ja erikoisuuksiin omatoimisesti ja itsenäisesti. 

Elämyksiä ja kokemuksia lomallasi Snogebaekissa

Lomallasi Snogebaekissa voit lähteä muun muassa pyöräilemään tai patikoimaan viihtyisään sisämaahan, joka on sävytetty metsillä sekä viljelysmailla. Suuntaa myös laajalle ja suojellulle kosteikkoalueelle, nimeltä Hundsemyre. Täältä löytyy muun muassa hyvin rikas lintulajisto, jota pääset tarkkailemaan. Vain parin kilometrin päässä Snogebaekista löydät golfradan, jonka luona voit myös harrastaa minigolfia sekä tennistä. Onkijat voivat kalastaa joko rannikolla, tai yhdessä Bornholmin monista pienemmistä järvistä. Jos kulttuurihistoria kiinnostaa, suuntaa kohti Hammershusin historiallisen linnoituksen vaikuttavia raunioita, joiden luona Leonora Christina aikoinaan vangittiin. Lisäksi kannattaa tutustu saaren neljään pyöreään kirkkoon. Jos taas mielesi tekee shoppailla, suuntaa kohti Rønnen kaupunkia ja sen kujia, jotka ovat täynnä erilaisia putiikkeja ja kauppoja. Lapsiperheiden kannattaa tehdä päiväreissu Jobolandiin, jossa aikuiset voivat ihailla kohteen puutarhoja samalla kun lapset leikkivät huvipuiston puolella.

Vuokraa mökki Snogebaekista

Vuokraa mökki Snogebaekista NOVASOLin kautta

Bornholmin kokoisen saaren etu on se, että täällä pääset tutkimaan koko aluetta suhteellisen lyhyiden ajomatkojen kautta. NOVASOLin kautta vuokrattu mökki Snogebaekista tarjoaa sinulle ja perheellesi parhaan mahdollisen perustan tutustua Bornholmin alueen moniin nähtävyyksiin sekä aktiviteetteihin. Vuokraa mökki Bornholmin saarelta NOVASOLin kautta ja nauti tämän suositun lomakohteen monista elämys- ja kokemusmahdollisuuksista. Loma-asunto tai mökki tuo lomallesi paljon yksityisyyttä sekä omatoimisuutta ja mahdollisuuden päättää itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Sinun ei tarvitse myöskään huolehtia muiden lomalaisten hulinasta ympärilläsi. Vuokraa mökki Snogebaekista NOVASOLin kautta jo tänään ja nauti seuraavalla lomallasi Bornholmin upeasta saaresta!