search

Vuokraa mökki Sandvigista

Kun vuokraat loma-asunnon Bornholmin saarelta Tanskasta, pääset kokemaan Sandvigin upean kaupungin, joka on houkutellut lomailijoita luokseen jo 1900-luvun alusta alkaen. Sandvig sijaitsee aivan Allingen kaupungin välittömässä läheisyydessä ja yhdessä niitä usein kutsutaankin kaksoskaupungeiksi. Sandvig sijaitsee Bornholmin pohjoisessa osassa ja on hyvin suosittu lomakohde matkailijoiden keskuudessa. Vuokraa mökki Sandvigista NOVASOLin kautta ja nauti kaupungin monista elämyksistä ja kokemuksista täysin siemauksin.

Vuokraa mökki Sandvigista

Nähtävyyksiä Sandvigissa ja sen ympäristössä

Lomallasi Bornholmin saarella sinun kannattaa ehdottomasti vierailla Hammershusin linnoituksen raunioilla. Kyseessä on yksi koko saaren suosituimmista historiallisista nähtävyyksistä ja kohde sijaitsee saaren pohjoisen kärjen läntisellä puolella, aivan meren rannalla. Kuljettaessa etelämpään läntistä rannikkoa, löydät Jons Kapel -nimisen luonnonnähtävyyden. Kokonaisuudessaan luonto onkin itsessään jo upea nähtävyys tällä alueella Bornholmia. Vuokraa pyörä ja koe luonto läheltä tai vuokraa auto ja lähde tutkimaan aluetta laajemmalta. Tutustu myös Haslen ja Gudhjemin mielenkiintoisiin kaupunkeihin. Lisäksi Sandvigin ja Allingen kaupunkien välissä sijaitseva Madsebakkes -nähtävyys, josta löydät historiallisia ja kiehtovia kalliokaiverruksia, on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Sandvigin kaupunki on toki myös nähtävyys itsessään, kiitos sen hurmaavan sataman, kauniiden rantojen sekä mukaansatempaavan tunnelman. Vuokraa mökki Sandvigista ja lähde tutustumaan kaikkiin alueen unohtumattomiin nähtävyyksiin.

Vuokraa mökki Sandvigista

Vuokraa mökki Sandvigista NOVASOLin kautta

Sandvigin kaupunki sijaitsee Bornholmin pohjoisessa kärjessä. Tämä yli sata vuotta vanha kalastuskylä on nykyään todella suosittu lomakohde Tanskassa. Myös kokonaisuudessaan Bornholm on suosittu matkailukohde ja vuokraamalla mökin täältä NOVASOLin kautta, saat parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan kaikkiin alueen kaupunkeihin, aktiviteetteihin sekä nähtävyyksiin. Bornholmin saarelle on myös helppo päästä ja loma täällä tulee olemaan ikimuistoinen. Vuokraa mökki Sandvigista jo tänään ja vietä seuraava lomasi ainutlaatuisessa kohteessa, joka tarjoaa sinulle ja perheellesi upeita elämyksiä.

Voit tutustua NOVASOLin Tanskan loma-asuntojen ja mökkien tarjontaan nettisivuillamme ja vain muutamalla klikkauksella voit kustomoida hakua vastaamaan juuri sinun kriteereitäsi sekä toiveitasi. NOVASOLin koko valikoima on laatutarkastettu, joka tarkoittaa sitä, että jokaisen vuokraamamme loma-asunnon on tarkastanut NOVASOLin työntekijä. Laajan valikoimamme ansiosta jokainen löytää epäilemättä mieleisensä loma-asunnon, joka vastaa toiveita ja vaatimuksia. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi mökkiinne Tanskaan!