search

Vuokraa mökki Sandkåsista

Bornholmin viihtyisältä saarelta löytyy entinen kalastuskylä nimeltä Sandkås, joka on nykyään suosittu lomakohde saarella. Sandkås sijaitsee Bornholmin itäisellä rannikolla, Sandvigin ja Tejnin välissä, Allingen kaupungin itäisellä puolella. Vuokraa mökki Sandkåsista NOVASOLin laajasta valikoimasta ja nauti kaikesta siitä, mitä tällä ihanalla kaupungilla sekä koko Bornholmin saarella on sinulle ja perheellesi tarjota.

Vuokraa mökki Sandkåsista

Nähtävyyksiä Sandkåsin kaupungissa

Sandkåsin kaupungin merellinen sijainti on tehnyt kaupungista suositun lomailukohteen Bornholmin saarella. Täältä löydät loistavia mahdollisuuksia rentouttavan rantaelämän viettämiseen ja Sandkåsin samanniminen ranta on yksi kaupungin suosituimmista. Jos matkaat rannikkoa ylemmäs pohjoiseen päin, saavut Sandvigin lapsiystävälliselle rannalle, minne kannattaakin suunnata koko perheen voimin. Jos siis haaveilet Tanskan lomasta, jonka aikana pääset viettämään ihania rantapäiviä, Bornholmin saari ja Sandkåsin kaupunki on ehdoton valinta. 

Mökki Sandkåsista tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden lähteä tutustumaan mielenkiintoisiin ja jännittäviin nähtävyyksiin sekä kokemuksiin, joita alue sinulle ja perheellesi tarjoaa. Jos vuokraat auton, vain 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee Bornholmin saaren kuuluisin nähtävyys, Hammershus, jonne pääset kätevästi. Kyseessä on keskiaikaisen linnoituksen historialliset rauniot, jotka tekevät vaikutuksen jokaiseen vierailijaan. Voit myös tutustua Madsebakkenin upeaan kohteeseen, jossa pääset ihailemaan kalliokaiverruksia pronssiajoilta saakka. Vuokraa mökki Sandkåsista ja tutustua Bornholmin saaren mielenkiintoisiin nähtävyyksiin omin silmin.

Vuokraa mökki Sandkåsista

Aktiviteetteja Sandkåsissa

Bornholmin saari pitää sisällään loistavan valikoiman erilaisia retkiä ja reissuja, jotka antavat aktiivista vastapainoa saaren useille rentoutumisvaihtoehdoille. Päätitpä sitten lähteä kokemaan niitä autolla tai pyörän selässä, kokemuksen ainutlaatuisuus on taattua. Lähellä Sandkåsia sijaitsee Gudhjemin viehättävä kaupunki, jossa pääset nauttimaan kaikkea upeasta taiteesta aina herkullisiin ruokailukokemuksiin. Gudhjemin kaupungista voit myös tehdä venereissun Christiansø’n saarelle. Allingen ja Sandvigin kaupunkien lisäksi voit vierailla Haslen kaupungissa, joka sijaitsee vain noin 16 kilometrin päässä lounaissuunnassa Sandkåsista. Kyseinen pieni kylä on täynnä eläväistä tunnelmaa ja rikasta sekä mielenkiintoista historiaa ja kylän hurmaava satama on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Vuokraa mökki Sandkåsista

Vuokraa mökki Sandkåsista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmin saarella ja voit tutustua tähän valikoimaan nettisivuillamme vaikka heti. Kaikki vuokraamamme asunnot ovat laatutarkastettuja, joten voit vakuuttua kaikkien kohteiden toimivuudesta huoletta. Rajaamalla hakua nettisivuillamme saat näkyviin kaikki ne loma-asunnot ja mökit, jotka parhaiten vastaavat juuri sinun kriteereitäsi sekä toiveitasi. Laajan valikoimamme ansiosta meiltä löytyy mökkejä jokaiseen lähtöön eri hinta-, koko-, sijainti- ja sisältöluokissa. Sinun tarvitsee vain valita mieleisesi! Vuokraa mökki Sandkåsista jo tänään ja vietä seuraava lomasi täällä Tanskan ihanassa lomakohteessa nauttien sen aktiviteetti- ja nähtävyystarjonnasta täysin siemauksin!