search

Vuokraa mökki Rönnesta

Haaveiletko lomasta Tanskan aurinkoisimmalla lomailusaarella, Bornholmissa? Siinä tapauksessa kannattaa katse kääntää kohti saaren niin sanottua pääkaupunkia, Rönnea. Tämä hurmaava kaupunki tarjoaa kaikkea historiallisista rakennuksista, teattereista ja museoista kuvankauniisiin metsiin sekä ihaniin hiekkarantoihin. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmissa ja sinä saatkin itse päättää mieleisimmän vuokrakohteen lomallesi!

Vuokraa mökki Rönnesta

Kuvankaunis Bornholm

Bornholmin saari on tunnettu sen upeasta ja ainutlaatuisesta luonnostaan, josta pääset nauttimaan myös lomallasi Rönnen kaupungissa. Luontorakkaiden lomailijoiden kannattaakin tutustua Nordskovenin luontokohteeseen, jossa pääset kulkemaan monia erilaisia merkittyjä reittejä, tai vaellella oman mielesi mukaan metsässä miten haluat. Metsän yhteydestä löytyy myös yksi saaren suosituimmista rannoista, 2,5 kilometriä pitkä Antoinetten hiekkaranta. Muita Rönnen lähistöltä löytyviä suosittuja rantoja ovat muun muassa Onsbaek, Arnager ja Gallökken. 

Eräs uskomaton ja unohtumaton elämys Bornholmissa on vaikuttava petolintuesitys, joka esittelee upeita ja suuria petolintuja päivittäin järjestettävissä esityksissä. Jos olet onnekas, saatat saada pitää yhtä lintua kädessäsi! Vaikka et olisikaan erityisen kiinnostunut linnuista, on tämä esitys silti ehdottomasti näkemisen arvoinen. Vuokraa mökki Rönnesta ja koe muun muassa tämä upea petolintuesitys ja paljon muuta!

Vuokraa mökki Rönnesta

Nähtävyyksiä ja aktiviteetteja Rönnessa

Bornholmin saari on täynnä persoonallisuutta sekä viihtyisyyttä ja Rönnessa on tarjolla runsaasti molempia. Lähellä kaupungin aukiota ja keskustaa sijaitsee Rönnen vanha kaupunki. Täällä voit nauttia viihtyisästä kävelystä kaltevien katujen läpi sekä ihailla värikkäitä taloja, joista osa on vanhoja kauppataloja jopa 1800-luvulta asti. Vanha kaupunki tarjoaa todella hurmaavan kokemuksen kenelle tahansa! Rönnesta löydät myös muun muassa kaupungin teatterin, joka on Tanskan vanhin toimiva teatteri – näytelmän katsominen tässä teatterissa on ehdottomasti unohtumaton elämys! 

Kaupungin eteläisestä osasta löydät yhden kaupungin vanhimmista rakennuksista; linnan, joka oli aikoinaan osa Rönnen linnoitusta, joka rakennettiin kuningas Kristian V:nen käskystä vuosina 1688-1689. Kaikkien edellä mainittujen nähtävyyksien lisäksi lomallasi Rönnessa kannattaa tutustua muun muassa Bornholmin museoon, Bornholmin puolustusmuseoon, St. Nicolasin kirkkoon, Hjorthin keramiikkamuseoon sekä Rönnen satamaan. Vuokraa mökki Rönnesta ja tutustua alueen kiehtoviin nähtävyyksiin.

Vuokraa mökki Rönnesta

Vuokraa mökki Rönnesta NOVASOLin kautta

Jos suuntaat seuraavalla lomallasi Rönnen kiehtovaan kaupunkiin, saat epäilemättä nauttia ihanasta, tapahtumarikkaasta sekä monipuolisesta lomasta. Paras tapa nauttia koko saaren aktiviteeteista, nähtävyyksistä, kulttuurista ja historiasta, on vuokrata mökki Rönnesta NOVASOLin kautta. Vuokrattu loma-asunto tai mökki Bornholmilla tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä sekä omatoimisuutta ja mahdollisuuden suunnitella lomapäivien aikataulut ja rutiinit itse. Lisäksi yksityisen mökin avulla sinun ei tarvitse huolehtia muiden lomalaisten läsnäolosta ja hulinasta ympärilläsi, vaan saat nauttia lomastasi rauhassa. NOVASOLin valikoiman loma-asunnot ja mökit ovat persoonallisia ja tarjoavat mahdollisuuden nauttia lomasta kotoisassa ympäristössä. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi mökkiinne Tanskaan!