search

Vuokraa mökki Listedistä

Bornholmin saaren pohjoiselta rannikolta löytyy pieni satamakaupunki Listed. Tämä idyllinen lomakohde on täydellinen heille, jotka eivät halua viettää lomaansa suosituissa turistikohteissa, vaan etsivät rauhallisempaa ja aidompaa kohdetta. Listedissä pääset viettämään aikaa kuvankauniissa maisemissa ja värikkäässä ympäristössä. Mökki Listedistä tarjoaa täydellisen perustan lähteä tutustumaan kaikkiin Bornholmin alueen nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin, mutta sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä kauas löytääksesi kiehtovia nähtävyyksiä ja elämyksiä. Listedin naapurikaupunkeja ovat muun muassa Bølshavn, Gudhjem ja Svaneke, joista löydät laajan kirjon erilaisia ja monipuolisia aktiviteetteja sekä nähtävyyksiä, jotka tekevät lomastasi unohtumattoman.

Vuokraa mökki Listedistä

Kokemuksia ja elämyksiä kiehtovassa Listedissä

Listed on ollut kalastuskylä jo 1300-luvulta lähtien ja sen asukkaat ovat tehneet paljon pitääkseen kylän eläväisenä. Täältä löytyy muun muassa pieni kalastusmuseo, antiikkiputiikki sekä hurmaava majatalo. Joskus saattaa tuntua siltä, että aika pysyy paikallaan Listedissä. Täällä on ihanaa käppäillä pitkin kylää ja pysähtyä savustamoon maistelemaan aitoja ja alkuperäisiä bornholmilaisia makuja. Ilmapiiri ja tunnelma täällä on rento sekä stressivapaa. Satamasta löytyy kauniisti sijoitettu leikkikenttä, jossa lapset viihtyvät epäilemättä monta tuntia. Listedistä löytyy myös ranta loistavalta sijainnilta kallioiden suojasta ja läheltä löytyy myös monia muita viihtyisiä rantoja, joissa pääset viettämään rentouttavaa rantaelämää koko perheen kesken.

Vuokraa mökki Listedistä

Nähtävyyksiä Bornholmissa

Mökki Listedistä tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua kylän ja koko Bornholmin saaren ainutlaatuiseen ja rentouttavaan luontoon. Alueen rannoilla on ihana käydä aamupäiväkävelyllä ennen lounasta oman mökin terassilla, josta voi jatkaa päivän suunnitelmia esimerkiksi nähtävyyksiä katselemaan. Loman aktiviteettien mahdollisuudet ovat rajattomat täällä ja voitkin itse valita sopivassa suhteessa rentoutumista esimerkiksi rannalla ja aktiivista tekemistä esimerkiksi patikointireiteillä. 

Listedin lomalla kannattaa tehdä päiväreissu Svaneken kylään, joka sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä. Vuonna 2013 Svaneke valittiin koko Tanskan kauneimmaksi kaupungiksi, joten kohde on ehdottomasti vierailun arvoinen. Täältä löytyy myös paljon erilaista koettavaa. Täällä voit esimerkiksi vierailla Bornholmin saaren suurimmassa pienpanimossa ja maistella sieltä ostettuja paikallisia oluita esimerkiksi kotitekoisten lakritsien, hyytelöiden ja muiden makeisten kyytipoikana. 

Toinen vain lyhyen ajomatkan päässä Listedistä sijaitseva suosittu kohdekaupunki on Gudhjem. Täältä voit muun muassa tehdä veneretken Christiansön saarelle, jossa pääset tutustumaan kuningas Kristian V:nen vuonna 1684 rakennettuun muinaiseen linnoitukseen. Samalla pääset ihailemaan saaren luontoa ja eläimistöä, jotka ovat täällä aivan erityisiä. Vuokraa mökki Listedistä ja pääset tutustumaan koko Bornholmin alueen nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin omatoimisesti ja kätevästi.

Vuokraa mökki Listedistä

Vuokraa mökki Listedistä NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmissa, Tanskan suositulla lomailusaarella. Mökki Listedistä on loistava valinta silloin, kun haluat viettää rauhallisen loman, mutta silti olla lähellä upeita nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Loma-asunto tai mökki antaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä mahdollisuuden suunnitella itsenäisesti lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Samanlainen vapaus ei ole mahdollista esimerkiksi hotellissa. Persoonallisessa vuokra-asunnossa voit viettää loman kotoisissa tunnelmissa ja missä seurassa haluatkaan. Laajan valikoimamme ansiosta loma-asuntoja ja mökkejä löytyy jokaiseen tilanteeseen ja rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinun tarpeisiisi parhaiten vastaavan kohteen. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi mökkiisi Tanskaan!