search

Vuokraa mökki Haslesta

Noin kymmenen kilometriä pohjoiseen suuntaan Bornholmin pääkaupungista Rønnesta sijaitsee Haslen kaupunki, joka on tunnettu muun muassa sen savustamoista sekä viihtyisästä satama-alueesta. Sukupolvien ajan paikalliset ovat hankkineet elantonsa kalastamalla, mikä näkyy vielä tänäkin päivänä tämän pienen ja idyllisen kaupungin toiminnassa. Satamassa voit tutustua paikallisiin kalastajiin ja ihailla heidän värikkäitä kalastusaluksiaan, joilla he hankkivat uuden saaliin joka päivä. Bornholmin saaren läntinen rannikko on vielä matkailun osalta melko hiljaista aluetta, sillä suuret turistimassat eivät ole vielä löytäneet tänne, joten voit nauttia lomastasi rauhassa. Mökki Haslesta onkin loistava tapa tutustua aitoon ja alkuperäiseen bornholmilaiseen elämäntapaan.

Vuokraa mökki Haslesta

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä Haslessa

Henkeäsalpaava rannikkomaisema Haslen ympärillä esittelee pitkiä hiekkarantoja sekä jyrkkiä kalliorinteitä. Alueen pienet kylät houkuttelevat sinua vierailemaan pienissä putiikeissa, leipomoissa sekä kahviloissa. Kun Bornholmin lomasi perustana on vuokrattu mökki tai loma-asunto, sinulla on loistavat mahdollisuudet kokea unohtumattomia ja monipuolisia lomaelämyksiä. 

Kun vuokraat mökin tältä alueelta, sinun ei tarvitse valita meren, järven ja metsän väliltä. Monista loma-asunnoistamme ja mökeistämme on loistavat näkymät merelle samalla, kun hiljaiset metsäalueet ympäröivät asuntoa. Läheltä Haslea löydät muun muassa Rubinsø-järven, jonka kiehtovassa ympäristössä on ihana käydä kävelyllä, lenkillä tai lähteä tutkimaan aluetta pyörällä. Lisäksi lähistöltä löytyy rantoja, jotka tarjoavat rentouttavaa rantaelämää lomallesi. Muista myös maistella Bornholmin alueen savustamoiden herkullisia kaloja. 

Jos haluat yöpyä himan erikoisemmassa ympäristössä, kannattaa mökki Haslesta vuokrata idylliseltä satama-alueelta. Täältä löydät moderneja asuntoja uskomattomilla yksityiskohdilla, monilla mukavuuksilla sekä kuvankauniilla merinäköalalla. Asunto kiven heiton päässä satamasta on sijainniltaan houkutteleva ja tarjoaa täydellisen asetelman ihanan loman viettämiseen aidossa ja kutsuvassa ympäristössä Bornholmin saarella.

Vuokraa mökki Haslesta

Kokemuksia ja elämyksiä Haslessa

Lomallasi Haslessa kannattaa ehdottomasti tutustua Bornholmin ainutlaatuisiin savustamoihin, joissa pääset maistelemaan paikallisia herkullisuuksia, kuten esimerkiksi savustettua kalaa. Nappaa herkullinen annos mukaasi ja mene nauttimaan herkullinen ateriasi satamaan – istahda penkille ja nauti sataman idyllisestä tunnelmasta ja ilmapiiristä paikallisten herkkujen kanssa. Satamasta löydät myös arkkitehtuurisesti hienon uimapaikan, joka on suunniteltu koko perheelle sopivaksi uimapaikaksi ja Bornholmista löydät monia erilaisia hiekkarantoja, joista voit valita mieleisesi. Kiitos Bornholmin kuvankauniiden maisemien sekä laajan valikoiman seikkailullisia aktiviteetteja kyseessä on täydellinen lomakohde, jonne matkailijat saapuvat vuosi toisensa jälkeen.

Vuokraa mökki Haslesta

Vuokraa mökki Haslesta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on yli 50 vuoden kokemus loma-asuntojen ja mökkien vuokraamisesta, joten voit huoletta luottaa meihin. Lisäksi kaikki valikoimamme kohteet ovat laatutarkastettuja, joten voit vakuuttua kaikkien kohteiden toimivuudesta ja luotettavuudesta. Tarjoamme laajan valikoiman loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmin saarella sekä koko Tanskassa ja mökki Haslesta on loistava vaihtoehto silloin, kun haluat viettää monipuolisen ja viihtyisän loman täällä Tanskan suositulla lomailusaarella. Yksityinen loma-asunto tarjoaa lomallesi ja majoittumisellesi persoonallisuutta, kotoisuutta, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä. Voit itse suunnitella lomapäiviesi aikataulut, eikä sinun tarvitse huolehtia muiden lomailijoiden läsnäolosta ja hulinasta. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja vuokraa unelmiesi mökki Bornholmista seuraavaa lomaasi varten jo tänään!