search

Vuokraa mökki Gudhjemista

Gudhjem on hyvin pieni lomakohteiden helmi Bornholmin saarella. Kaupungin keskiöstä löytyy Brøddegade -katu, joka on täynnä erilaisia putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Kyseinen katu yhdessä kaupungin viihtyisien, kolmen sataman kanssa luovat aivan erityistä tunnelmaa.  Kohteen kuvankauniit ympäristöt sekä viihtyisä tunnelma ovat aina innoittaneet muun muassa taiteilijoita ja kaupungin vanhoista puutaloista voitkin löytää monia taidegallerioita sekä työpajoja. Lisäksi pääset herkuttelemaan paikallisilla savutalojen perinneruuilla. Kaupungin eteläinen tunnelma sekä miellyttävä ympäristö ovat tehneet siitä yhden Bornholmin saaren suosituimmista lomakohteista. Mökki Gudhjemista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua kohteen nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. 

Vuokraa mökki Gudhjemista

Gudhjemin viihtyisät rannat

Itse Gudhjemin kaupungissa ei sijaitse varsinaista hiekkarantaa, mutta kaupungin eteläisellä puolella sijaitsee Melstedin ranta. Kyseessä on viihtyisä hiekkaranta, jonka edustalla sijaitsee pieni saari, jossa etenkin perheen nuorimmat viihtyvät. Kohteesta löytyy aallonmurtaja sekä hyvä parkkipaikka. Jos haluat kokea Bornholmin parhaan rannan, suuntaa kohti Dueoddea, joka joidenkin mielestä on jopa yksi koko Euroopan parhaista rannoista. Rannan valkoinen hiekka on niin hienoa, että sitä on käytetty tiimalasin sisältönä. Dueodde on hyvin leveä ja monia kilometrejä pitkä ja täältä löydät paikkapaikoin upeita hiekkadyynejä. Läheisiltä parkkipaikoilta lähtee yli 500 metriä pitkät rampit dyynien läpi rannalle, jotta myös esimerkiksi pyörätuoliasiakkaat sekä pyörällä kohteeseen saapuvat pääsevät helposti liikkumaan. Kohteesta löytyy lisäksi kioski sekä wc-tilat. Vuokraa mökki Gudhjemista ja koe alueen viihtyisät rannat koko perheen voimin.

Vuokraa mökki Gudhjemista

Aktiviteetteja lomallasi Gudhjemissa

Gudhjemia ympäröivät kalliojyrkänteet ovat loistava kohde patikointiretkelle, jonka aikana voit nauttia henkeäsalpaavista maisemista. Yhdessä koko Tanskan suurimmista metsistä, Almindingenissa, voit kulkea merkittyjä reittejä kauniin metsän läpi ja suunnata esimerkiksi Rytterknægtenin muisto- ja näköalatornille. Alue soveltuu myös muun muassa maastopyöräilyyn upeissa maisemissa. Pysähdy matkallasi virkistävälle tauolle luonnon helmaan vaikkapa nauttimaan eväitä. Bornholmin saari on myös todellinen mekka onkijoille ja kalastajille, kiitos sen merellisten kalastusmahdollisuuksien sekä monien järvien. Lisäksi täällä on loistavat mahdollisuudet muun muassa pelata golfia, harrastaa kiipeilyä, ratsastaa sekä kokeilla kajakkimelontaa. Loma Bornholmissa voi siis olla sekä rentouttava, että aktiivinen – sinä päätät! Mökki Gudhjemista tarjoaa loistavan perustan lähteä tutustumaan kaikkiin alueen aktiviteetteihin kätevästi.

Vuokraa mökki Gudhjemista

Alueen upeat nähtävyydet

Lomallasi Gudhjemissa vieraile Gudhjemin kirkossa, jossa pääset ihailemaan upeita maalauksia, sekä Gudhjemin museossa, joka on perustettu vanhaan juna-asemaan ja jossa pääset tutustumaan vaihtuviin näyttelyihin. Bornholmin saaren neljä pyöreää kirkkoa, Østerlars, Nylars, Olsker ja Nyker ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Lisäksi kannattaa vierailla Gudhjemissa sijaitsevassa keskiaikaisessa keskuksessa, jossa pääset tutustumaan eläväiseen tarinankerrontaan, kun ihmiset ja eläimet esittelevät keskiajan elämäntyyliä vanhoissa rakennuksissa. Veneretki Frederiksø- ja Christiansø-saarille on myös hyvin suositeltavaa lomallasi Gudhjemissa. Älä myöskään unohda vierailla Hammershusin linnoituksen raunioilla, joiden luona pääset kokemaan historian havinaa Leonora Christinan vangitsemispaikassa. Perheen pienimmille ehdoton kohde on Jobolandin huvipuisto, jossa yhdistyvät kaunis luonto, sekä hauskanpito. Vuokraa mökki Gudhjemista ja tutustu alueen nähtävyyksiin omatoimisesti sekä itsenäisesti.

Vuokraa mökki Gudhjeimista

Bornholmin shoppailumahdollisuudet

Gudhjemista löytyy monia hauskoja putiikkeja sekä gallerioita ja saarella harrastetaan paljon keramiikkaa, maalaamista sekä lasinpuhallusta. Jos tahdot laajan valikoiman kauppoja ja putiikkeja, suuntaa kohti Rønnen kaupunkia – täältä löydät lukuisan määrän erilaisia kauppoja, kahviloita sekä ravintoloita.

Varaa mökki Gudhjemista kauttamme helposti ja turvallisesti

Mökki Gudhjemista NOVASOLin kautta takaa viihtyisän loman, joka sisältää paljon tunnelmaa. Huomioithan, että Bornholmin saaren mökit ja loma-asunnot varataan aina nopeasti loppuun, joten kannattaa ole nopea ja valppaana. Mökki NOVASOLin kautta tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, itsenäisyyttä ja omatoimisuutta, eikä sinun tarvitse huolehtia muiden lomalaisten läsnäolosta tai hulinasta. Yksityinen mökki tarjoaa myös paljon vapauksia lomallesi, sillä saat itse päättää lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Tutki valikoimaamme nettisivuiltamme ja varaa unelmiesi mökki Gudhjemista jo tänään! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi mökkiinne Tanskaan!