search

Vuokraa mökki Bölshavnista

Bornholmin saaren koillisessa suunnassa sijaitsee Bölshavnin kiehtova lomakaupunki. Tämä entinen kalastuskaupunki kiehtoo idyllisellä satamallaan sekä monilla purjehdus- ja vapaa-ajanveneillään. Kuvankauniit maisemat sekä vaihteleva ja monipuolinen rannikko hiekkarantoineen tekevät tästä alueesta todella suositun kohteen vuokrata mökki Bornholmista. Täällä voit rentoutua rauhassa hiljaisessa ympäristössä ja unohtaa arkipäivien stressin. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmin saarella ja mökki Bölshavnista on loistava valinta täydellisen lomamatkan viettämiselle.

Vuokraa mökki Bölshavnista

Kokemuksia ja aktiviteetteja upeassa ympäristössä

Bölshavnin pieni rantakaupunki on loistava kohde sekä heille, jotka kaipaavat lomaltaan rentoa rantaelämää, että heille, jotka haluavat harrastaa mielekkäitä aktiviteetteja loman aikana. Bornholmin saari on tunnettu myös runsaasta auringonpaisteesta ja vähäisistä sateista, mikä kasvattaa saaren suosiota entisestään. Alueen lauhkea ja miellyttävä ilmasto houkuttelee lomailijoita harrastamaan saaren monia mahdollisia aktiviteetteja. Täällä voit muun muassa patikoida, uida ja kokeilla monia erilaisia vesiaktiviteetteja. Pitkin saarta on merkitty patikointi- ja maastopyöräilyreittejä, joiden avulla saareen tutustuminen on hauskaa ja monipuolista. Lähde esimerkiksi retkelle pienen rakennelman luokse, jota Pyhäksi Naiseksi kutsutaan. Vanhan legendan mukaan mäen päällä oleva kivi oli aiemmin nainen ja pienemmät kivet sen ympärillä olivat hänen lapsiaan. Tarinan mukaan nainen muutti lapsensa ja itsensä kiveksi, suojellakseen heitä ja itseään tietyltä uhkaavalta vaaralta. Kyseisen nähtävyyden löydät Listedin ja Bölshavnin välistä.

Vuokraa mökki Bölshavnista

Kokemuksia lähellä mökkiäsi Bölshavnissa 

Bölshavnin kaupunki sijaitsee Svaneken ja Gudhjemin kaupunkien välissä. Aikaisemmin Bölshavnissa asui lähinnä kalastajia ja merimiehiä. Vielä tänäkin päivänä voit ihailla vanhoja puutaloja, joissa kalastajat aikoinaan asuivat ja jotka hehkuvat historian havinaa. Bölshavn tarjoaa todella hurmaavan ja kiehtovan lomaelämyksen! Jos olet kiinnostunut historiasta, vieraile Bornholmin rannikolla sijaitsevissa linnoituksissa. Nämä keskiaikaiset linnoitukset auttoivat Bornholmia puolustautumaan mereltä päin tulleita hyökkäyksiä vastaan. Vietä mukava päiväreissu linnoitusten parissa ja nauti samalla sinua ympäröivästä historiasta. Vuokraa mökki Bölshavnista ja koe kaikki se, mitä tällä mielenkiintoisella kohteella on sinulle tarjota.

Vuokraa mökki Bölshavnista

Vuokraa mökki Bölshavnista NOVASOLin kautta

Vuokraa mökki Bornholmista NOVASOLin kautta ja pääset kokemaan unohtumattomia elämyksiä, jotka odottavat sinua täällä Tanskan suositulla lomailusaarella. Meillä on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmissa ja siksi jokainen löytää epäilemättä mieleisensä asunnon valikoimastamme. Rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan mökin valitsemastasi sijainnista. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja vuokraa mökki Bölshavnista seuraavaa lomaasi varten jo tänään! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi mökkiinne Tanskaan!