search

Vuokraa mökki Bodernesta

Bodernen pieni lomakylä sijaitsee muutaman kilometrin päässä Bornholmin suositusta Aakirkebyn kaupungista. Bodernen ranta on erityisen suosittu etenkin lapsiperheiden keskuudessa, sillä täällä vedet ovat pitkälle matalia ja rannalta löytyy upeita hiekkadyynejä. Ranta alkaa Bodernen pienestä satamasta, mistä löytyy myös ihania kahviloita sekä idyllisiä putiikkeja ja kauppoja, jotka myyvät muun muassa tyylikkäitä vaatteita. Vuokraa mökki Bodernesta Bornholmin suositulta lomailusaarelta ja vietä unohtumaton lomamatka koko perheen kesken mitä monipuolisimmassa ympäristössä.

Vuokraa mökki Bodernesta

Täydellinen loma Bornholmissa

Monet usein suuntaavat juurikin tälle alueelle Bornholmissa, kiitos sen upeiden hienohiekkaisten rantojen, joita usein verrataan jopa Etelä-Euroopan maiden hiekkarantoihin. Rantojen valkoinen kvartsihiekka on niin hienoa, että ennen aikaan sitä käytettiin jopa tiimalaseissa. Suurimmassa osassa rantoja merivesi on pitkälle matalaa, joten rannat ovat turvallisia perheen pienimmillekin ja ovat siksi todella lapsiperheystävällisiä. Mökki Bodernesta tarjoaa sinulle ja perheellesi parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan saaren moniin hurmaaviin hiekkarantoihin. 

Jos päätät lähteä lomalle Bornholmin suositulle saarelle, voit odottaa lomallesi miellyttävää ilmastoa, paljon auringonpaistetta ja vain vähän vesisadetta. Loma Bornholmissa sopii koko perheelle ja täällä pääsette kokemaan saaren ainutlaatuisen luonnon, mielenkiintoiset nähtävyydet, mukaansatempaavat aktiviteetit, monipuolisen kulttuurin sekä kiehtovan historian. Täällä voit viettää joko rentouttavan rantaloman muutamalla shoppailupäivällä tai kunnon aktiiviloman harrastaen monia erilaisia aktiviteetteja – paras loma syntyy, kun sekoitat molempia sopivassa suhteessa ja oman mielesi mukaan. 

Vuokraa mökki Bodernesta

Luontoelämykset Bornholmissa

Bornholmin saaren luonto on hyvin vaihtelevaa sekä monipuolista ja alueen miellyttävän lauhkea ilmasto houkuttelee lomailijoita viettämään aikaa luonnon helmassa esimerkiksi patikoiden tai maastopyöräillen. Saarelta löydätkin monia merkittyjä reittejä patikoimista ja maastopyöräilyä varten ja tutkimusmatkoillasi luonnossa pääset samalla tutustumaan saaren monimuotoiseen kasvillisuuteen sekä eläimistöön. Pakkaa mukaasi uimapuku siltä varalta, että löydätkin jonkun hurmaavan pienen järven tai syrjäisen rannan ja haluat pulahtaa virkistävälle uinnille retken lomassa. Jos pidät vesiurheilulajeista, täällä pääset harrastamaan muun muassa kajakkimelontaa sekä purjelautailua. Vuokraa mökki Bodernesta ja lähde tutustumaan Bornholmin saaren moniin luontoelämyksiin koko perheen voimin.

Vuokraa mökki Bodernesta

Vuokraa mökki Bodernesta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Tanskassa ja Bornholmin saaren mökit ja loma-asunnot ovat eräitä koko maan suosituimmista. Voit helposti ja kätevästi tutkia valikoimaamme nettisivuillamme ja varata mieleisesi mökin haluamastasi kohteesta vaikka heti. Rajaamalla hakua löydät juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavat loma-asunnot ja mökit. Laajan valikoimamme ansiosta meiltä löytyy vuokra-asuntoja jokaiseen makuun ja lähtöön eri hinta-, koko-, sijainti- ja sisältöluokista, joten jokainen löytää epäilemättä sopivan asunnon lomamatkaa varten. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi mökkiinne Tanskaan!