search

Vuokraa mökki Balkasta

Balka on kaunis lomakohde, joka sijaitsee eräiden Bornholmin saaren parhaiden rantojen alueella. Täällä pääset nauttimaan sekä metsistä ja luonnosta, että rantaelämästä ja idyllisestä pienestä satamasta. Pienet ja vanhat kalastajien torpat lisäävät Balkan hurmaavaa tunnelmaa. Tänä päivänä Balka on monien suosikkilomakohde ja täällä sijaitsee yhdeksi Euroopan parhaista rannoista luonnehdittu ranta. Lähellä Balkaa sijaitsee Bornholmin toiseksi suurin kaupunki, Nexø, jonne pääset kätevästi rannikkoa pitkin menevää reittiä vaikkapa pyörällä. Balkassa siis yhdistyy rentouttava rantaloma sekä mielenkiintoinen kaupunkiloma ja mökki Balkasta mahdollistaa kaiken tämän kokemisen.

Vuokraa mökki Balkasta

Rantaelämää Balkassa

Balkan rantaa on kuvailtu Bornholmin saaren toiseksi parhaaksi rannaksi, parhaan ollessa Dueodde. Balkan leveä hiekkaranta koostuu hienosta hiekasta ja täällä vettä puhdistetaan säännöllisin väliajoin merilevästä ynnä muusta. Kyseessä on myös lapsiystävällinen ranta, sillä vedet ovat täällä pitkälle matalia. Täältä löytyy myös hyvin parkkitilaa, wc-tilat sekä kahvila. Jos mielesi tekee tehdä jotakin aktiivista rentouttavan rantaelämän lomassa, voit kokeilla esimerkiksi minigolfia. Kesäisin rannalla päivystää hengenpelastajat ja täältä voit myös vuokrata polkuveneitä, purjelautailuvälineitä sekä aurinkotuoleja. Balkan ranta sopii myös pyörätuoliasiakkaille, sillä täältä löytyy puisia ramppeja helppoa liikkumista varten. Vuokraa mökki Balkasta ja koe alueen rentouttava rantaelämä.

Vuokraa mökki Balkasta

Aktiviteetteja lomallasi Balkassa

Lomallasi Bornholmissa käytä hyväksesi alueen upeita pyöräily- ja patikointireittejä, jotka esittelevät henkeäsalpaavia maisemia ja näkymiä matkalla. Saarelta löytyy monista paikoista pieniä pihamyymälöitä, joissa voit pitää rentouttavan tauon sekä nauttia herkullisista paikallisista herkuista idyllisissä kahviloissa. Jos pidät golfin pelaamisesta, Bornholm on loistava kohde sinulle, sillä täältä löytyy monia erilaisia golfratoja, joista valita. Kalastuksen ja onkimisen ystävät voivat puolestaan lähteä Nexøsta vesille veneellä ja suunnata kohti rannikon kalaparvia tai kohti pieniä karikkoja lähelle Snogebækia. Lisäksi Bornholmissa on hyvät mahdollisuudet harrastaa muun muassa kiipeilyä, kajakkimelomista sekä tenniksen pelaamista. Mökki Balkasta tarjoaa sinulle ja perheellesi parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan kaikkiin alueen aktiviteetteihin.

Vuokraa mökki Balkasta

Paljon nähtävää Bornholmissa

Bornholmissa on monia ”pakko nähdä” -kohteita, kuten esimerkiksi Hammershusin linnoituksen rauniot. Kyseisen linnoituksen arvioidaan olevan peräisin vuodelta 1250 ja se sijaitsee kallion päällä, mistä avautuu kuvankauniit näkymät merelle päin. Täällä voit kokea historian havinaa ja tutustua paikkaan, missä Leonora Christine aikoinaan vangittiin. Bornholmin keskiaikaisessa keskustassa pääset tutustumaan siihen, millaista elämä tuona aikana oikeastaan oli ja Gudhjemissa pääset puolestaan vierailemaan Bornholmin mielenkiintoisessa taidemuseossa. Bornholmin maamerkkeinä toimii alueen neljä pyöreää kirkkoa, Østerlars, Olsker, Nylars ja Nyker. Kirkot rakennettiin keskiajalla ja ne ovat toimineet sekä kirkkoina, että puolustusrakennuksina. Koko Tanskassa on jäljellä seitsemän pyöreää kirkkoa ja Bornholmissa sijaitsee niistä nämä neljä. Perheen pienimmille Jobolandin huvipuisto on ehdoton kohde! Vuokraa mökki Balkasta ja pääset kokemaan koko perheen voimin Bornholmin mielenkiintoisia elämyksiä sekä nähtävyyksiä.

Vuokraa mökki Balkasta

Vieraile Nexøssa Balkan lomasi aikana

Jos haluat lomallasi nähtävyyksien ja aktiviteettien kokemisen lisäksi päästä shoppailemaan sekä kiertelemään ihanissa kahviloissa ja ravintoloissa, kannattaa suunnata kohti Nexøn kaupunkia, joka sijaitsee vain noin 3.5 kilometrin päässä Balkasta. Alun perin Nexø oli pieni kalastuskylä, mutta nykyään kyseessä on Bornholmin toiseksi suurin kaupunki, joka on täynnä eläväistä tunnelmaa sekä viihtyisiä kujia ja katuja ja täällä pääset myös nauttimaan idyllisen sataman hurmaavasta tunnelmasta. Nexø tarjoaa vierailijoilleen loistavat ostosmahdollisuudet sekä paljon ihania kahviloita ja ravintoloita, joissa pääset nauttimaan herkullisista paikallisista herkuista. Halutessasi voit myös ostaa tuoreita raaka-aineita ja valmistaa ruokaa itse oman loma-asuntosi keittiössä. 

Kun vuokraat mökin Balkasta, pääset nauttimaan samanaikaisesti sekä rantaelämästä, että vilkkaasta kaupunkielämästä sopivassa suhteessa. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmin saarella, joista voit valita mieleisesti Balkasta ja nauttia ihanasta lomasta mielenkiintoisessa Tanskassa.