search

Vuokraa mökki Arnagerista

Lähes koko lounaisrannikkoa Bornholmissa hallitsevat kuvankauniit rannat hienolla hiekalla sekä loistavilla uintimahdollisuuksilla. Pari kilometriä Rönnen kaupungista idässä sijaitsee Arnagerin kalastuskylä, joka ei ole tästä poikkeus. Täällä kivisen maaston on korvannut hienohiekkaiset rannat. Vuokraa mökki Arnagerista seuraavaa lomaasi varten ja nauti tuoreesta kalasta sekä tämän pienen kylän romanttisesta tunnelmasta lomallasi. Arnagerista pääset helposti ja kätevästi Rönnen kaupunkiin, jossa pääset nauttimaan kohteen monista mielenkiintoisista nähtävyyksistä.

Vuokraa mökki Arnagerista

Upeita nähtävyyksiä Arnagerissa

Arnagerista löydät muun muassa Skandinavian pisimmän puusillan. Tämä 200 metriä pitkä silta yhdistää sataman ja mantereen ja on ehdottomasti vierailun arvoinen. Aikoinaan paikalliset täällä elivät kalastuksella sekä maataloudella ja kalastusperinne onkin pidetty elossa tähän päivään saakka harrastekalastajien muodossa. Tuoreet kalat valmistetaan usein savustamossa, josta voit ostaa maisteltavaksi esimerkiksi herkullista silakkaa, joka on yksi Bornholmin kuuluisuuksista. 1990-luvulla Arnagerin rannikolta löydettiin dinosauruksen jäännöksiä, jotka ovat vielä tähänkin päivään mennessä ainoat dinosauruksen jäännökset, jotka ollaan löydetty Tanskasta.

Vuokraa mökki Arnagerista

Loistavat kalastusmahdollisuudet 

Bornholm on tunnettu sen loistavista kalastusmahdollisuuksista ja yleisin saalis täällä on meritaimen ja lohi. Lokakuun ja toukokuun välissä lohi puree erityisen hyvin ja tänä aikana Bornholmin monet rannat ovat melkein tyhjiä. Tämä on siis loistavaa lomailuaikaa heille, jotka haluavat kokeilla onneaan kalastuksessa rauhallisessa ja hiljaisessa ympäristössä. Monilla Bornholmin rannikoiden edustoilla sijaitsee paljon karikkoja, joten kalat viihtyvät täällä hyvin ja tuovat täten loistavat kalastusmahdollisuudet. Erityisesti kalastaminen talvisin on hauska kokemus! Bornholmissa kalastaminen on kuitenkin hauskaa ympärivuotisesti. Vuokraa mökki Arnagerista ja koe Bornholmin loistavat kalastusmahdollisuudet perheesi kanssa.

Vuokraa mökki Arnagerista

Vuokraa mökki Arnagerista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Bornholmissa, suositulla Tanskan lomailusaarella. Unelmien mökki Arnagerista tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet lomallesi harrastaa erilaisia aktiviteetteja sekä tutustua Bornholmin saaren moniin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. Vuokrattu mökki tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä loistavan mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Laajasta valikoimastamme voit itse valita juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi parhaiten vastaavan vaihtoehdon – matkustitpa suurella porukalla tai kahdestaan puolisosi kanssa tai esimerkiksi pienellä tai suurella budjetilla, NOVASOLilta löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Tutki valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa mökki Bornholmista seuraavaa lomaasi varten jo tänään!