search

Vuokraa mökki Allingesta

Allinge on idyllinen pieni lomakohde Bornholmin aurinkoisella saarella. Kohteen vanhat rakennukset sekä kiehtovat kujat sijaitsevat kauniisti satamaa ympäröivillä kallioilla ja luovat täydellisen perustan ihanan loman viettämiselle Tanskassa. Allinge on Nordbornholmin tärkeä kaupankäynnin kaupunki ja kohteen keskusta onkin täynnä monia erilaisia kauppoja, putiikkeja, kahviloita sekä ravintoloita, jotka tarjoavat sinulle ja perheellesi laajan valikoiman unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia. Täällä voit nauttia ihanasta ja aidosta tanskalaisesta saarielämästä, joka kiehtovuudellaan vie totisesti mennessään. Mökki Allingesta mahdollistaa kaupungin ainutlaatuisten elämysten kokemisen.

Vuokraa mökki Allingesta

Nauti Allingen lomakylästä

Kun vuokraat loma-asunnon Allingesta, pääset kokemaan alueen upeat patikointireitit ja voit lähteä esimerkiksi Løsebækgadeen. Täältä voit lähteä seuraamaan kaunista rannikkoreittiä, joka vie sinua ylös ja alas kallioreittejä. Matkalta löydät myös pienen kuvankauniin hiekkarannan, jota paikalliset käyttävät aktiivisesti kesäaikaan. Lomallasi Allingessa kannattaa myös tehdä päiväreissu viereiseen Sandvigin kaupunkiin, minne voit mennä vaikkapa pyörällä, sillä kaupungit sijaitsevat niin lähellä toisiaan. Sekä Allinge, että Sandvig ovat vanhoja kalastuskyliä, jotka perustettiin jo keskiajalla ja vielä tänäkin päivänä molemmissa kaupungeissa pääset ihailemaan 1700- ja 1800-luvuille sijoittuvia historiallisia rakennuksia. Kaupunkien laitamilla monet idylliset ja vanhat maalaistalot tuovat erityistä charmia alueen tunnelmaan. Lisäksi kannattaa vierailla Bornholmin alueen perinteisissä savutaloissa, joissa pääset maistelemaan monia paikallisia herkkuja, kuten esimerkiksi savustettua silliä. Kyseessä on ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus, jollaista ei muualta maailmasta saa. Vuokraa mökki Allingesta ja koe kohteen ihanat elämykset.

Vuokraa mökki Allingesta

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä Allingessa

Sen lisäksi, että Allingen pieni kaupunki sopii loistavasti rentoutumiseen, on täällä myös paljon mielenkiintoista ja jännittävää tekemistä sekä nähtävää. Pohjoisessa osassa Allingea sijaitsee Madsebakke, missä pääset ihailemaan Tanskan laajimpia kivikaiverruksia. Tutkijat uskovat kivikaiverrusten olevan peräisin 2500 vuoden takaa pronssikaudelta. Jos haluat tutustua lisää Bornholmin historiaan, vieraile Hammershusin keskiaikaisen linnoituksen raunioilla, joka on yksi Bornholmin alueen vierailluimmista nähtävyyksistä. Täällä voit päästää mielikuvituksen valloilleen ja kuvitella, millaista elämä täällä oli 1200-luvulla. 

Yksi Bornholmin alueen upeista luonnollisista nähtävyyksistä on Helligdomsklipperne – rannikon suuri kivimuodostelma, joka koostuu korkeista kalliojyrkänteistä ja terävistä graniiteista. Kohteen nimi tarkoittaa niin sanottua pyhäkkö jyrkännettä ja kyseisen nimityksen nähtävyys sai aikoinaan, kun kallioiden läpi virtasi ennen muinoin ”pyhä lähde”. Kautta aikojen ihmiset ovat uskoneet lähteen parantaviin voimiin. Tänä päivänä kivimuodostelma kiehtoo monia ja Helligdomsklipperne kannattaakin kokea lomalla Bornholmissa. Vuokraa mökki Allingesta ja koe kaikki mielenkiintoiset nähtävyydet, joita kaupungilla on tarjota.

Vuokraa mökki Allingesta

Vuokraa mökki Allingesta NOVASOLin kautta

Bornholmin alueelta Tanskasta löydät monia kuvankauniita ja vaaleita hiekkarantoja, joiden luona on ihanaa viettää rantapäiviä perheen kesken. Sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin vuokrata mökki Allingesta ja nauttia kaupungin ja alueen aktiviteeteista ja nähtävyyksistä täysin siemauksin. NOVASOLin laajasta valikoimasta loma-asuntoja Bornholmin alueella löydät varmasti mieleisesi kohteen, jossa viettää loma koko perheen voimin. Rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sellaisen mökin Tanskasta, joka vastaa sinun kriteereitäsi sekä toiveitasi. Etsitkö upeaa luksusmökkiä merinäköalalla vai hillitympää ja kotoisampaa loma-asuntoa? NOVASOLin kautta löydät aina etsimäsi. Lisäksi moni valikoimamme loma-asunnoista ovat lemmikkiystävällisiä, joten voit ottaa lomallesi mukaan myös nelijalkaisen ystäväsi. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi loma-asuntoonne Tanskaan!