search

Vuokraa mökki Bornholmilta

Bornholm on vastakohtaisuuksien saari. Vaikka se on pinta-alaltaan pieni, löydät saarelta sellaista vaihtelevaa luontoa, jota on vaikeaa löytää muualta maailmasta. Pohjoisrannikon jyrkännerannat muuttuvat pehmeäpiirteiseksi maisemaksi ja päätyvät upeiksi, kilometrien pituisiksi hiekkadyyneiksi, jotka kuuluvat Euroopan hienoimpiin. Bornholm on myös Tanskan aino kalliosaari. Vuokraa mökki Bornholmilta, se käy helposti ja turvallisesti suoraan täällä kotisivuillamme. Vuokraa mökki Tanskasta kauttamme ja vietä ikimuistoinen loma Bornholmilla!

Vuokraa mökki Bornholmilta

Ihana loma Bornholmilla koko perheelle

Bornholm on Tanskan upea helmi, joka houkuttelee vuosittain paljon turisteja ympäri Eurooppaa. Erityinen luonto, monet nähtävyydet, idylliset kylät sillisavustamoineen ja lyhyet välimatkat tekevät saaresta loistavan paikan vuokrata lomamökki seuraavalle reissulle. NOVASOLilla on uniikki valikoima loma-asuntoja, huviloita ja mökkejä Bornholmilla. Löydät valikoimistamme huviloita Bornholmilta, joissa on oma poreamme sekä yksinkertaisempia mökkejä.

Vuokraa mökki Bornholmilta ja pääset nauttimaan monenlaisista elämyksistä perheesi kanssa. Hammershusin linnanrauniot pohjoisessa, erikoiset pyöreät kirkot ja Brändesgårdsparken –huvipuisto takaavat nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Mökki Bornholmilta takaa myös hyvät mahdollisuudet rantaelämälle. Saaren eteläpuolelta löytyy lähinnä hiekkarantoja, joissa voit rentoutua, uida tai lennättää leijaa. Dueodden ranta on yksi Euroopan upeimmista hiekkarannoista.

Saari on myös golfaajan unelmapaikka, joten kannattaa ehdottomasti vuokrata mökki Bornholmilta, jos haluat haastaa itsesi monien golfkenttien viheriöillä lomasi aikana. 20 kilometrin säteellä on monenlaisia ja tasoisia golfkenttiä. Bornholmia kutsutaan myös auringonpaisteen saareksi ja se on tunnettu myös käsityöläisyydestään. Löydät lasinpuhaltajia, taidemaalareita, korutaiteilijoita ja keraamikkoja tältä upealta mökkeilyn supersaarelta. Vuokraa mökki Bornholmin saarelta ja lähdet kotiin mukanasi mukavia muistoja hienoja tuliaisia.

Vuokraa mökki Bornholmilta

Laaja valikoima mökkejä Bornholmilta

Vuokramökki Bornholmilla on mukava tukikohta nauttia saaren upeasta luonnosta ja rannoista.l Löydät koko valikoimamme erilaisia loma-asuntoja Bornholmilta täältä kotisivuiltamme. Voit myös etsiä itsellesi sopivaa kohdetta tutkimalla kaikkia mökkejä Tanskassa. Voit helposti muokata hakua erilaisilla hakuehdoilla ja asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään, kun vuokraat mökin Bornholmmilta, Tanskasta tai muualta Euroopasta. Jokainen kohteemme on tarkoin valikoitu ja tarkistettu paikan päällä, joten voit vuokrata loma-asuntoja Euroopasta ja Bornholmilta turvallisin mielin. Bornholmin Rönnen konttorimme auttaa sinua myös matkasi aikana, jos tarvetta tulee. Tervetuloa vuokraamaan huvila tai mökki Bornholmilta NOVASOLin kautta!