search

Vuokraa mökki Mommarkista

Mommark on ihanan viihtyisä kohde viettää rentouttava loma Jyllannissa Tanskassa. Mommarkissa on hurmaava loma-asuntoalue lähellä loistavia rantoja ja NOVASOLin valikoiman ansiosta voit valita juuri sinun budjetillesi sopivan vuokra-asunnon. Täällä voit rentoutua alueen ihanilla rannoilla tai vaikkapa mökkisi terassilla kuvankauniiden maisemien ympäröimänä, tai viettää tekemisen täyteisen loman alueen monien mukaansatempaavien aktiviteettien parissa. Suurin osa Alsin saaren rannoista ovat hyvin lapsiystävällisiä ja täällä aikuiset voivatkin rentoutua aurinkoa ottaen ja esimerkiksi kirjaa lukien samalla, kun lapset leikkivät rantahiekassa ja matalissa vesissä. 

Mommarkin loma-asuntoalue tarjoaa laajan kirjon erilaisia mielenkiintoisia aktiviteetteja luonnon helmassa koko perheelle. Voitte esimerkiksi lähteä pyöräretkelle kukkulaiseen maisemaan eväiden kanssa ja pysähtyä kauniiseen paikkaan syömään eväitä ja nauttimaan ainutlaatuisesta luonnosta sekä näkymistä. Halutessanne voitte myös lähteä maastopyöräilemään tai patikoimaan alueen monipuolisia reittejä. Alsin saarella on myös loistavat mahdollisuudet harrastaa erilaisia hauskoja vesiaktiviteetteja, kuten esimerkiksi purjelautailua, uimista, kajakkimelontaa, onkimista, rantalentopalloa sekä leijan lennätystä rannalla. Vuokraa mökki Mommarkista ja pääset nauttimaan kyseisen kylän sekä koko Alsin saaren monipuolisesta aktiviteettitarjonnasta koko perheen voimin.

Vuokraa mökki Mommarkista

Paljon nähtävää ja koettavaa

Mommarkin pieni kylä Alsin saarella Jyllannissa on rakennettu uskomattoman eläväisen sekä idyllisen sataman ympärille. Täällä voit istua herkutellen jäätelöllä samalla, kun katselet kalastajien saapumista satamaan päivän saaliin kera. Myöhemmin voit siirtyä rannalle viettämään rentouttavaa rantaelämää ja pulahtamaan virkistävään meriveteen. Mommarkista löytyy myös monia hyviä ravintoloita, joissa pääset nauttimaan herkullisia paikallisia erikoisuuksia ja perinneruokia koko perheen kesken. Kaupungin läheltä löydät myös monia mielenkiintoisia ja kokemisen arvoisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi vaikuttava Augustenborgin linna, idyllinen Kegnæsin majakka, historiallinen Nordborgin linna, mielenkiintoinen Sønderjyllandsin radiomuseo sekä kuvankaunis Alsin vuono. Lisäksi voit tehdä päiväreissun Universen huvipuistoon, josta löytyy jotain koettavaa kaiken ikäisille. Mökki Mommarkista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan kaikkeen siihen, mitä tällä hurmaavalla kaupungilla sekä koko Alsin saarella on sinulle ja perheellesi tarjota.

Vuokraa mökki Mommarkista

Vuokraa mökki Mommarkista NOVASOLin kautta

Lomallasi Mommarkissa kannattaa ehdottomasti viettää vähintään yksi rantapäivä kohteen ihanalla rannalla. Jos haluat kokea useampia rantoja lomasi aikana, kannattaa suunnata esimerkiksi seitsemän kilometrin päähän eteläiseen suuntaan, josta löytyy Skovmosen ihana hiekkaranta. Tämän rannan on jopa sanottu olevan Alsin saaren paras ranta. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja mökkejä Alsin saarella, joten jokainen löytää epäilemättä mieleisensä vuokra-asunnon, joka vastaa lomailijan vaatimuksia ja toiveita. Valikoimastamme löytyy upeita luksusasuntoja merinäköalalla sekä hillitympiä ja kotoisempia asuntoja kauniissa luontoympäristössä. Valikoimastamme voit valita itsellesi sopivan kohteen myös muun muassa budjetin, asunnon koon sekä sijainnin perusteella. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua vastaamaan toiveitasi ja vaatimuksiasi ja vuokraa unelmiesi mökki Mommarkista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi mökkiinne Tanskaan.