search

Vuokraa mökki Lavensbystä

Suunnitteletko lomamatkaa Tanskaan Alsin saarelle, mutta et vielä tiedä tarkkaa kohdetta tällä hurmaavalla saarella? Siinä tapauksessa käännä huomiosi hetkeksi Lavensbyn viihtyisään kylään. Täällä kaikki lomaunelmasi voivat käydä toteen – halusitpa lähteä golfaamaan, viettää aktiivisen loma luonnossa patikoiden tai viettää kulttuurisen loman tutustuen historiallisiin rakennuksiin sekä tehden retkiä hurmaaviin kaupunkeihin, kaikki tämä on mahdollista, kun vuokraat mökin Alsin saarelta Lavensbystä.

Vuokraa mökki Lavensbystä

Aktiivinen loma Lavensbyssä

Alsin saaren luonto on uskomattoman rehevää sekä monimuotoista. Mökki Lavensbystä tarjoaa mitä täydellisimmän perustan lähteä tutustumaan alueen kuvankauniiseen maaseutuun. Lähde retkelle esimerkiksi Havnbjergin metsään, joka sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä Lavensbystä, tai lähde tutustumaan Nørreskovin metsään, joka on koko Alsin saaren suurin metsäalue. 

Oletko sinä, tai joku perheen jäsenesi todellinen uimaintoilija? Siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti viettää aikaa Lavensbyn kauniilla rannalla uiden virkistävässä merivedessä. Alsin saarelta löytyy myös urheilukeskus, mistä löytyy suuri uima-allas. Jos siis sää sattuu loman aikana olemaan huono, eikä rannalle viitsi lähteä, löytyy täältä silti loistavat mahdollisuudet uimiselle. 

Jos haluat kokeilla onneasi onginnassa, voit suunnata Nordborgin järvelle. Kannattaa kuitenkin ottaa selvää paikallisista kalastussäännöistä ennen kuin aloitat, sillä monet paikat saattavat vaatia kalastusluvan. Monilla järvillä on myös ”nappaa ja vapauta” -periaate, joka tarkoittaa sitä, että et voi pitää saamaasi saalista, vaan se täytyy vapauttaa takaisin järveen. Vuokraa mökki Lavensbystä ja lähde tutustumaan alueen moniin mielenkiintoisiin aktiviteetteihin.

Vuokraa mökki Lavensbystä

Retkiä ja nähtävyyksiä Lavensbyssä

Loma Lavensbyssä on kaikkea muuta paitsi tylsä ja nähtävyyksien sekä elämyksien laaja ja monipuolinen tarjonta ei jätä ketään kylmäksi. Jos olet kiinnostunut historiallisista rakennuksista, kannattaa vierailla Havnbjergin tuulimyllyn luona, joka on rakennettu hollantilaiseen tyyliin. Myös Nordborgin kirkko, josta löytyy 1500-luvulta peräisin olevia mielenkiintoisia maalauksia, sekä Nordborgin linna, jota pääset ihailemaan vain ulkopuolelta, sillä se toimii nykyään koulurakennuksena, ovat ehdottomasti vierailun arvoisia nähtävyyksiä. 

Eräs koko perheelle sopiva kohde on Universen seikkailupuisto, missä lapset ja aikuiset oppivat luonnontieteestä ja teknologiasta leikin kautta. Kyseinen kohde sijaitsee vain noin kolmen kilometrin päässä Lavensbystä ja päivä täällä on epäilemättä hauska koko perheelle. Jos hieman pidempi ajomatka ei sinua haittaa, kannattaa suunnata noin 70 kilometrin päähän Saksan rajalle ja kohti Flensburgin ihanaa kaupunkia. Täällä pääset tutkimaan kaupungin kiehtovia katuja, shoppailemaan moniin loistaviin putiikkeihin sekä nauttimaan kupista kahvia yhdessä kaupungin monista idyllisistä kahviloista.

Vuokraa mökki Lavensbystä

Vuokraa mökki Lavensbystä NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja ja mökkejä Alsin saarella Tanskassa ja siitä johtuen jokaiselle löytyy epäilemättä mieleinen vuokra-asunto. Valikoimastamme löytyy mökkejä eri hinta-, koko-, sijainti- ja sisältöluokista ja rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinun vaatimuksiisi ja toiveisiisi vastaavan kohteen. Tutki valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi mökki Lavensbystä seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi mökkiinne Tanskaan!