search

Vuokraa mökki Kegnaesista

Jos haaveilet lomasta Tanskassa ja etenkin Alsin saarella, kannattaa katse suunnata kohti Kegnæsin hurmaavaa niemimaata. Kegnaesilla on tarjota jotain jokaiseen makuun. Täällä pääset esimerkiksi viettämään rentoa rantaelämää, patikoimaan ainutlaatuiseen ja kiehtovaan luontoon ja kokemaan kaunista arkkitehtuuria sekä kulttuuria. Vuokraa mökki Kegnaesista ja koe kaikki se, mitä tällä monipuolisella niemimaalla on sinulle ja perheellesi tarjota.

Vuokraa mökki Kegnaesista

Luontokokemuksia lomallasi Kegnaesissa

Luonto Kegnaesissa on rehevää sekä tasaista ja sitä sävyttää useat metsäalueet. Jos olet luontorakas ihminen, loma täällä on sopiva juuri sinulle. Myös lintubongaus on yleistä täällä, sillä täältä löytyy mitä rikkain lintuelämä. Hyvä keino tutustua alueen kauniiseen luontoon ja maisemiin on lähteä patikoimaan tai pyöräilemään luonnon helmaan koko perheen kesken. Kegnaesista voit tarvittaessa vuokrata pyörän käyttöösi ja lähteä tutkimusmatkalle. 

Kegnaesin niemimaassa sijaitsee myös monia hyviä rantoja, joiden vedet ovat pitkälle matalia ja ne ovat siksi lapsiystävällisiä. Osasta rannoista löytyy myös laiturit, jotka helpottavat veteen menemistä. Lisäksi Kegnaesissa on loistavat mahdollisuudet kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten esimerkiksi surffaamista tai vaikkapa veneilyä, jos haluat kokea kohteen vedestä käsin. Halutessasi voit kokeilla onneasi kalastamisessa joko rannikolla, tai alueen järvissä, ja yrittää napata päivän illallisen.

Vuokraa mökki Kegnaesista

Nähtävyyksiä ja vetonauloja Kegnaesissa

Lomallasi Kegnaesissa kannattaa ehdottomasti vierailla eräässä kaupungin suosituimmista kohteista, Kegnaesin majakalla. Paikalliset ovat majakastaan äärimmäisen ylpeitä ja aivan syystäkin – majakka on upea arkkitehtuurinen nähtävyys ja vakuuttaa jokaisen lomailijan. Lisäksi St. Johnin kirkko tai toiselta nimitykseltään Kegnaesin kirkko on niemimaan tärkeä nähtävyys. Kirkon perustat on rakennettu jo vuonna 1615 ja kirkko on nimetty Johannes Kastajan mukaan. Kyseinen kirkko on tunnettu sen tiimalasista saarnatuolissa. 

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Alsin saarelta Tanskasta, olet lähellä myös Saksan rajaa. Tällöin päiväreissu Saksan Flensburgiin on ehdottomasti suositeltavaa, sillä kyseinen kaupunki sijaitsee vain noin 60 kilometrin päässä Kegnaesista. Lisäksi Kegnaesista vain puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat Dybböl Möllen tuulimylly sekä Dybböl Banken historiakeskus tarjoavat kaiken ikäisille jotakin nähtävää ja koettavaa vuodelta 1864. Vuokraa mökki Kegnaesista ja lähde kokemaan tämän hurmaavan kohteen kaikki elämykset. 

Vuokraa mökki Kegnaesista

Vuokraa mökki Kegnaesista NOVASOLin kautta

Loma Kegnaesissa tarjoaa epäilemättä jokaiselle jotakin ja mökki Kegnaesista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan kokea kaikki kohteen aktiviteetit sekä nähtävyydet. NOVASOLin kautta vuokrattu mökki Alsin saarella tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä mahdollisuuden päättää itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Tutkimalla laajaa valikoimaamme nettisivuillamme ja rajaamalla hakua haluamiesi kriteereiden mukaan, löydät juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavan vuokramökin. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi mökkiinne Tanskaan!