search

Vuokraa mökki Alsin saarelta

Mökki Alsilla on loistava paikka viettää ihania kesäpäiviä! Vuokraa mökki Alsin saarelta ja voit vietää lomasi uimisen, auringonoton, luonnon ja kulttuuririentojen keskellä. NOVASOL on suurin vuokramökkien välittäjä Tanskassa ja meillä on kattava valikoima loma-asuntoja Tanskassa pohjoisesta etelään.

Als sijaitsee Lillä Bältin eteläosassa Jyllannin ja Fynin välissä ja se on Tanskan seitsemänneksi suurin saari. Als on 34 km pitkä alkaen pohjoisen Köbingsmarkista pohjoisessa etelän Kegnäsiin ja sen ympärystä tarjoaa 165 km rantaviivaa ja upeaa luontoa. NOVASOLilla on hieno tarjonta vuokrattavia loma-asuntoja, huviloita ja mökkejä Alsin saarella ja erityisesti Skovmosen rannan lähellä. Voit tutustua loma-asuntoihin täällä kotisivuillamme.

Vuokraa mökki Alsin saarelta

Lähde uudelle saarikohteelle jo tänä kesänä!

Kun sinulla on vuokrattuna mökki Alsilla, tulet huomaamaan, että jokaisella rannalla on omat erityispiirteensä. Itärannikko on puolikuun muotoinen ja siellä on erittäin tasaisia hiekkarantoja. Länsirannikko on puolestaan rikkonaisempi lahtineen ja vuonomaisine muodostelmineen, jotka myös erottavat Alsin Jyllanista. Rannikko tarjoaa upeat kalastusmahdollisuudet ja uimarannat, joista pääset nauttimaan omaan tahtiin, kun vuokraat loma-asunnon Alsista NOVASOLin kautta. Alsilta löytyy myös hienoja metsiä ja laaja linnusto, joten luonnon ihmeitäkin pääsee tutkimaan.

Vuokraa mökki Alsilta ja pääset nauttimaan myös muunlaisesta tarjonnasta. Kulttuuritarjonta on vilkasta ja löydät monenlaisia taidenäyttelyitä saarelta. Vanhat kirkot ja muut rakennukset sekä viehättävät pikkukaupungit tarjoavat mahdollisuuden kuunnella saaren historiallista havinaa.

Näin helppoa on vuokrata mökki Alsin saarelta

NOVASOLilla on upea valikoima, josta löydät mökit Tanskasta ja voit helposti vuokrata loma-asunnon Alsista suoraan täällä kotisivuillamme. Vuokramökki tai –huvila Alsin saarelta on loistava tukikohta lomallesi, sillä voit asua siellä kuin kotonasi, mutta kuitenkin nauttien alueen tarjoamista aktiviteeteista ja nähtävyyksistä. NOVASOL perustettiin vuonna 1968 ja on nyt suurin mökkivälittäjä Tanskassa ja meillä on myös uskomaton määrä loma-asuntoja Euroopassa.

Löydät täältä kotisivuiltamme niin suuria huviloita kuin yksinkertaisempiakin mökkejä vuokrattavaksesi Alsin saarelta. Jos sinulla on kysyttävää loma-asunnon vuokrauksesta, vastaamme asiakaspalvelussamme mielellämme! Tervetuloa b]Alsille ja vuokraamaan mökkejä NOVASOLin kautta!