Aktiiviloma Tanskassa

Lomamökki Tanskassa tarkoittaa useimmille rentoutumista ja rauhoittumista. Mutta halutessasi loma Tanskassa voi olla hyvinkin aktiivinen ja elämyksellinen. Vuokraa mökki Tanskasta ja pääset nauttimaan erityisesti keväisin ja kesäisin laajoista ulkoilma-aktiviteeteista. Voit tietysti itse valita millainen loma Tanskassa sinua kiinnostaa ja mitä haluat kokea, mutta tällä sivulla kerromme hiukan mitä kaikkea aktiiviloma Tanskassa voi merkitä. Suosittuaja loma-aktiviteetteja ovat muun muassa surffaus, golf, kalastus ja pyöräily.

Aktiiviloma Tanskassa

Surffaamaan Tanskaan

Tanskan pitkä lansirannikko on täydellinen paikka surffareille. Sekä aloittelijat että ammattilaiset nauttivat varmasti surffilomasta Tanskassa, sillä haasteita ja olosuhteita riittää. Vuokraa mökki Tanskan länsirannikolta ja valitse surffitukikohtasi esim. Ringköbing Fjordin, Hvide Sanden tai ns. Cold Hawaiin alueelta, joka levittäytyy Aggerista Hanstholmiin saakka. Löydät alueelta myös surffareiden paratiisin eli Klitmöllerin.

Vaihtelevat tuuliolosuhteet tekevät Tanskasta yhden suosituimmista surffauskohteista koko Euroopassa. Vuokraa talo Tanskan pitkien ja ihanien hiekkarantojen ääreltä lansirannikolta ja pääset nauttimaan Pohjanmeren tuulista ja aalloista, jotka tarjoavat myös loistavat olosuhteet leijasurffaukseen. Monista paikoista löydät myös opetusta ja ammattilaisten avulla pääset vihdoin ratsastamaan aalloilla, kun olet ensin opetellut alkeet rannan puolella.

Golfloma Tanskassa

Monille rentouttaa loma merkitsee golfkierrosta kauniilla viheriöllä. Vuokraa mökki Tanskasta ja pääset monien upeiden golfkenttien äärelle. Monet golfkentät ovat avoimia myös muille kuin jäsenille, joten voit huoletta pakata golfvarusteet mukaan ja lähteä hakemaan elämäsi tulosta. Golfkärpäseltä pahemman puraisun saaneille on äärimmäisen mukavaa päästä kotikentiltä uusille kolopallokentille testaamaan taitoja ja kehittämään niitä

Vuokraa mökki Tanskasta ja löydät maasta noin 200 golfkenttää, joten välimatka ei koskaan ole kovin pitkä. Vaativuustasot ovat vaihtelevia ja vedenläheisyyden ansioista monet golfkentät Tanskassa sijaitsevat luonnonkauniissa miljöissä.

Jos haluat viettää aikaa viheriöllä perheesi kanssa, mutta kaikilla ei ole vielä green cardia, niin monilla loma-alueilla on myös minigolfratoja, joka tuo mukavaa kipinää golfharrastukseen myös perheen pienimmille.

Aktiiviloma Tanskassa

Pyöräilyloma Tanskassa

Tanska on paratiisi niille, jotka rakastavat pyöräretkiä. Luonto tarjoaa vaihtelevia olosuhteita, jotka vaihtelevat tasaisista alueista jyrkkiin mäkiin sekä vaativiin maastopyöräreitteihin metsän puolella. Vuokraa talo Tanskasta mistä päin tahansa ja löydät varmasti hyvät pyöräilytiet ja metsäreitit, joita pitkin voit myös helposti tutustua alueeseen tarkemmin.

NOVASOLin loma-asunnot Tanskassa sijaitsevat myös monilla sellaisilla alueilla, jossa pääset maastopyöräilyn makuun. Esimerkiksi Silkeborg ja Rebild Bakker näyttävät aivan toisenlaisen puolen Tanskasta kuin sen, jonka näet auton ikkunasta. Alueella on hienoa tehdä retkiä lasten kanssa ja viettää aikaa luonnon keskellä eväsretkeillen. Rannikoilta löytyy myös upeita pyöräreittejä, joissa voit viilettää pitkiäkin matkoja.

Jos tarvitset pienen virvoitushetken reittiisi varrella, niin kannattaa pysähtyä jollekin ihanista rannoista ja ottaa pieni uinti reissun välissä. Voit toki myös ottaa eväät mukaan ja nauttia piknikkorin antimista, jokta maistuvat parhaimmalle, kun olet juuri pyöräillyt itsesi nälkäiseksi.

On myös hyvä tietää, että sinun ei välttämättä tarvitse ottaa omaa pyörää mukaan lomalle Tanskaan, sillä monissa paikoissa on pyörävuokraamoita. Ota yhteyttä paikallistoimistoon, josta vuokramökki Tanskassa on hankittu ja voimme vinkata sinulle näistä lisämahdollisuuksista ja kertoa palveluiden ja lähialueen parhaiden reittien sijainnit.

Aktiiviloma Tanskassa

Kalastusloma Tanskassa

Tanska tarjoaa upeita elämyksiä kalastuksen ystäville. Mökki Tanskassa ei ole koskaan kaukana kalastuspaikoista ja löydät myös maasta Euroopan parhaisiin kuuluvat kalavedet[. Kuten Suomessa, kalastusluvat on hyvä tarkistaa ennen kuin rupeaa narraamaan saalista.

Kalastaminen Tanskassa tarjoaa monipuolisia ja suuria mahdollisuuksia saaliin ja tapojen suhteen. Voit kalastaa eri kalalajeja niin järvillä, merellä kuin virroissakin. NOVASOLilta löydät erillisen ”Kalastustusmaja”- konseptin, joihin kuuluvat ne vuokramökit Tanskassa, jotka sopivat erityisen hyvin kalastukseen.

Valitse itse, miten lomailet

Etsit sitten rauhaa ja rentoutumista tai aktiivilomaa, niin vuokrattavat mökit ja huvilat Tanskassa ovat loistava vaihtoehto lomallesi. NOVASOL toivottaa sinut tervetulleeksi Tanskan suurimman loma-asuntojen välittäjän palveluiden pariin. Olemme vuokranneet huvilat ja mökit Tanskasta jo alkutaipaleeltamme lähtien, vuodesta 1968.

Löydät kaikki loma-asunnot Tanskassa täältä kotisivuiltamme ympäri maan. Valikoimamme on erittäin laaja ja voit valita niin pienet vuokramökit Tanskasta kuin hulppeat lomahuvilat Tanskasta ja muualta Euroopasta. Meillä on myös yli 20 palvelutoimistoa ympäri maan, joten voimme auttaa sinua myös paikan päällä. Ne sijaitsevat lähellä suosituimpia mökkialueita Tanskassa.

Sopiva vuokramökki tai vuokratalo Tanskasta löytyy hakuehtoja muokkaamalla helposti ja yksinkertaisesti täällä kotisivuillamme. Jokainen loma-asunto Tanskassa, kuten muuallakin Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistetaan säännöllisesti, joten voit aina vuokrata loma-asunnot Euroopasta kauttamme turvallisin mielin. Varaa mökki Tanskasta suoraan kotisivuiltamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua aina mielellään. Tervetuloa aktiivilomalle Tanskaan! - NOVASOLin kautta.