search

Vuokraa mökki Tanskasta

Tanska on upea lomakohde kaikenikäisille matkailijoille ja sopii jokaiseen lomaunelmaan. NOVASOL tarjoaa uskomattoman upeat lomahuvilat Tanskassa kaikkialla maassa. Tarjoamme myös kattavan palvelutoimistoverkoston Tanskassa, joten voit helposti kääntyä lomallasi avuliaiden toimistotyöntekijöidemme puoleen, jos sinulla tulee kysyttävää tai ongelmia loma-asunnon vuokrauksen suhteen. Voit vuokrata toimistoistamme esimerkiksi lakanoita, syöttötuoleja ja kaikkea, mitä vuokratalo Tanskassa tarvitsee. NOVASOL perustettiin vuonna 1968 ja on tällä hetkellä suurin mökkivuokraaja, sillä meillä on yli 6000 erilaista loma-asuntoa tai huvilaa Tanskassa. Kaikki mökit Tanskassa ovat laadultaan taattuja ja kaikki varaukset sisältävät turvallisuuspakettimme, joten voit vuokrata kauttamme talot ja huvilat Tanskasta sekä muualta Euroopasta turvallisin mielin. Tervetuloa vuokraamaan unelmiesi loma-asunto tai vuokrahuvila Tanskasta NOVASOLin kautta!

Loma Tanskassa

Täydellinen lapsiperheille!

Monen mielestä mökkivuokraus Tanskasta on paitsi ihana tapa viettää loma myös kaikkein helpoin ja mukavin keino tutustua maahan. Vuokramökki Tanskassa sopii erityisen hyvin perheille, sillä omassa keittiössä voit rauhassa ruokkia nälkäiset suut, eikä sinun tarvitse jonottaa ruuhkaisissa turistihotelleissa palvelua. Yötkin sujuvat rauhallisesti oman katon alla. Ihanat merenrannat tarjoavat tekemistä päiväkausiksi ja monenlaiset aktiviteetit ja huvipuistot tarjoavat touhua koko perheelle. Tanska onkin lapsiperheiden suosiossa ja monet vieraat suuntaavat mielellään niin rannoille kuin Legolandiinkin.

Loma-asunnot Tanskan kauneimmilla alueilla

Tanska on turvallinen ja kaunis maa matkailijalle.Tanskalaiset ovat myöskin tutkimusten mukaan erittäin onnellista kansaa, jonka huomaat myös lomaillessa. Löydät vuokratalot Tanskasta niin upeilta saarilta kuin Jyllannin niemimaaltakin. Tanska koostuu Jyllannista, Själlannista, Fynistä sekä 400:sta muusta pienemmästä saaresta. Tanskalla on valtavan pitkä rantaviiva, vaikka maana se onkin melko pieni. Löydät vuokramökit Tanskasta NOVASOlin kautta mistä päin maata haluat.

Idylliset saaret, kuten Bornholm ovat hiukan pidemmän lauttamatkan päässä, mutta niiden tunnelma ja rauha ovat vaivan arvoisia. Vuokramökit Bornholmilla ovat ihanan maaseudun ja metsien joukossa ja upeat rannat sopivat niin uimiseen kuin muuhunkin vesiurheiluun. Rönnen kaupunki on puolestaan suloinen ja vilkas ja löydät sieltä kaikki tarvittavat palvelut. Löydät myös vuokramökit Möltä, joka on hiukan tuntemattomampi, luonnonkaunis saari. Tutustu myös muiden saarten tarjontaan. Löydät NOVASOLilta loma-asunnot Tanskan lähes kaikilta suuremmilta saarilta, joten vaihtoehtoja löytyy varmasti.

NOVASOLilta löydät vuokramökit Tanskan suosikkipaikoista, kuten Blokhusista ja Lökkenistä, joiden kansainvälinen ilmapiiri tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia aktiivilomailijalle. Vuokraa mökki Tanskasta ja olet lähellä koko maan tarjontaa, sillä maa on meren rikkonaisuudesta huolimatta melko pieni alaltaan. NOVASOLilta löydät myös mökit ja huvilat Skagenista. Upeita rantoja lähellä ovat puolestaan lomamökit Falsterissa tai Marielystissä. Yksi turistien suosituimmista matkakohteista on Blåvand, josta löydät myös monia vuokrattavia loma-asuntoja suoraan täältä kotisivuiltamme.

Loma Tanskassa

Vuokraa mökki Tanskasta ja olet aina lähellä merta

Tanska on pinta-alaltaan noin 44 000 km² suuri ja kuuluu Euroopan pienimpien maiden joukkoon. Vuokramökit Tanskassa eivät olekaan koskaan enempää kuin 50 km merenrannasta. Tanskalla on yli 7300 km rantaviivaa, joten ihania paikkoja uimiseen ja auringonottoon löytyy jokaiselle matkustajalle. Loma-asunnot Tanskassa tarjoavat uniikin mahdollisuuden tutustua muutamiin Euroopan upeimmista hiekkarannoista. Ne ovat suuria ja leveitä ja hiekka on valkoista ja merivesi puhdasta. Rannoilla viihtyvät varmasti kaikenikäiset vauvasta vaariin.

Mökkivuokraus Tanskassa on jo pitkään ollut erittäin suosittu tapa viettää lomaa eurooppalaisten matkustajien joukossa. Valtava valikoimamme tarjoaakin mahdollisuuden vuokrata juuri sellaisia mökkejä Tanskasta, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Voit ottaa mukaasi myös koirasi moniin Tanskan loma-asuntoihimme. Joissakin vuokrahuviloissa Tanskassa on myös oma uima-allas, mikä onkin jo luksuslomaa kerrassaan! Valikoi hakuehtoja täyttämällä itsellesi sopiva loma-asunto Tanskasta NOVASOLin kautta!

Löydät loma-asunnot Tanskasta kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Meiltä voit valita upeat vuokrahuvilat meren rannalta ja lähteä nauttimaan auringonlaskuista ja ihanista aalloista. Valikoimassamme on myös uima-altaalliset loma-asunnot Tanskasta. Ne tuovat aivan erityistä luksusta lomallesi ja pääset lämpiminä kesäpäivinä virkistäytymään altaaseen niin usein kuin haluat. Uima-altaalliset vuokrahuvilat Tanskassa sopivat erityisen hyvin myös lapsiperheille, sillä monesti perheen pienimmät viihtyvät vedessä vaikka koko päivän ja aikuiset voivat samalla rentoutua kirjan ääressä aurinkovarjon alla. Jokainen NOVASOLin loma-asunto Tanskassa ja muuallakin Euroopassa on hyvin varusteltu ja voit viettää lomaa kuin kotonasi. Takaamme myös kohteidemme laadun, sillä jokainen vuokra-asunto Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistetaan säännöllisesti, joten voit vuokrata loma-asunnot tanskasta kauttamme turvallisesti. Varaaminen käy helposti täällä kotisivuillamme, mutta voit aina soittaa myös asiakaspalveluumme, jossa autamme sinua loma-asunnonvuokrauksen liittyvissä kysymyksissä mielellämme!

Vuokraa mökki Tanskasta

Kulttuuri, ruoka ja kaupunkielämä

Tanska kuuluu Pohjoismaihin, mutta on tunnelmaltaan hyvin keskieurooppalainen. Tanska on erityisen tunnettu ruokakulttuuristaan sekä designistaan, jotka pääsevät loistoonsa pääkaupunki Kööpenhaminassa. Vuokraa loma-asunto Kööpenhaminan läheltä ja pääset nauttimaan kansainvälisestä ilmapiiristä, idyllisestä katukuvasta sekä upeista herkutteluhetkistä, sillä monet kulinaristit vierailevat Kööpenhaminassa pelkästään sen upeiden ravintoloiden vuoksi. Muistathan myös maistella tanskalaisia voileipiä eli smörrebrödejä, jotka ovat maailmankuuluja herkkupakkauksia! Vuokraa mökki Tanskasta ja pääset nauttimaan Euroopan parhaasta huvipuistosta, sillä Kööpenhaminan Tivoli kuuluu siihen kastiin.

Vuokratalot Tanskassa vievät sinut myös upean designin pariin. Korut, lamput ja muut sisustusesineet ovat maan lippulaivoja, joista saat helposti koottua viemiset niin kotiin kuin muuallekin. Upean Kööpenhaminan lisäksi kannattaa ehdottomasti tutustua myös Tanskan pienempiin kaupunkeihin. Niistä jokainen on lähes poikkeuksetta siisti ja idyllinen, joten viihdyt niissä varmasti. Vuokraa mökki Tanskasta ja lähde tutustumaan vaikkapa Århusin yliopistokaupunkiin tai vaikkapa festareistaan tunnettuun Roskildeen. Molemmat kaupungit ovat myös Tanskan vanhimpia ja niistä löytyy monia historiallisia monumentteja.

Loma Tanskassa

Matkustus Tanskaan on helppoa

Kun tarpeisiisi ja toiveisiisi sopiva mökki Tanskasta on löytynyt, kannattaa seuraavaksi suunnitella matkustustapa. Tanskaan pääset helposti lentäen tai omalla autolla. Lentoja Suomesta menee erityisesti Kööpenhaminaan päivittäin, mutta myös pienempiin kaupunkeihin pääsee helposti ainakin vaihtolennoilla. Matka Tanskaan taittuu myös helposti Ruotsin tai Saksan kautta. Mene laivalla yli Ruotsiin tai Saksaan ja ajele omassa tahdissa Tanskan lomakohteeseesi.

Tanska on myös pyöräilyn ihmemaa, sillä tiet ovat hyviä ja autoilijat ovat tottuneet pyöräilijöihin. Vuokraa mökki Tanskasta ja tutustu lähialueisiin polkien ja näet paljon enemmän. Lisätietoa paikallisista palveluista löydät paitsi kotisivuiltamme myös paikallisten turisti-infojen luota sekä monista internetportaaleista.