search

Vuokraa mökki Valais'ta

Valais sijaitsee Etelä-Sveitsissä Ranskan ja Italian rajalla upeiden Alppien keskellä. Mikäli haluat lomallasi ihailla tyypillistä alppimaisemaa, vuokraa mökki Valais'ta - et tule pettymän. Valais’n maisemat tarjoavat kuitenkin myös odottamattomia näkymiä, sillä yksi Sveitsin suurimmista viinialueista sijaitsee Valais’ssa Rhônen laaksossa. Maisemaa hallitsevat vuorien rinteillä sijaitsevat suuret viinitilat. Viinin lisäksi seudulla kasvatetaan myös aprikooseja sekä päärynöitä. Yli 90% maan aprikooseista ja puolet päärynöistä on peräisin Valais’n alueelta. Aprikooseista valmistetaan myös Valais’n tunnettua hedelmäbrandya. Vuokraa mökki Sveitsistä ja lähde nauttimaan Valais'n seudun upeista maisemista, paikallisista viineistä ja herkullisista hedelmistä sekä rentouttavasti ilmapiiristä.

Vuokraa mökki Valais'ta

Kesäloma Valais'n seudulla

Valais’n alueella sijaitsee yli 40 huippua, jotka yltävät yli 4000 metrin korkeuteen. Ne tarjoavat uskomattomat näköalat sekä kiehtovat panoraamamaisemat. Kesäisin kyseiset vuoret sopivat erinomaisesti myös vaeltamiseen, pyöräilyyn sekä tietysti vuorikiipeilyyn. Kyseisistä aktiviteeteista on mukava nauttia Valais’ssa, sillä seudulla saadaan nauttia auringosta keskimäärin 300 päivänä vuodessa. Valais’n tunnetuin vuori on Dufourspitze, joka kohoaa 4634 metrin korkeuteen. Tämä tekee Dufourspitzestä Sveitsin korkeimman  ja Euroopan toiseksi korkeimman vuoren.

Vuokraa mökki Valais'ta

Talviaktiviteetteja Valais'ssa

Mitä olisikaan loma ja mökki Valais'ta ja Sveisistä ilman talviurheilua. Valais ja sen hyvinhoidetut ja runsaslumiset maastot tarjoavat uskomattoman hienot puitteet lasketteluun, hiihtämiseen ja myös talvivaeltamiseen. Voit kokeilla myös lumikenkäilyä koskemattoman luonnon parissa tai lähteä koiravaljakkoajelulle. Lapsille järjestetään myös lumilautailuopetusta ja mäenlaskua.

Vuokraa lomamökki Sveitsistä

Vuorkaa mökki Valais'ta ja nauti alueen kulinaristisista herkuista

Vietettyäsi päivän paikalliseen tarjontaan tutustuen tai aktiviteettien parissa ulkoillen, on vilkkaan päivän jälkeen mukava hemmotella itseään ja makunystyröitään Valais’n herkullisen keittiön antimilla. Seudun tunnetuin erikoisuus on kenties Raclette-juusto, joka Valais’n tavan mukaan lämmitetään avotulella, jolloin juusto sulaa ja saa samalla upean grillatun ja savustetun aromin. Valais’n ruisleipä on myös osa lähes  jokaista ateriaa. Kantonilla on myös pitkät perinteet kuivalihan valmistuksessa, jota säilöttiin usein talven varalle, mutta nykyään sitä nautitaan kaikkina vuodenaikoina. Vuokraa mökki Sveitsistä ja voit lomallasi tutustua Valais'n seudun kulinaristisiin erikoisuuksiin!