search

Mökit Heidiland-Walensee–Flumserbergissa

Heidiland, Walensee ja Flumserberg ovat kolme matkailullisesti tärkeää ja vierekkäin sijaitsevaa aluetta Sveitsissä, St. Gallenin ja Glaruksen kantoneiden rajalla. Heidiland on saanut nimensä sveitsiläisessä lastenkirjasarjassa seikkailevan sankarittaren mukaan. Kirjoista tuli niin suosittuja, että Heidiland muodostettiin kirjoissa esiintyvien kaupunkien ja kylien mukaan. Heidiland on nykyään erittäin suosittu matkailualue. Walensee puolestaan on yksi Sveitsin suurimmista järvistä ja Flumserberg Sveitsin suosituimpia laskettelu- ja hiihtokeskuksia.

Loma Heidiland-Walensee–Flumserbergissa

Mökki Heidiland-Walensee–Flumserbergissa

Kauttamme löydät mökit ja huoneistot Sveitsistä sekä upealta Heidiland-Walensee–Flumserbergin alueelta. Vuokraamamme mökit ja loma-asunnot sijaitsevat kauniissa maisemissa ja sopivat erinomaisesti niin lyhyempään oleskeluun kuin pidempiaikaiseen lomailuunkin. Mökit Sveitsissä ja Heidiland-Walensee–Flumserbergissa ovat hyvin varusteltuja ja tarjoavat takuulla rentoutumista yksityisessä ja rauhallisessa ilmapiirissä ja ympäristössä. Monet välittämämme loma-asunnot ja mökit Heidiland-Walensee–Flumserbergissa ja muualla Sveitsissä ovat myös lemmikkiystävällisiä. 

Aktiivinen loma Heidiland-Walensee–Flumserbergissa

Heidiland, Walensee ja Flumserberg ovat erinomaisia kohteita aktiiviloman viettämiseen. Loma Sveitsissä on monesti muuta kuin riippumatossa makoilua tai altaan reunalla lekottelua, sillä Sveitsi ja Heidiland-Walensee–Flumserberg tarjoavat mahdollisuuden harrastaa ja kokeilla aktiviteetteja upeiden maisemien ja puitteiden keskellä. 

Kesäkaudella Heidiland-Walensee–Flumserbergin alue soveltuu erinomaisesti vaeltamiseen sekä pyöräilyyn. Myös luonnon omat taideteokset, kuten vesiputoukset, purot ja luolastot, houkuttelevat paikalle vuosittain tuhansia ja tuhansia matkailijoita kaikkialta maailmasta. Alue on täydellinen lomakohde myös talvisin, jolloin Flumsbergin talviurheilukeskus tarjoaa mahtavat 65 kilometriä rinteitä, 13 hissiä sekä neljä köysirataa. Alueella on mahdollista hiihtää ja lasketella marraskuun lopusta huhtikuun puoliväliin saakka. Vuokraa mökki Heidiland-Walensee–Flumserbergista ja nauti upean monipuolisesta lomasta henkeäsalpaavissa maisemissa!