search

Vuokraa mökki Graubündenistä

Alpeilla sijaitseva Graubünden on Sveitsin suurin ja itäisin alue. Seutu on erittäin ihanteellista loma-aluetta heille, jotka haluavat viettää loman Sveitsissä vuoristomaisemissa. Vaihtelevien vaellus- ja pyöräreittien lisäksi seudun suosioon vaikuttaa hengästyttävän upea luonto, jonka parissa on mahdollista viettää rentouttava loma. Talvisin Graubündenin seutu tarjoaa luonnolliseseti uskomattomat puitteet talviurheiluun. Vuokraa mökki Sveitsistä ja lähde lomalle Graubündeniin, mistä löydät kattavan valikoiman mökkejä, huviloita ja huoneistoja NOVASOLin kautta.

Vuokraa mökki Graubündenistä

Sveitsin kansallispuisto

Mökki Graubündenissä on erinomainen tapa tutustua myös upeaan Sveitsin kansallispuistoon, joka on maan ainoa kansallispuistoksi nimetty luonnonsuojelualue. Sveitsin kansallipuisto on monien Alpeilla viihtyvien eläinlajien koti, kuten gemssien, murmeleiden ja peurojen. Kun lomailet Graubündenissä, voit samalla nauttia myös seudun upeasta kukka- ja kasvimaailmasta. Sveitsin kansallispuisto perustettiin vuonna 1914 ja se on säilynyt verrattain koskemattomana aina nykypäivään saakka. Vuokraa mökki Graubündenistä ja lähde  tutkimaan tämän upean kansallispuiston elämää ja todistamaan sen monipuolista eläin- ja kasvikuntaa.

Vaellusretkelle Graubündeniin

Graubündenin lukemattomat vaellusreitit tarjoavat upeita maisemia aina villinä virtaavien purojen varsilta mahtipontisten jäätikköjärvien rannoille. Vaellusretkien tarjoama raitis ilma, upeat maisemat ja hiljaisuus tarjoavat loistavat puitteet rentoutumiselle. Paikallisista matkailutoimistoista löydät kattavan valikoiman erilaisia vaelluskarttoja ja monissa paikoissa tarjotaan myös opastettuja retkiä. Varsinkin jo liikut alueella ensimmäistä kertaa, vaellusretki kokeneen oppaan johdolla voi olla kannattava vaihtoehto. Vuokraa mökki Graubündenistä ja lähde nauttimaan seudun luonnosta ja upeasta vaellusmiljööstä!

Vuokraa mökki Graubündenistä

Talviloma Graubündenissä

Talvilomat Graubündenissä ovat ikimuistoisia. Lumiset maisemat ja useiden kilometrien mittaiset hiihtoladut tarjoavat upeat puitteet talviurheilulajien täyttämälle lomalle. Mökki Graubündenissä on loistava tapa nauttia seudun tarjonnasta ja pitkän, aktiviteettien täyttämän päivän jälkeen on mukava rentoutua ja lämmitellä oman lomamökin rauhassa. Katso NOVASOLin lomamökit Sveitsissä ja lähde viettämään unohtumaton loma Graubündenin vuoristomaisemissa!