search

Vuokraa mökki Berner Oberlandista

Bertin kantonin eteläistä osaa kutsutaan Berner Oberlandiksi (Bernin Ylämaa) ja Thunin kaupunki Thun-järven rannalla toimii eräänlaisena sisäänkäyntinä tälle upean vuoristoiselle alueelle. Muita mielenkiintoisia kaupunkeja seudulla ovat Thunin rannalla sijaitseva Spiez sekä Interlaken, joka sijoittuu Thun- ja Brienz-järvien väliin. Suurin osa vuokramökeistämme Berner Oberlandissa sijaitsee näiden kolmen kaupungin ja kahden järven ympäristössä. Vuokraa mökki Berner Oberlandista ja vietä ikimuistoinen loma upeissa sveitsiläismaisemissa!

Vuokraa mökki Berner Oberlandista

Lomaile Sveitsissä Thun-järvellä

Vuokraa mökki Sveitsistä Thun-järven läheltä ja voit milloin vain nauttia rentouttavasta päivästä rannalla. Järven ympäristöstä löydät paljon kohtuuhintaista tai jopa ilmaista tekemistä ja nähtävää. Thun-järvellä järjestetään myös veneretkiä, jonka aikana sinun on mukava ihailla järven sekä Berner Oberlandin upeita maisemia. Jos haluat lähteä tutkimusmatkalle vuoristoon jalan, voit kokeilla upeaa järveltä lähtevää panoraamareittiä. Alueella on paljon muitakin vaellusreittejä, joista  voit valita itsellesi mieluisimman.

Varaa mökki Berner Oberlandista ja vietä upea loma

Paitsi kesäisin, myös talvikaudella Bernin ylämaa ja sen upea luonto monine aktiviteetteineen on erinomainen matkakohde. Berner Oberland ovat tunnettuja loistavista talviurheilumahdollisuuksistaan ja mökki Berner Oberlandista antaa sinulle mahdollisuuden lähteä laskettelemaan ja hiihtämään hohtavien hankien keskelle. Berner Oberlandin alueella on yhteensä lähes 30 hiihtokohdetta, joiden pituudet ja korkeudet vaihtelevat. Vuokraa mökki Berner Oberlandista NOVASOLin kautta, ja vietät varmasti unohtumattoman loman Sveitsissä!

Vuokraa mökki Berner Oberlandista

Varaa mökki Berner Oberlandista

NOVASOL on välittänyt eurooppalaisia loma-asuntoja jo vuodesta 1968 lähtien. Valikoimastamme löydät myös mökit Sveitsissä eri hinta- ja kokoluokissa. Kauttamme varaat juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi sopivan huvilan, huoneiston tai mökin Sveitsistä turvallisesti ja helposti suoraan netissä. Tervetuloa!