search

Vuokraa mökki Lapista

Suomen Lappi on upeaa vastakohtien seutua, sillä kesäisin aurinko ei laske seudulla lainkaan, mutta talvisit päivät ovat pimeitä ja aurinko ei näyttäydy ollenkaan. Vuokraa mökki Lapista ja koe upea Lapin taika!

Lappia on asutettu ja viljelty jo muinaisista ajoista lähtien ja aikoinaan saamelaiset hyödynsivät poroja viljetystöissään tunturimaisemissa. Tänä päivänä monet saamelaiset harjoittavat paimentolaiselämää poissa kaupungeista. Mökki Lapista tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua saamelaisten kulttuuriin ja nauttia Lapin upeasta luonnosta. Vuokraa mökki Lapista, vieraile alueen pienmuseoissa ja kulttuurikeskuksissa ja lähde seikkailulle upeaan pohjolaan!

Vuokraa mökki Lapista

Näe upeat revontulet

Monille matkailijoille revontulet ovat tuttuja vain kuvista ja videoista. Vuokraa mökki Suomesta jolloin sinulla on mahdollisuus todistaa tätä mystistä ilmiötä Suomen henkeäsalpaavan upean luonnon parissa. Kruunaa talvilomasi Suomessa osallistumalla hiihtokurssille, koiravaljakkosafarille tai lumikenkäretkelle revontulien loisteessa.

Vietettyäsi päivän raikkaassa ja kylmässä ilmassa upean luonnon parissa, vuokramökki Lapissa NOVASOLin kautta on erinomainen tapa lämmitellä räiskyvän takkatulen ääressä. Vuokraa mökki Suomesta ja suuntaa upealle tutkimusmatkalle Lappiin!

Lapin ruska

Vuokraa mökki Lapista keskeltä kaunista luontoa, joka tarjoaa koettavaa kesät talvet. Suomen syksy ja sen mukanaan tuoma ruska ovat varsinkin ulkomaalaisille vieraille värikäs ja mieleenpainuva kokemus. Nappaa siis kamera mukaasi ja ikuista Suomen Lapin upea väriloisto.

Puiden lehtien lisäksi syksyn värit näkyvät luonnossa muillakin tavoin. Myös korkealla tuntureissa kasvavat jäkälät ja sammaleet  loistavat syksyisin punaisen ja keltaisen eri sävyissä. Ruska on upeimmillaan tavallisesti syyskuun puolessa välissä, mutta myös muina aikoina loma ja vuokramökki Lapissa luonnon parissa on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Vuokraa mökki Lapista

Vuokraa mökki Lapista jokaisena vuodenaikana

Vuokraa mökki Suomesta NOVASOLin kautta ja koe upea Lappi monine mahdollisuuksineen ja vuodenaikojen tarjoamine vaihteluineen. Talven revontulet, pilkkiminen ja lumikenkäily tai kesäkauden yöttömät yöt, jolloin aurinko ei painu lainkaan mailleen, ovat kaikki hienoja kokemuksia. Kesäisin voit myös rentoutua kalastaen tai lähteä tunturivaellukselle,  talvisin nauttia hiihtolajeista, saunan lämmöstä ja erämään hiljaisuudesta täysin siemauksin.