search

Vuokraa mökki Länsi-Suomesta

NOVASOLin huvilat ja mökit Länsi-Suomessa sijaitsevat Pohjanlahden sekä Turun ja Ahvenanmaan saaristoissa. Saaristomeri on uskomattoman upea kesämökkeilijän paratiisi. Mökki tai huvila saaristosta tarjoaa loistavan mahdollisuuden viettää vaikka koko loma veneillen tai purjehtien merellä lukuisien saarten ja luotojen lomassa. Kalastus, uinti ja monet muut vesipetojen suosikit odottavat melkein oven ulkopuolella, joten kannattaa valikoida mökki Turun saaristosta, Ahvenanmaalta tai muualta Länsi-Suomesta.

Vuokraa mökki Länsi-Suomesta

Länsi-Suomen suurin kaupunki on Turku, josta on hyvät laivayhteydet Ruotsiin sekä lentoyhteydet muualle Eurooppaan. Turku on erittäin kaunis ja vanha kaupunki, jonka elämä sykkii vahvasti Aurajoen varrella levittäytyen merelle ja saaristoon. NOVASOLilla onkin lukuisia mökkejä Turun saaristoalueella. Suomen pitkä Länsi-Rannikko ulottuu aina Oulun yläpuolelle saakka. Meriluonto muuttuu hiukan karummaksi matkatessa pohjoiseen. Länsi-Suomen mökit ulottuvat eteläisimmillään kauniiseen kylpyläkaupunki Hankoon, josta löytyy myös koko Suomen eteläkärki. Rannikolta löytyy niin upeat hiekkarannat kuin mahtavat kalliot, joista pääset nautiskelemaan, kun vuokraat mökkejä saaristosta. Mökit Suomessa ja upealla rannikolla tarjoavat myös loistavat kalastusmahdollisuudet sekä upean kirjon erilaisia lintulajeja.

Ahvenanmaan ja Turun saaristo muodostavat yhdessä maailman laajimman saariston, jonka tuhansien pienten saarten ja lahdekkeiden rannoille mahtuu uskomaton määrä loma-asuntoja. Monille saarille pääsee lautoilla tai siltaa pitkin, joten mökin vuokraus saaristosta ei tarkoita välttämättä venematkaa perille. Vuokraa mökki Turun saaristosta tai Ahvenanmaalta ja sinun kannattaa ehdottomasti lähteä polkupyöräretkille. Esimerkiksi saariston rengastie on erittäin suosittu reitti niin pyöräilijoiden kuin moottoripyöräilijöidenkin keskuudessa.

Vuokraa mökki Länsi-Suomesta

Varaa mökki Länsi-Suomesta helposti kauttamme

Länsi-Suomen loma-asunnot pitävät myös sisällään mökkejä Suomen kauniissa sisämaassa, joissa pääset nauttimaan niin meren läheisyydestä kuin ihanista järvistäkin. NOVASOL tarjoaa esimerkiksi mökkejä Salossa, jonka eteläosista löydät merenrantaa ja saaria, kun taas sisämaa tarjoaa perinteistä suomalaista järvimaisemaa. Mökki Kemiön saarelta tarjoaa hyvät yhteydet mantereeseen ja sieltä pääset myös helposti muualle saaristoon.

Kaikki NOVASOLin mökit Suomesta löydät täältä kotisivuiltamme. Uusia kohteita tulee vuokrattavaksi koko ajan, joten jokainen löytää varmasti sopivia loma-asuntoja saaristosta listoiltamme. Mökin vuokraus Länsi-Suomesta on NOVASOLin kautta turvallista ja helppoa. Jokainen kohde käydään läpi erikseen ennen kuin ne hyväksytään listoillemme, joten asiakkaamme tietävät varmasti, mitä saavat. Vuokraa mökki Länsi-Suomesta jo nyt ja nauti elämästä, jota vuokramökki Turun saaristossa, Ahvenanmaalla tai muualla länsirannikolla voi tarjota!