search

Vuokraa mökki Savonlinnasta

NOVASOL vuokraa mökit Savonlinnassa, upeassa eteläsavolaisessa pikkukaupungissa, joka sijaitsee Saimaan rannalla. Savonlinna tunnetaan kauniista keskiaikaisesta Olavinlinnasta, jossa järjestetään vuosittain kansainvälisestikin tärkeät Savonlinnan oopperajuhlat. Vuokraa mökki Savonlinnasta ja lähde lomalle Saimaalle kulttuurielämän sekä kauniin luonnon keskelle. Savonlinnan oopperajuhlat järjestetään joka vuosi heinäkuussa ja niiden tarjontaan kannattaa ehdottomasti tutustua, vaikkei täydellinen oopperan ystävä olekaan. Pelkkä Olavinlinnan miljöö on jo niin upea, että se tekee tapahtumasta ainutlaatuisen.

Vuokraa mökki Savonlinnasta

Kaupunki keskellä kauneinta Saimaata

Savonlinnan kaupunki perustettiin vuonna 1475 rakennetun Olavinlinnan ympärille ja kaupunki itse syntyi virallisesti vuonna 1639. Saimaan kanavan rakentaminen 1907 oli tärkeä kasvutekijä alueelle. Nykyään Savonlinna tunnetaan kauniina järvien ympäröimänä kaupunkina, joka kukoistaa erityisesti kesäaikaan. Vuokramökki Savonlinnasta ovatkin loistava vaihtoehto seuraavalle kesälomalle. Saimaan kauniin kallioiset rannat sekä upeat luonnonsuojelualueet, kuten Linnansaari ja Kolovesi, tekevät niistä oikeita paratiiseja. Vuokraa mökki Saimaalta ja Savonlinnasta ja lähde nauttimaan melonnasta, kalastuksesta ja vaikka norppien bongailusta kauniisiin järvimaisemiin.

Vuokraa mökki Savonlinnasta ja lähde nauttimaan omasta rauhasta sekä alueen hienoista mahdollisuuksista. Savonlinnasta lähtee mm. monia höyrylaivaristeilyjä ja voit myös vuokrata veneen tai kanootin monilta mökkivuokraajiltamme. Kalastus on yksi hyvä syy vuokrata mökki Savonlinnasta, mutta itse tehtyjen aterioiden lisäksi kannattaa lähteä tutustumaan alueen upeaan ravintolatarjontaan. Löydät kaupungista niin perinteisiä muikkuaterioita ja pitopalveluravintoloita kuin eksoottisempiakin makuja. Savonlinnassa on myös monia ravintoloita, jotka ovat auki vain kesäaikaan.

Vuokraa mökki Savonlinnasta

Mökin vuokraaminen Savonlinnasta talviaikaan ei ole sekään hullumpi ajatus. Lumiset maisemat luovat upean hiljaisen ja kauniin ympäristön ja jääpeitteiset järvet houkuttelevat pilkkimään ja hiihtämään pitkin retkilatuja. Uskaliaimpien kannattaa testata myös avantouintia, sillä se on todistetusti terveydelle hyödyllistä. Kesäloma Saimaalla on luonnollisesti se ykkösjuttu. NOVASOLin mökit Savonlinnassa tarjoavat upeat puitteet täydelliselle lomalle. Oma ranta ja oma sauna sekä souturetki lähisaarille vievät varmasti ajatukset pois arjen kiireistä.

Mökki ja sauna järven rannalla

Löydät kaikki NOVASOLin vuokrattavat huoneistot ja huvilat Järvi-Suomesta sekä erilaiset mökit Suomessa etelästä pohjoiseen täältä kotisivuiltamme. Jokainen loma-asunto Suomessa sekä kaikkialla Euroopassa on erikseen valikoitu ja käyty läpi ammattilaisten toimesta, joten voit vuokrata itsellesi sopivat lomamökit Saimaalta ja kauniista Savonlinnan kaupungista kauttamme turvallisin mielin. Selaile valikoimaa helposti ja vaihtele hakuehtoja ja unelmiesi mökki Savonlinnasta on vain muutaman klikkauksen päässä! Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan laadultaan taattu mökki Suomesta!