search

Vuokraa mökki Mikkelistä

NOVASOLilta löydät upeat vuokramökit Mikkelistä ja sen lähialueilta. Mikkeli sijaitsee Suomen suurimman järven Saimaan luoteisrannalla. Vuokraa mökki Järvi-Suomesta, Saimaalta ja nauti upeista järvimaisemista sekä Mikkelin kaupungin vireistä palveluista, jotka tavoitat vilkkaan Mikkelin torin välittömästä läheisyydestä. Vuokraa mökki Mikkelistä ja vietä ikimuistoinen loma luonnon ja kauniiden järvimaisemien keskellä!

Mikkelissä on noin 55 000 asukasta ja se on Etelä-Savon maakuntakeskus. Mikkeliin kuuluvat nykyään myös Anttola, Ristiina, Otava sekä Haukivuori, jotka ovat kaikki myös erittäin suosittuja mökkeilijöiden keskuudessa. NOVASOLin mökit Mikkelissä ja lähikunnissa ovat useimmiten hienosti varusteltuja ja lähes poikkeuksetta omarantaisia. Mikkeli on Suomen ykköskunta mökkeilyssä, sillä löydät yhteensä yli 10 000 loma-asuntoa Mikkelistä.

Vuokraa mökki Mikkelistä

Vesistöjen ympäröimä Mikkeli

Mikkeli sijaitsee vesistöllisesti upealla seudulla, sillä Vuoksen ja Kymijoen vesistöt kohtaavat täällä. Vuokramökki Saimaalta onkin loistava vaihtoehto tutustua moniin eri vesialueisiin ja paikkakuntiin. Saimaan kanavaa pitkin pääset jopa Laatokalle saakka, joten veneily Saimaalla voi todellakin viedä sydämen mennessään.

Herkullista lähiruokaa ja kauniita kartanoita

Vuokraa mökki Mikkelistä ja tutustu alueen ainutlaatuiseen lähiruokakulttuuriin. Mikkelissä monet ravintolat panostavat paikallisiin herkkuihin. Muista maistella muikkua, lörtsyjä ja kannattaa testata paikallisen viinitilankin tuotteita. Vuokramökit Mikkelissä ja sen lähialueilla ovat lähellä monia upeita ravintoloita, joista voimme suositella esimerkiksi Tertin Kartanoa, Kenkäveroa, Anttolanhovia sekä Mikkelin keskustan monia herkuttelupaikkoja.

Loma Mikkelissä

Kiinnostavaa tekemistä ja yhdessäolon riemua

Vuokraa mökki Järvi-Suomesta ja nauti ihanista kesäpäivistä perheesi kanssa. Lapset lähtevät varmasti mielellään huvipuisto Visulahteen ja hienot retkeilyreitit sekä melontapaikat sopivat monentasoiselle liikkujalle. Mikkelistä löydät upeaa luontoa, kuten Neitvuoren ja Hiidenveden luontopolut sekä Astuvansalmen vanhat kalliomaalaukset. Tutustu Mikkelin seudun tarjontaan tarkemmin VisitMikkeli –sivustolla, josta löydät kootusti Mikkelin seudun matkailupalvelut.