search

Vuokraa mökki Anttolasta

Vuokraa mökki Anttolasta Mikkelin seudulta lomasi ajaksi ja pääset nauttimaan upeasta luonnosta ja kauniista järvimaisemista! Mikkeliin vuonna 2001 liitetty ihastuttava Anttolan kylä sijaitsee Saimaan syleilyssä ja tarjoaa näin runsaasti luonnonkauniita aarteita ihasteltavaksi. Anttola onkin jokaisen luonnon parissa viihtyvän paratiisi, missä Saimaa sekä siihen kuuluva Luonteri tarjoavat silmiähiveleviä maisemia. Alueella liikkuessasi saatat myös nähdä vilahduksen suloisesta ja suojellusta saimaannorpasta, mikäli onnesi on myötäinen. 

Vuokraa mökki Anttolasta

Saimaa

Anttola sijaitsee upean Saimaan rannalla, joka on paitsi Suomen suurin järvi, myös neljänneksi suurin järvi koko Euroopassa. Saimaalla on kaiken kaikkiaan lähes 15 000 kilometrin edestä rantaviivaa ja saaria sieltä löytyy runsaat 13 700. Laadultaan Saimaan vesi on pääosin erinomaista, mikä tekee siitä erinomaisen uimavesistön ja Saimaaseen kuuluva Puruvesi kristallinkirkkaine vesineen onkin yksi maailman puhtaimmista vesistöistä. Saimaan alueen rikas, yli 8000-vuotinen historia, puhdas luonto sekä monipuoliset matkailumahdollisuudet tekevät järvestä erittäin ainutlaatuisen. Tiesitkö,  että vuonna 2014 Wall Street Journal listasi Saimaan maailman viiden kauneimman  järven joukkoon?

Saimaan vesissä elävä saimaannorppa on on äärimmäisen uhanalainen ja sitä onkin suojeltu esimerkiksi Maailman luonnonsuojelusäätiön WWF:n toimesta vuodesta 1979 asti. Saimaannorppa on yksi maailman uhanalaisimmista hyljelajeista ja sitä esiintyy vain Suomessa ja Saimaan vesistöissä. Tällä hetkellä Saimaassa uiskentelee noin 300 saimaannorppaa. Mikäli olet onnekas ja kohtaat norpan esimerkiksi veneillessäsi, muistathan antaa sille sen kaipaamaa rauhaa.

Saimaa on myös kalastajien suosiossa ja vuosittain alueella vieraileekin runsaasti niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin kalastuksen harrastajia. Saalikseen kalastajat voivat saada Saimaalla muun muassa ahvenia, haukia, järvitaimenia sekä kuhia. 

Neitvuori

Saimaan äärellä sijaitsevan Neitvuoren huippu kohoaa 184 metrin korkeuteen, mikä tekee siitä yhden Etelä-Savon alueen korkeimmista vuorista. Neitvuoren päältä avautuu upeat ja avarat näkymät Saimaalle ja Luonterin saaristoon sekä metsiin. Kauniin luontonsa sekä Luonterin kalliomaalauksien ansiosta Neitvuori on suosittu näköala- ja retkeilypaikka. Alueella on runsaasti erimittaisia ja opastettuja retkeilypolkuja taukopaikkoineen.

Vuokraa mökki Anttolasta

Rentoa lomailua ja aktiviteetteja

Mökki Anttolasta antaa sinulle ja lomaseurueellesi mahdollisuuden nauttia rennosta ja rentouttavasta lomasta. Samalla voitte myös harrastaa ja kokea erilaisia aktiviteetteja. Saimaan puhtaat vedet soveltuvat erinomaisesti uimiseen, veneilyyn, melomiseen ja kalastamiseen, ja mökin läheiset metsät sopivat loistavasti niin marjastukseen ja sienestykseen kuin patikointiinkin. Kulttuurinnälkäisille vieraille on tarjolla hyvä kattaus museoita ja teattereita Anttolassa sekä läheisessä Mikkelin kaupungissa. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Anttolasta, suosittelemme vierailemaan myös Anttolan satamassa.

Vuokraa mökki Anttolasta

Mikäli sinulla on suunnitelmissa vuokrata mökki Anttolasta, tutustu tarjontaamme täällä kotisivuilla ja tee varaus helposti ja turvallisesti suoraan netissä. Mikäli sinulla on kysyttävää jostakin tietystä kohteesta, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme - autamme sinua mielellämme! Kaikki välittämämme mökit ja muut loma-asunnot ovat laatutarkastettuja. Tämä tarkoittaa sitä, että paikallinen henkilökuntamme on vieraillut kaikissa kohteissamme ja kerännyt niiden tiedot kotisivuillemme. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vuokraamaan unelmiesi loma-asunnon Anttolasta! Valikoimastamme löydät myös mökit Järvi-Suomesta ja muualta Suomesta.