search

Vuokraa mökki Järvi-Suomesta

NOVASOL tarjoaa upeat mökit Järvi-Suomesta. Järvi-Suomi käsittää laajan osan Suomea, sillä siihen kuuluvat kaikki suurimmat järvialueet, kuten Saimaa ja Päijänne. Järvi-Suomi pitää sisällään suuren osan erityisesti itäistä ja keskistä Suomea ja sen alueella yli puolet maa-alasta on vettä, mikä tekee koko alueesta erityisen maailmanlaajuisesti. Vuokraa mökki Järvi-Suomesta, joka tarjoaa vierailleen uskomattoman hienoja luontoelämyksiä kauniiden ja puhtaiden vesien äärellä. Oma rauha, hiljaisuus ja paikalliset tapahtumat tekevät mökkilomasta kiinnostavan koko perheelle!

Vuokraa mökki Järvi-Suomesta

Rentoutumista ja aktiviteetteja koko perheelle

NOVASOLin loma-asunnot Järvi-Suomessa ovat yleensä erityisen hyvin varusteltuja, joten voit viettää mökilläsi aikaa keskittyen olennaiseen eli rentoutuen laiturilla, kalastellen, luontoa ihaillen, meloen tai vaikka hyvää kirjaa lukien. Mökki Järvi-Suomesta tarjoaa myös hyvän vaihtoehdon talvilomailuun. Jääreitit, avantouinti, lumikenkäily, pilkkiminen, hiihto ja muut mukavat talviharrastukset takaavat hienoja kokemuksia myös lumen keskelle. Kirpakassa talvipakkasessa vietetyn päivän jälkeen on upeaa saunoa, käpertyä takan ääreen ja nauttia hämäristä illoista kynttilän valossa. Mökki Suomen upeiden järvien rannoilta tarjoaa hyvän paikan keskittyä yhdessä tekemiseen, pelailuun ja luonnosta nauttimiseen perheen kanssa tai ihan omassa rauhassa.

Mökkiloma Suomen järvimaisemista vie sinut myös paikallisen elämän pariin ja voit tutustua idyllisiin pieniin kyliin ja suurempiin kaupunkeihin. Suomalaiset mökkikunnat heräävät eloon erityisesti kesäisin, jolloin toreilla ja puistoissa on paljon tapahtumia ja markkinoita. Ihanat paikalliset tuotteet valloittavat makuaistit ja kannattaa tutustua myös pienempien paikkakuntien ravintolatarjontaan. Vuokraa mökki Järvi-Suomesta ja lähde viettämään kesää maaseudun ja pikkukaupunkien värittämille luonnonkauniille seuduille unohtaen työelämän tomut sekä stressit.

Järvi-Suomen helmet löydät kirkkaiden vesien ääreltä

Suomi on tuhansien järvien maa, joten pieniä ja suuria vesistöjä löytyy joka puolelta Suomea. NOVASOLin mökit ovatkin useimmiten omarantaisia ja niistä löytyy vähintään yksi sauna, kuten Suomessa on tapana. Puhtaat vedet, saunan lämpö ja hiljaisuus ovatkin parasta lääkettä arjen stressin karkoittamiseksi. Saunalliset mökit Suomessa tarjoavat mahdollisuuden todelliseen terveelliseen elämäntapaan, sillä esimerkiksi avantouinnin ja saunan yhdistelmä auttaa todistetusti kiihdyttämään aineenvaihduntaa ja rentouttamaan lihaksia.

Monet NOVASOLin mökit Järvi-Suomessa ovat myös talviasuttavia ja joidenkin luksuhuviloiden varustelutaso on jopa parempi kuin omassa kodissasi. Jotkut vuokrattavat mökit Järvi-Suomessa sekä muualla maassa tarjoavat myös mahdollisuuden puulämmitteisen paljun tai ulkoporealtaan käyttöön. Erityisesti talviaikaan on uskomatonta rentoutua lämpimässä vedessä taivaankannen alla ja nauttia kirpakasta pakkassäästä ulkona rentoutuen.

Vuokraa mökki Järvi-Suomesta

Vuokraa mökki Järvi-Suomesta ja koe upea Saimaa

Saimaa on Suomen suurin järvi, jonka puhtaat vedet ja erityisen kauniit kalliorannat ovat kuin tehtyjä mökkeilyyn. Oikeastaan Saimaa on monien pienempien järvien yhdistelmä, mutta koska vesien pinnat ovat samalla tasolla, ne lasketaan yhdeksi järveksi, Suur-Saimaaksi. NOVASOLilla on runsaasti mökkejä Saimaalla ja sen lähistöllä mm. Mikkelissä, Savonlinnassa sekä Mäntyharjulla. Tutustu ja ihastu uniikkiin Saimaan luontoon ja lähde bongailemaan suloisia saimaannorppia, melo pitkin kuulasta veden pintaa tai nauti luonnon äänistä laiturilla loikoillen ja vuokraa mökki Saimaalta. Saimaan alueen lisäksi NOVASOLilta löydät upeat vuokrahuvilat Itä-Suomesta myös muiden vesistöjen ääreltä. Yleensä myös pienemmät järvet ovat puhdasvetisiä ja niiden vesi on myös lämpimämpää kesäisin. Lisätietoa Saimaan alueen tarjonnasta sekä Itä-Suomen lomakohteistamme löydät täältä kotisivuiltamme. Paikalliset turisti-infot auttavat sinua löytämään lisätietoa ja apua varmasti kaikkiin kysymyksiisi.

Vuokraa mökki Järvi-Suomesta

Päijänne

Päijänne on Suomen toiseksi suurin järvi ja se ulottuu Keski-Suomen Jyväskylästä Etelä-Suomeen saakka. Päijänteen monia kanavia pitkin pääset veneellä myös mm. Vesijärvelle, jonka rannalla sijaitsee urheilukaupunki Lahti. Löydät mökit Päijänteeltä NOVASOLin kautta mm. Jyväskylästä, jossa meillä on tarjolla myös upeita saunallisia asuntoveneitä. Mikäpä olisikaan upeampi tapa viettää loma Suomessa kuin lipua satamasta toiseen ja seikkailla saarilla asuntoveneen kyydissä. Asuntovene on kuin mökki veden päällä, joten se voi tarjota ainutlaatuisen elämyksen kesälomallesi.

Lähes poikkeuksetta kaikki mökit Suomessa ovat myös loistavia kala-apajia. Voit narrata niin arvokaloja kuin perinteisiä ahvenia sekä haukia suoraan laiturin nokasta ja nauttia niitä illalliseksi grillaten tai vaikkapa savustaen. Mökki Suomesta tarjoaa upeaa luontoa ja myös ainutlaatuiset mahdollisuudet nauttia sen antimista, sillä jokamiehenoikeuksien ansioista Suomessa voi nauttia vapaasti metsissä kasvavista antimista, kuten marjoista ja sienistä, mikä ei muissa maissa ole ollenkaan itsestään selvää. Tutustu tarkemmin jokamiehenoikeuksiin ja –velvollisuuksiin kotisivuillamme ja tarkista myös kalastuslupia koskevat tiedot.

Vuokraa mökki Järvi-Suomesta NOVASOLin kautta ja löydät aina laadultaan taatut huvilat, talot ja mökit Saimaalta ja muilta upeilta järviltä. Jokainen loma-asunto Suomessa ja Euroopassa on yksityisessä omistuksessa ja käydään ammattilaisten toimesta läpi erikseen ja ne myös tarkistetaan säännöllisesti, joten voit luottaa siihen, että kohdetiedot pitävät paikkansa. Kaikki vuokramökit Suomesta löytyvät täältä kotisivuiltamme ja pääset hakukriteerejä muuttamalla etsimään juuri haluamasi mökin tai huvilan sivuiltamme. Jos sinulla on jo kesämökki Suomessa ja haluat laittaa mökkisi vuokralle, niin autamme siinäkin mielellämme. Voit tutustua vuokraehtoihimme täällä kotisivuillamme.

Koko valikoimamme vuokramökit Suomesta löytyy täältä kotisivuiltamme ja pääset hakukriteerejä muuttamalla etsimään juuri haluamasi mökin tai huvilan sivuiltamme.