search

Vuokraa mökki Helsingin seudulta

Helsinki on Suomen pääkaupunki, jonka kansainvälinen ja merenläheinen tunnelma tekee siitä upean vierailukohteen kotimaan lomallesi. Vuokrattu mökki Helsingin seudulta tai muualtakin maasta, toimii mainioina tukikohtana Helsingin reissuille.

Helsingissä itsessään asuu noin 600 000 asukasta, mutta metropolialueella asukkaiden määrä on lähes kolminkertainen. Toisin sanoen neljäsosa Suomen kansalaisista asuu pääkaupunkiseudulla. Helsingistä tuli Suomen pääkaupunki maamme itsenäistyessä 1812 ja kaupungista onkin sen jälkeen muodostunut valtakunnan kulttuurinen, taloudellinen ja hallinnollinen keskus. Helsingin loma takaa vaihtelevia ja mielenkiintoisia päiviä kaiken ikäisille!

Vuokraa mökki Helsingin seudulta

Merellinen Suomenlinna

Vuokraa mökki Helsingin seudulta ja lähde päiväretkille upean pääkaupunkimme merelliseen tunnelmaan. Ihana saaristo ja esimerkiksi UNESCOn maailmanperintökohde Suomenlinna, jonne pääsee kätevästi Helsingin keskustasta, ovat suosittuja vierailukohteita niin turistien kuin paikallistenkin keskuudessa. Loma-asunnot Helsingissä ja sen lähistöllä tarjoavat myös loistavat mahdollisuudet urbaaniin rantaelämään. Suosituin on uimaranta sijaitsee Hietaniemessä, mutta upeita pienempiä kalliorantoja ja hiekkarantoja löytyy lähes joka paikasta.

Helsingin nähtävyydet

Paljon erilaista nähtävää

Vuokraa mökki Etelä-Suomesta ja lähde päiväretkelle idylliseen pääkaupunkiin, Helsinkiin. Helsinki on kuuluisa designistaan ja hyvistä ravintoloistaan. Ihania kahviloita ja merenrantaravintoloita löytyy aivan keskustan tuntumasta, joten pääset nauttimaan luonnon kauneudesta suurkaupungin sykkeessä. Loma Helsingissä vie sinut myös taiteen ja nähtävyyksien maailmaan, sillä löydät kaupungista upeita museoita, kuten nykytaiteenmuseo Kiasma sekä Ateneum. Etsi sopiva loma-asunto tai mökki Etelä-Suomesta vaikka heti täältä kotisivuiltamme ja lähde tutustumaan pääkaupungin elämään.

Mökkiloma pääkaupunkiseudulla on myös lasten mieleen. Korkeasaaren eläintarha ja Linnanmäen huvipuisto ovat jokakesäisiä ykköskohteita ja lapsiperheiden kannattaa vierailla myös tiedekeskus Heurekassa. Lisätietoa erilaisista vierailukohteista löydät esimerkiksi VisitHelsingin sivuilta.

Löydät kaikki NOVASOLin loma-asunnot Etelä-Suomesta ja Helsingin läheltä täältä kotisivuiltamme hakuehtoja muokkaamalla. Jokainen huvila, huoneisto ja mökki Suomessa ja muualla Euroopassa on erikseen valikoitu ja ne tarkistetaan säännöllisesti, joten loma-asunnon vuokraus Helsingistä on kauttamme sekä helppoa että turvallista. Tervetuloa lomalle Helsinkiin ja vuokraamaan unelmiesi mökki Etelä-Suomesta!