search

Vuokraa mökki Etelä-Suomesta

Etelä-Suomen alueen keskipiste ja Suomen pääkaupunki on Helsinki, jonka kansainvälinen ja merenläheinen tunnelma tekee siitä upean vierailukohteen kotimaan lomallesi. Vuokramökit Etelä-Suomessa ja muuallakin maassa, toimivat mainioina tukikohtina Helsingin reissuille.

Helsingissä itsessään asuu noin 600 000 asukasta, mutta metropolialueella asukkaiden määrä on lähes kolminkertainen. Toisin sanoen neljäsosa Suomen kansalaisista asuu pääkaupunkiseudulla. Helsingistä tuli Suomen suuriruhtinaskunnan pääkaupunki vuonna 1812, ja maamme itsenäistyessä 1917 Suomen pääkaupunki. Helsingistä on sen jälkeen muodostunut valtakunnan kulttuurinen, taloudellinen ja hallinnollinen keskus. Helsingin loma takaa vaihtelevia ja mielenkiintoisia päiviä kaiken ikäisille!

Vuokraa mökki Etelä-Suomesta

Kymenlaakson alue

Kouvola sijaitsee Kymenlaaksossa keskellä upeita maisemia vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kouvola on myös portti upeaan Repoveden kansallispuistoon, joka on erinomainen vierailukohde kaikille luonnossa liikkumisesta ja rentoutumisesta nauttiville. Kouvolasta on myös päivittäiset liikenneyhteydet Venäjälle. Alue tarjoaa myös runsaasti nähtävää kulttuurista kiinnostuneille, sillä Kouvolasta löydät paljon museoita sekä taidekortteleita. Kun sinulla on vuokrattuna mökki Etelä-Suomesta, saat myös erinomaisen tilaisuuden tutustua Kouvolan alueen kulttuuritarjontaan.

Alueen läpi virtaava Kymijoki on suuri syy sille, että sen ympäröivä alue teollistui hyvin aikaisessa vaiheessa. Kymijoen luonto kutsuu myös aktiiviselle ulkoilmalomalle, joten miten olisi esimerkiksi kierros viheriöllä?

Loma Etelä-Suomessa

Varaa mökki Etelä-Suomesta ja koe Kotkan Meripäivät!

Rannikolta löytyy muitakin mielenkiintoisia kohteita, kuten pieniä satamakaupunkeja. Hamina ja Kotka ovat upeita kohteita varsinkin kesäaikaan ja tarjoavat runsaasti nähtävää ja koettavaa. Kotkan Meripäivät on tunnettu ja suosittu festivaalitapahtuma, joka järjestetään vuosittain heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Yli 200 000 hengen yleisömäärällään tapahtuma on Suomen toiseksi suurin festivaali. Vuokraa mökki Suomesta ja tutustu mielenkiintoiseen Kymenlaakso alueeseen!