search

Vuokraa mökki Suomesta

Suomi on mökkeilyn supermaa, sillä täällä on asukaslukuun suhteutettuna eniten loma-asuntoja koko maailmassa. Suomen kaunis ja puhdas luonto sekä upeat vuodenajat takaavat erityisen valikoiman mökkejä vuokrattavaksi. Suomalaiset ovatkin kovaa mökkeilykansaa, mutta ne, jotka eivät itse ehdi käyttää lomaparatiisiaan tarpeeksi voivat myös laittaa mökkinsä vuokralle meidän kauttamme turvallisesti ja helposti. Meiltä voit vuokrata huvilat tai mökit Suomesta niin talvi- kuin kesälomallekin. Vuokramökit Suomesta ovat tietysti erittäin suosittuja paitsi suomalaisten myös ulkomaalaisten lomailijoiden keskuudessa. Upean puhdas luonto, hiljaisuus ja kirkkaat vedet ovat tyyssija, jonka nauttimisen tiedetään tuovan jopa terveydellisiä vaikutuksia. Kiireisen ja stressin täyttämän elämän rinnalle on hyvä löytää rentouttavia hetkiä luonnon helmassa.

Vuokrattu mökki Suomesta onkin paikka, jossa voi viettää vapaa-aikaa juuri sellaisena kuin haluat. Lepuuttele hyvän kirjan parissa laiturinnokassa tai narraa ahvenia soutuveneestä ilman huolen häivää. Vuokraa mökki Suomesta, jolloin sinulla on kuin oma loma-asunto viikon tai parin ajan, voit tallustella ympäri pihamaata vaikka vanhassa virttyneessä yöasussa, eikä ketään haittaa. Muissa maissa lomailu merkitsee yleensä hiukan tiiviimpää asumista.

Vuokraa mökki Suomesta

Nauti vapaasti luonnon antimista

Jokamiehenoikeudet ovat etuoikeus, joista pääset nauttimaan vain muutamissa maissa. Vuokraa mökki Suomesta ja pääset milloin vaan kalastamaan, marjastamaan tai sienestämään ilman, että sinun tarvitsee pyytää erikseen maanomistajan lupaa. Luontoa pitää toki aina kunnioittaa ja kalastukseen tarvitaan myös erinäisiä lupia, joihin voit tutustua Kalastusluvat –osiossa. Vuokraa lomamökki Suomesta ja pääset nauttimaan metsien ja järvien antimista yleensä suoraan omasta pihasta. Internetin kautta löydät myös hyvät karttapalvelut, joten eksymisen vaaraakaan ei juurikaan ole.

Vuokraa mökki Suomesta järvien ääreltä

Vuokraa mökki Järvi-Suomesta ja sen suurimman helmen, Saimaan ääreltä ja nauti upean kallioisista saarista saimaannorppia bongaillen. Saimaa on oikeastaan kokoelma pienempiä järviä, jotka muodostavat yhden kokonaisuuden, Suur-Saimaan. Saimaan vesistöt ovat uskomattoman puhtaita ja sen kallioiset rannat kuvankauniita. Löydät NOVASOLilta vuokramökit Itä-Suomesta myös muiden järvien rannoilta. Niin pienemmät lammet kuin suuremmat järvialueet tarjoavat puhtaat ja kalaisat vedet, joten loma Suomessa ja Järvi-Suomen upeilla mökeillä tuo varmasti saalista. Itse narratun aterian valmistamien savustaen tai grillaten kruunaa varmasti jokaisen kesäaterian. Jos haluat tehdä lomallasi muutakin kuin ottaa aurinkoa mökkilaiturilla, suosittelemme tutustumaan alueen aktiviteetteihin paikallisten matkailusivustojen kautta, jotka löydät helposti netistä. Muista myös mökkivuokraus Järvi-Suomesta talviaikaan. Pilkkiminen, retkiluistelu, hiihto ja muut mukavat talvilajit ovat omiaan upeissa järvimaisemissa. On ihanaa käpertyä takan ääreen lämmittelemään, kun saavut pitkältä lumikenkäilyretkeltä tai olet rakentanut lumilinnaa lasten kanssa koko päivän. Vuokraa mökki Järvi-Suomesta ja lähde nauttimaan pakkasen kimmellyksestä ja ihanasta talven satumaasta luonnon keskellä rauhoittuen. Talven hiljaisuus on mykistävää ja tähtitaivaan kirjo näkyy vain kauempana kaupunkien valoista. Vuokramökit Järvi-Suomesta löydät NOVASOLilta ja vuokraamme kaikki kohteet laatutakuulla.

Vuokraa mökki Suomesta

Merellistä tunnelmaa Länsi-Suomessa

Vuokramökki Länsi-Suomesta mahdollistaa puolestaan tutustumisen upean merelliseen tunnelmaan vaikkapa kalastuksen tai purjehduksen merkeissä. Turun ja Ahvenanmaan saaristo ovat uskomattoman kauniita alueita, joissa voit viettää kesälomaa loistavissa puitteissa ja monien nähtävyyksien lähellä. Mökki Ahvenanmaalla on kuin paratiisi omassa valtiossa. Ihanat kallioiset saaret ja oma kulttuuri valloittavat matkailijan. Ahvenanmaa on erityisesti kesälomailun ykköskohde. Vuokramökki Ahvenanmaalta on hyvä tukikohta päiväretkille saariston muille saarille ja voit lauttayhteyksiä hyväksikäyttämällä kiertää vaikka saaristoa pyörällä, mikä onkin erittäin suosittua. Turku on kaupunkina vanha ja viihtyisä ja mökit Turusta ja sen lähikunnista tarjoavat paitsi kulttuurimenoja myös upeaa luonnonrauhaa. Vuokraa mökki Turusta ja sen saaristosta ja ihastu merellisiin tuuliin uskomattoman kauniissa maisemissa. Siloiset kalliot ja käkkärämännyt leimaavat saaristoalueen luontoa. Veneily kuuluu saariston ykkösharrastuksiin. Vuokraa mökki Länsi-Suomesta NOVASOLin kautta ja voimme lähes aina tarjota kohteissamme myös soutuveneen, monesti myös perämoottorin vuokraaminen on mahdollista.

Lapin taikaa

Vuokramökki Lapista takaa upeat tunturimaisemat ja talvella tietysti loistavat talviurheiluolosuhteet. Pohjoiseen kannattaa toki suunnata myös kesäaikaan mm. vaeltamaan ja kalastamaan. Lapin hiihtokeskuksista suosituimmat ovat Levi ja Ylläs ja etsimme koko ajan lisää vuokramökkejä Lapista. Hiihtokeskuksissa pääset nauttimaan kansainvälisestä tunnelmasta ja ykkösluokan rinteistä takuuvarmoissa lumiolosuhteissa. Hiukan etelämpää Suomesta löydät myös Rukan ja Tahkon, joissa kannattaa myös vierailla talviloman merkeissä. Vuokraa mökki Lapista ja lähde ihastelemaan uskomattomia revontulia, ajelemaan poron kyydissä tai vaikkapa huskysafarille. Vuokramökki Lapista tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja kaikkiin makuihin. Upeissa maisemissa sielu lepää ja hiihtokilometrit tuntuvat paljon lyhyemmiltä. Lapissa on erittäin runsaasti upeita ja hyvin hoidettuja hiihto- ja vaellusreittejä, jotka seikkailevat sellaisen luonnon keskellä, johon ei muualla Suomessa voi törmätä. Tunturimaisemien värit ja luonto ovat karuudessaan uskomattoman kauniita. Lapin joet ja järvet ovat myös hyviä kala-apajia. Vuokraa mökki Lapista ja lähde narraamaan purotaimenia, lohikaloja ja muita herkkuja. Lapissa moniin koskiin ja järviin tarvitset toki erilliset kalastusluvat, kuten muuallakin Suomessa. Kalastusluvista löydät lisätietoa täältä kotisivuiltamme sekä esimerkiksi metsähallituksen palvelusta.

Vuokraa mökki Suomesta

Suomalaista ruokamatkailua

Suomalainen ruoka on tunnettu puhtaista raaka-aineista ja nykypäivänä satsataan yhä enemmän myös luomu- ja lähiruokaan. Vuokraa mökki Saimaalta ja lähde maistelemaan muikkuherkkuja. Mikkelin, Savonlinnan tai Lappeenrannan torilta suosittelemme nappaamaan mukaan ihanan lörtsyn makealla täytteellä ja voit myös ostaa paikallisesti tuotettuja marjaviinejä vaikka suoraan tiloilta. Mökkivuokraus Suomesta ei tarkoita pelkästään grilliruokaa omassa grillissä, vaan paikalliset ravintolat kannattaa ehdottomasti testata. Ulkomaalaisille vieraille tarjoamme tietysti mielellämme perinneherkkuja, kuten karjalanpiirakoita sekä –paistia. Mutta kannattaa aina tutustua myös alueen omiin perinneherkkuihin. Esimerkiksi Lapissa poronliha ja hilla ovat erikoisuuksia, joita ei muualta juuri saa. Loma Suomessa on monelle eksoottinenkin ruokamatka. Isojen kaupunkien ravintolatarjonta on erityisen laaja ja laadukas ja vetää vertoja kansainvälisessäkin vertailussa, mutta toki mökkiloma Suomessa merkitsee erityisesti herkuttelua omalla terassilla upean luonnon helmassa. Ihanassa ulkoilusäässä kaikki ruoat maistuvat sitä paitsi tuhat kertaa paremmalta! Vuokraa mökki Suomesta ja lähde nauttimaan kotimaan herkkuhetkistä turuille ja toreille.

Elämyksiä vuoden ympäri

NOVASOL vuokraa mökit Suomesta vuoden ympäri. Esimerkiksi Saimaan alueelta löydät suuren valikoiman talviasuttavia huviloita ja mökkejä. Oma ranta, sauna, soutuvene ja kaunis luonto takaavat upean kesäloman, mutta suosittelemme vuokraamaan kohteita myös muina aikoina. Vuokramökki tarjoaa loistavan mahdollisuuden seurata kevään merkkejä. Linnut heräävät laulamaan ja ensimmäiset sinivuokot nostavat päätään. Saatat hyvällä onnella löytää myös korvasieniä aivan lähimetsistä. Vuokramökki Suomesta kannattaa kokea myös syksyllä. Värikäs ruska luo ympärilleen taikaa ja monesti kauniita kesäkelejä riittää aina syyskuulle saakka. Rapuaika on syksyllä parhaimmillaan ja isotkin kalat löytävät taas mökkien rantavesistöihin. Syksyllä kypsyy myös metsien sato. Isot mustikat ja punaiset puolukat maistuvat ihanilta vaikkapa piirakoissa ja sieniäkin löytyy maastosta kuin maastosta. Bongaa koriisi kantarelleja, mustia torvisieniä tai vaikkapa herkkutatteja ja loihdi mökkilomalla oma herkkuateria todellisesta lähiruoasta. Talvella kannattaa luonnollisesti käyttää hyväkseen upeat liikuntamahdollisuudet. Avantouinti, lumikenkäily, hiihto, laskettelu, pilkkiminen ja retkiluistelut ovat mukavaa puuhaa koko perheelle ja niihin kaikkiin sinulla on mahdollisuus, kun vuokraat loma-asunnot Suomesta NOVASOLin kautta.

Loma Suomessa

Mökkiloma antaa vapauden

Vuokraa mökki Suomesta ja saat kokea kauniin maamme monipuolisuuden. Kun valintasi on mökkivuokraus, sinun ei tarvitse itse huolehtia rakennuksen yleisestä kunnossapidosta ja voit muuttaa matkakohdetta joka vuosi. NOVASOLin kautta vuokraat lomamökit Suomesta ja muualta Euroopasta turvallisesti ja taatusti, sillä jokainen loma-asunto on erikseen tarkistettu ja arvioitu asiantuntijoidemme toimesta. NOVASOL on Euroopan suurin yksityisten vuokrahuviloiden ja -huoneistojen välittäjä ja olemme toimineet alalla jo vuodesta 1968. Vuokramökkivalikoimamme Suomessa kasvaa koko ajan ja muissa Pohjoismaissa olemme markkinaykkönen. Loma-asunnonvuokraus Suomesta on myös helppoa, sillä löydät koko valikoimamme täältä kotisivuilta. Voit helposti hakuehtoja muokkaamalla valita itsellesi sopivat mökit Suomesta ja eri alueilta. Mökki tai huvila Saimaalta, Turun saaristosta tai Lapista on vain klikkauksen päässä!