search

Vuokraa loma-asunto Spodnjeposavskasta

Tervetuloa idylliselle Spodnjeposavskan seudulle Sloveniaan! Spodnjeposavskassa voit viettää loman seudulla, joka on tunnettu viinintuotannostaan, kauniista maisemistaan ja upeista kylpyläelämyksistä. NOVASOL tarjoaa ihastuttavan valikoiman, johon kuuluvat huvilat ja huoneistot Sloveniassa sekä luonnollisesti myös upealla Spodnjeposavskan seudulla. Vuokraa loma-asunto Spodnjeposavskasta suoraan kotisivuiltamme, ja nauti ikimuistoisesta lomasta Sloveniassa koko perheen voimin!

Spodnjeposavska (”Ala-Savan alue”) on saanut nimensä sijaintinsa mukaan, sillä alue sijoittuu Slovenian pisimmän joen, Savan, alajuoksulle. Myös Krka- ja Sotla-nimiset joet virtaavat alueen halki. Spodnjeposavskan seutu muodostuu yhteensä kuudesta eri alueesta, jotka ovat Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krsko, Radece ja Sevnica.

Vuokraa loma-asunto Spodnjeposavskasta

Kylpyläelämyksiä koko perheelle

Vieraile viihtyisässä Catez ob Savin kylässä, missä sijaitsee Slovenian pisin Sava-joen yli kulkeva silta. Muutama kilometri kylästä itään sijaitsee Terme Catez, joka on tunnettu luonnonlähdelaitos. Sen syntyyn ovat vaikuttaneet seudun eri joet, tehden siitä yhden Slovenian suurimmista ja suosituimmista luonnonkylpylöistä. Terme Catez  on erinomainen käyntikohde vuoden ympäri, sillä se on avoinna 365 päivänä vuodessa. Kylpylä sopii koko perheelle, sillä erilaisten hoitojen lisäksi se tarjoaa kaikkia lapsia ja lapsenmielisiä ilahduttavan vesipuiston, huvipuiston ja paljon muuta. Mokricen linna on myös osa Terme Catezia ja alueella voi pelata myös golfia 18-reikäisellä radalla.

Kostanjevica na Krki on kaunis kaupunki, joka on rakennettu tekosaarelle Krka-joen varrelle. Kyseessä on Slovenian pienin kaupunki ja tarkoin suunniteltu ja toteutettu kulttuurimonumentti. Saarella voit ihastella entistä sisterssiläisluostaria, joka rakennettiin vuonna 1234. Kaikkiaan 260 holvikaarta koristaa tätä upeaa luostaria, joka on yksi Slovenian tärkeimmistä kulttuurinähtävyyksistä ja suurimmista Euroopassa. Vuokraa loma-asunto Spodnjeposavskasta ja sinäkin voit päästä ihastelemaan tätä upeaa kulttuurikohdetta!

Upea ja ainutlaatuinen luonto

Kozjanski Park on yksi Slovenian vanhimmista ja suurimmista luonnonsuojelualueista. Vuodesta 2010 lähtien se on kuulunut myös UNESCOn suojelukohteisiin. Alueella on mahdollista nauttia lukuisista erilaisista poluista ja reiteistä sekä pysähtyä ihailemaan puiston tarjoamia kauniita maisemia. Kozjanski on myös lukuisien kasvien ja eläimien koti, joista monia tavataan ainoastaan tällä alueella.

Loma-asunto Spodnjeposavskassa on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia seudun upeasta luonnosta ja sen tarjoamista elämyksistä ja aktiviteeteista. Seudulla sijaitsevat metsäalueet tarjoavat erinomaisen miljöön rauhoittumiseen ja koskemattoman luonnon arvostamiseen.

Loma Sloveniassa

Vietä aktiivinen loma Spodnjeposavskassa

Slovenia tunnetaan lukuisista luolastoistaan, joita löytyy runsaasti myös Spodnjeposavskan alueelta. Gorjanci-vuoren juurella sijaitseva Kostanjevican luola on yksi Slovenian suurimmista, johon kaikenikäiset vierailijat voivat tutustua. Luolalle pääsee niin jalan, autolla kuin bussillakin. Mikäli olet innostunut kalastamisesta, vuokraa loma-asunto Spodnjeposavskasta ja nauti kalastamisen huumasta. Alueen lukuisat joet tarjoavat haasteita ja vaihtelua kaikilla kalastajille. Ennen kuin tartut virveliin ja suuntaat joenpenkalle, muistathan ottaa selvää paikallisista kalastusluvista ja määräyksistä.

Varaa loma-asunto Spodnjeposavskasta

NOVASOLin kautta löydät tuhansia loma-asuntoja ympäri Eurooppaa. Vuokraa loma-asunto Sloveniasta kauttamme helposti ja turvallisesti laatu- ja hintatakuulla. Valikoimassamme on eri hinta- ja kokoluokan huoneistoja, taloja ja mökkejä, joista löydät varmasti sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan kohteen. Loma-asuntoja on helppo etsiä kotisivuillamme olevan hakukoneen avulla, jonka erilaiset hakukriteerit auttavat rajaamaan kohteita toiveidesi mukaan.  Voit aina olla yhteydessä myös asiakaspalveluumme, joka auttaa mielellään löytämään juuri sinua parhaiten palvelevan loma-asunnon. Vuokraa loma-asunto Spodnjeposavskasta ja nauti upeasta lomasta Sloveniassa!