search

Vuokraa loma-asunto Savinjskasta

Slovenian itäosa jakautuu Savinjskan ja Pomurskan alueisiin. Savinjskan seudulle tyypillisiä ovat upeat viinitarhat - ja viljelmät, loivat kumpareet sekä kauniit kansallispuistot. Loma Savinjskassa houkuttelee Sloveniaan matkaavia erityisesti erinomaisten kylpylöiden ja kuumien lähteiden vuoksi. Vuokraa loma-asunto Savinjskasta ja lähde todistamaan alueen unohtumatonta kauneutta!

Vuokraa loma-asunto Savinjskasta

Loma Savinjskassa

Slovenian itäosan upeaan luontoon on helpointa tutustua silloin, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Savinjskasta. Aluetta on helppo kierrellä vaikkapa pyöräillen ja esimerkiksi pyöräretki Krkajoen rantaa pitkin lupaa upeat maisemat ertyisesti syksyisin, jolloin seudut puusto loistaa kauniissa ruskan väreissä ja alueen viinitarhat ovat parhaimmillaan. Mur-joen rannan varrelta löytyvät kylät sijaitsevat myös hyväkuntoisten pyöräreittien varrella.

Upea Savinjskan alue

Slovenian järvet ovat erittäin laadukkaita ja tarjoavat kaivattua viilennystä kesän kuumuden keskellä. Krajinski Park Goričko -luonnonpuiston alueella sijaitseva Bukovniško jezero on erityisen suosittu. 450 metrin päässä järvestä sijaitsee lukuisia eri hyvinvointikeskuksia, jotka tarjoavat hoitoa ja huolenpitoa niin keholle kuin mielelle. 

Loma Savinjskassa

Vuokraa loma-asunto Savinjskasta ja nauti kulttuurista Celjessä

Slovenian kolmanneksi suurin kaupunki on Celje, joka tarjoaa runsaasti mielenkiintoisia kulttuurikohokohtia. Kaupungista löydät upeasti säilyneen keskiaikaisen keskustan, jossa on myös runsaasti historiallisia nähtävyyksiä. Esimerkiksi Savinja-joen rannalla sijaitseva museoaukio kiehtoo varmasti monia kulttuurista ja historiasta kiinnostuneita. Vuokraa loma-asunto Sloveniasta ja suuntaa monipuoliselle lomalle Savinjskan alueelle!