search

Vuokraa loma-asunto Pomurskasta

Slovenian itäosa on täynnä idyllisiä viinitiloja ja unenomaisia kyliä - se on erityisen tunnettu hyvistä valkoviineistä ja maistuvasta ruokakulttuuristaan. Vuokraa loma-asunto Sloveniasta ja lähde viettämään ikimuistoinen loma Pomurskan alueelle!

Vuokraa loma-asunto Pomurskasta

Loma Pomurskassa - kulinaristinen kokemus

Slovenian itäosissa perustuu vahvasti Unkarin ruokakulttuurin vaikutteisiin. Tyypillisiä ruokalajeja ovat esimerkiksi täytetyt paprikat, gulassi, sekä Zgornjesavinjski želodec eli ilmakuivattu kinkku. Jälkiruuaksi voit nauttia vaikkapa Pomurska gibanicaa eli unikonsiemenillä, pähkinällä, omenalla, rusinoilla ja ricotalla maustettua kakkua. Kyytipojaksi alueella tarjotaan usein slivovitsia, luumuista tislattua vahvaa alkoholijuomaa.

Kylpylöitä ja hyvinvointikeskuksia

Pomurskan alue on hyvin tunnettu kylpylöistään. Suosituimpia kohteita ovat Radencin noin 120 vuotta vanha kylpylä sekä Čatežin kylpyläkaupunki ja siellä sijaitseva Terme 3000-vesipuisto. Se sijaitsee vuoristoisen alueen vieressä, tarjoten kylpyläkokemuksen lisäksi myös upeat maisemat. Pääsääntöisesti kaikista kylpylöistä löytyy sauna, urheilumahdollisuuksia sekä sisä- ja ulkoaltaita.

Vuokraa loma-asunto Pomurskasta

Vuokraa loma-asunto Pomurskasta ja vietä aktiivinen loma luonnonkauniissa maisemissa

Pomurskan alueelta löydät toinen toistaan hienompia vaellusreittejä. Alueelle tyypilliset kukkulat ja viinitilat koristavat lähes jokaista reittiä. Maasto sopii myös hieman kokemattomille retkeilijöille, mutta myös vaellusekspertit viihtyvät varmasti Pomurskassa. Myös pyöräily on erinomainen tapa tutustua tähän kauniiseen alueeseen. Alla olevat nähtävyydet muodostavat kattavan reitin Pomurskan läpi:

 

  1. Radenci - Radencin hyvinvointi- ja kylpyläkeskus on näkemisen arvoinen, vaikka et jäisikään uimaan. Alueelta löydät esimerkiksi historiallisia rakennuksia, viiniviljelmiä ja upeita maisemia.
  2. Jeruzalem - Kun lähdet kulkemaan etelää kohti, löydät itsesi pian Jeruzalemista - yhdestä maan kauneimmista viinialueista. Jeruzalemia ympäröi tietysti viinitarhat, mutta myös historialliset nähtävyydet, kuten 1600-luvulla rakennetun viinikellarin.
  3. Ormož - Ormož, ei sekään kaukana, sijaitsee Jeruzalemin lähistöllä. Täältä löydät upeita maisemia ja historiallisen linnan aivan kaupungin ulkopuolella!
  4. Ptuj - Kierroksen kohokohtana on Ptuj, Slovenian vanhin kaupunki. Se sijaitsee aivan Drava-joen varrella ja tarjoaa upeita nähtävyyksiä. Suosituimmat nähtävyydet ovat vanhakaupunki sekä Slovenian vanhin viinikellari, joka rakennettiin noin 750 vuotta sitten.
Vietä aktiivinen loma Pomurskassa

Varaa loma-asunto Pomurskasta kauttamme

NOVASOL tarjoaa kattavan valikoiman loma-asuntoja Sloveniasta. Kaikki kohteet ovat ennalta tarkastettuja sekä hyvin varusteltuja. Lähde siis tutustumaan vaikkapa Pomurskaan ja vuokraa loma-asunto Sloveniasta