search

Vuokraa loma-asunto Notranjskasta

Notranjska on yksi kolmesta alueesta, jotka yhdessä muodostavat historiallisen Kranjskan alueen Slovenian keskiosassa. Notranjska ja koko Kranjskan alue tunnetaan vaihtelevista maisemistaan sekä upeista karstiluolistaan. Vuokraa loma-asunto Sloveniasta ja vietä rentouttava loma Notranjskassa, missä kiire ja hälinä eivät häiritse.

Vuokraa loma-asunto Notranjskasta

Postojna

Postonjan kaupunkia sekä sen lähellä sijaitsevaa samannimistä luolastoa pidetään Notranjskan alueen matkailukeskuksena. Postojnan luola on ollut avoinna yleisölle jo 1800-luvulta lähtien ja yhä tänäkin päivänä kyseinen luontokohde on suosittu nähtävyys matkailijoiden keskuudessa. Luolasto kattaa yli 20 kilometriä maanalaisia käytäviä ja saleja, mutta merkittyä reittiä on noin 5,5 kilometrin verran.Suurin osa reitistä kuljetaan pienen luolajunan kyydissä ja jalkaisin taitettavaa matkaa kertyy vain noin kilometrin verran. Luolassa vieraillessasi voit ihastella sen upeita kivimuodostumia sekä nähdä vilauksen sen ainutlaatuisesta kasvistosta ja eläimistöstä.

Varaa loma-asunto Notranjskasta

Haaveiletko lomasta Sloveniassa? Valikoimastamme löydät laatutarkastetut loma-asunnot Notranjskasta sekä muualta Sloveniasta eri hinta- ja kokoluokissa. Pienestä koostaan huolimatta Slovenia on erittäin monipuolinen matkakohde ja vuokrattu loma-asunto Notranjskasta tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia upeasta lomasta omin ehdoin sekä aikataulujen mukaisesti.