search

Vuokraa loma-asunto Goriskasta

Vaikka Slovenia ei olekaan Euroopan vierailluimpia maita, meillä on tarjota sinulle monta hyvää syytä viettää loma Sloveniassa. Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Goriskasta, voit tutustua tämän upean seudun kauniiseen luontoon, mielenkiintoisiin nähtävyyksiin, herkulliseen ruokaan ja ystävällisiin asukkaisiin helposti omien ehtojesi mukaan. Vuokraa loma-asunto Sloveniasta ja vietä unohtumaston loma Goriskassa!

Vuokraa loma-asunto Goriskasta

Luonnonkaunis Goriska

Slovenia tiedetään kauniista luonnostaan, johon kuuluu niin vuoristoja, metsiä ja jokia. Myöskään Goriskan alue ei tee asiassa poikkeusta, vaan tarjoaa upeita maisemia, joita ihailla kun vietät lomaa alueella. Goriskan läpi virtaava Soča-joki on yksi Euroopan kauneimmista, ja se on myös saanut lempinimen "smaragdijoki" kauniin värinsä ansiosta. Sočan laaksoalue on myös vesiurheilijoiden suosiossa, sillä alue sopii erinomaisesti esimerkiksi koskenlaskuun. Laakso ja sen lähellä sijaitseva Kobaridin kaupunki tarjoavat myös loistavat puitteet vaeltamiseen.

Goriskan alueella sijaitsee myös kaunis Triglavin kansallispuisto, joka tarjoaa slovenialaista luontoa parhaimmillaan: lumisia vuorenhuippuja, kirkkaita järviä, vihreitä metsäalueita sekä sateenkaaren väreissä loistavia kukkaketoja.

Varaa loma-asunto Goriskasta ja vietä ikimuistoinen loma

Goriskaa kutsutaan toisinaan myös "Slovenian Toscanaksi" sen viinien vuoksi. Niiden lisäksi seutu tarjoaa myös historiallisia nähtävyyksiä, herkullista ruokaa (kokeile paikallisista raaka-aineista valmistettuja slovenialaisen keittön erikoisuuksia) sekä lukemattomia aktiviteettimahdollisuuksia. Kauniiden maisemien lisäksi Goriskasta löytyy monia mielenkiintoisia kaupunkeja, jotka kertovat alueen ja koko maan kiehtovasta historiasta. Vuokraa huvila tai huoneisto Sloveniasta ja tutustu upeaan Goriskaan!