search

Vuokraa loma-asunto Gorenjskasta

Vietä ansaittu lomasi Gorenjskan alueella Sloveniassa ja nauti upeista maisemista järvien ja kukkuloiden keskellä! Gorenjska sijaitsee Slovenian pohjoisosassa, Itä-Alppien ympäröimänä. NOVASOLin vuokrattavat loma-asunnot Gorensjskassa tarjoavat loistavat mahdollisuudet tutustua luonnonkauniiseen Sloveniaan ja sen vuoristoseutuun. Vuokraa loma-asunto Sloveniasta ja lähde tutustumaan Gorenjskaan, joka on yksi maan perinteisimmistä alueista!

Loma-asuntomme Gorenjskassa ovat täysin kalustettuja ja hyvin varusteltuja. Erityisesti rauhasta ja yksityisyydestä nauttivat voivat löytää hyviä majoitusvaihtoehtoja Gorenjskan alueelta. Loma-asunnostasi pääset kuitenkin helposti menoon mukaan - useimmat loma-asunnoista sijaitsevat lähellä nähtävyyksiä ja kaupunkeja.

Vuokraa loma-asunto Gorenjskasta

Tutustu Gorenjskan alueeseen

Yksi loistava tapa tutustua Gorenjskaan on auto - näin voit kierrellä nähtävyyksiä hieman laajemmalla alueella. Tässä on meidän suosituksemme;

  • Vintgarin rotko: Yksi Slovenian suosituimmista nähtävyyksistä luonnossa! Vintgarin rotko on vaikuttava kohde jo itsestään, mutta sen päässä sijaitseva, noin 26 metrin korkuinen vesiputous on näkemisen arvoinen.
  • Bled: Idyllinen Bledin kaupunki on myös suosittu matkakohde. Kylää ympäröi monet nähtävyydet, kuten kenties Slovenian tunnetuin järvi Bled, sen keskellä sijaitseva saari sekä Bledin saari. Linnan yhteydessä on myös museo. Jos haluat saada lomamatkaltasi upeita valokuvia, on Bled hyvä valinta.
  • Savican vesiputous: Bledistä lounaaseen sijaitsee Savica-joki, jonka vesi virtaa vuoriston uumenista. Myös täältä löydät upean vesiputouksen.
  • Triglavin kansallispuisto: Trivlagin kansallispuisto sijaitsee Slovenien korkeimman huipun, Trivlagin, ympäristössä. Upeat vuoristomaisemat, laaksot ja raikas ilma houkuttelevat varmasti ketä tahansa! Tutustu maan luontoon ja kulttuuriin kierroksella Trivlagin kansallispuistossa!

Varaa loma-asunto Gorenjskasta lomallesi

Edellä mainittujen lisäksi Gorenjskasta löydät paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Vuokrattu loma-asunto Gorenjskasta ja Slovenian vuoristoseudulta on loistava idea niin talvi- kuin kesälomallekin. Upeat talviurheilupaikat ja kauniit maisemat tarjoavat uskomattoman hienot puitteet Slovenian lomallesi. Voit tutustua majoitusvaihtoehtoihin verkkosivuillamme ja asettaa niille kriteereitä täyttääksesi juuri sinun toiveesi. Vuokraa loma-asunto Gorenjskasta aivan Alppien tuntumasta kauttamme - aina helposti ja turvallisesti laatutakuulla!