search

Vuokraa loma-asunto Sloveniasta

Slovenia on maa, jossa on aurinkoisia rantoja ja hienoja Alppimaisemia. Rentoutusta hakeva voi nauttia auringosta ja uinnista rannikoilla ja aktiivista lomaa kaipaava voi vaeltaa Alpeilla – tai mikset kokisi molempia? Pääkaupunki Ljubljana ja Škocjanin tippukiviluolat ovat kaksi muuta suositeltavaa lomakohdetta. Vuokraa mökki tai loma-asunto Sloveniasta ja tutustu kaikkeen, mitä maalla on tarjottavaan lomallesi.

Vuokraa loma-asunto Sloveniasta

Aktiviteetteja ympäri vuoden Sloveniassa

Sloveniasta voit vuokrata loma-asunnon, jossa on uima-allas, mutta Slovenian 50 km. Adrianmerenrannikko on oiva vaihtoehto. Rannikon varrelta löydät muun muassa seuraavat kylpyläkaupungit: Koper, Izola, Pira ja Portorož. Piranissa voit pysähtyä laiturinääreisessä ravintolassa, nauttimaan tuoreetta kalaa tai rapua, tai voit kuljeskella mukavilla mukulakivikaduilla. Portorožista pääsee sen sijaan päivälauttamatkalla satumaiseen Venetsiaan.

Uinti ja aurinko eivät ole Slovenian ainoat positiiviset puolet, vaan maassa on myös useita tippukiviluolia, vuoria, jokia, vesiputouksia, järviä, mahtavia linnoja sekä barokkikaupunkeja kuten Ljubljana ja Maribor. Lomavinkkinä suosittelemme Triglavin kansallispuistoa, jossa on maan korkein kohta, lähes 3000 m merenpinnan yläpuolella. Lisäksi Sloveniassa on noin 12 eri hiihtoaluetta, joissa voi hiihtää joulukuusta helmikuuhun. Tunnetuimmat näistä ovat Kranjska Gora ja Rogla.