search

Vuokraa loma-asunto Žilinasta

Slovakian luoteisosassa sijaitseva Žilinan seutu on mielenkiintoinen lomakohde, joka tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Alue on saanut nimensä samannimisen pääkaupunkinsa mukaan. Loma-asunto Žilinassa on vain kahden tunnin matkan päässä Slovakian pääkaupungista Bratislavasta, joka on yksi Euroopan upeimmista kaupungeista. Žilinan alueella pääset nauttimaan myös kauniista maisemista sekä ainutlaatuisesta luonnosta, johon kuuluvat niin vehreät metsäalueet kuin upeat vuoristomaisematkin. Kulkiessasi Žilinan upean luonnon parissa törmäät myös hurmaaviin pikkukyliin, jotka toivottavasti sinut lämpimästi tervetulleeksi. Žilinan alue on erinomainen lomakohde perheelle, joka haluaa nauttia maaseudun luonnosta ja rauhasta tai viettää aktiiviloman pyöräillen, vaeltaen ja kiipeillen. Vuokraa loma-asunto Slovakiasta, eikä sinun tarvitse enää vain haaveilla upean luonnonläheisestä lomasta Žilinassa!

Vuokraa loma-asunto Žilinasta

Varaa loma-asunto Žilinasta läheltä luontoa

Kuten olemme todenneet, vuokrattu loma-asunto Žilinasta on erittäin luonnonläheinen vaihtoehto, joka tarjoaa monipuolisia kokemuksia sekä erilaisia mahdollisuuksia aktiviteettien saralla. Slovakia tunnetaan lukuisista vaellus- ja maastopyöräilyreiteistään. Tiesitkö, että slovakialainen pyöräilijä Peter Sagan, joka on yksi maailman tunnetuimmista pyöräilijöistä, on kotoisin Žilinasta? Voit tutustua alueen upeaan luontoon joko itsenäisesti, tai lähtö tutkimusmatkalle ammattitaitoisen oppaan johdolla. Yksi suosituimmista reiteistä on Žilina-Budatin –reitti, joka kestää lähes koko päivän. Kaikille soveltuva reitti päättyy Budatinin vanhan linnan luokse. Mikäli olet kiinnostunut vierailemaan kansallispuistoissa, Žilinan alueen tarjonta ei takuulla petä odotuksiasi. Vieraile esimerkiksi kuuluisassa Mala Fatran puistossa, joka sijaitsee samannimisen vuoriston alueella, missä voit tutustua myös hurmaaviin kyliin, jotka huokuvat slovakialaista kulttuuria ja tunnelmaa.

Tehtävää ja nähtävää Žilinassa

Sekä Žilinan seutu että Žilinan kaupunki tarjoavat runsaasti mielenkiintoisia ja uniikkeja nähtävyyksiä. Mikäli suuntaat lomallasi kaupunkiin, Žilina monine nähtävyyksineen ja käyntikohteineen ei varmasti petä odotuksiasi. Kaupungissa oleskellessasi voit ihastella vanhoja keskiaikaisia rakennuksia ja tutustua Žilinan kiehtovaan historiaan. Mikäli olet vuokrannut lomasi ajaksi auton käyttöösi, voit helposti tehdä vaikkapa päiväretken Lietavan kylään, joka sijaitsee vain 15 minuutin automatkan päässä Žilinan kaupungista. Kylässä sijaitseva Lietavan linna on Slovakian kolmanneksi suurin, ja se rakennettiin 1200-luvun puolivälin tienoilla. Nykyään linnasta on jäljellä lähinnä rauniot, mutta vielä 1500-luvulle saakka sitä käytettiin armeijan päämajana. Suosittelemme vierailemaan myös Žilinan katedraalissa sekä vanhalla kaupungintalolla. Molemmat rakennukset ovat erittäin kauniita ja todistavat kaupungin hienoutta. Vuokraa loma-asunto Žilinasta ja lähde tutkimaan alueen upean historiallisia kohteita yhdessä perheesi kanssa!