search

Vuokraa loma-asunto Trnavasta

Vietä upea loma Trnavassa! Tämä Slovakian länsisosassa sijaitseva alue tarjoaa muun muassa samannimisen kaupunkikohteen, paljon kaunista luontoa sekä arvokkaita kokemuksia koko perheelle. Trnavan kaupunki sijaitsee noin 50 kilometriä maan pääkaupungin Bratislavan koillispuolella Trnavka-joen rannalla. Tutustu historialliseen kaupunkiin ja sen hyvin säilyneeseen kaupunkikeskustaan sekä upeaan kaupunginmuuriin. Trnava tunnetaan myös nimellä ”Pikku-Rooma”, sillä kaupungissa on runsaasti katolisia kirkkoja. Mikäli haluat nauttia lomasta edullisesti kauniissa kaupunkikohteessa, vuokraa loma-asunto Trnavasta ja vietä upea loma perheesi kanssa!

Vuokraa loma-asunto Trnavasta

Nähtävyyksiä ja käyntikohteita

Loma-asunto Trnavassa on loistava tapa tutustua seudun moniin nähtävyyksiin.  Trnavan kaupungin keskusta on suosittua turistialuetta ja sieltä löydät esimerkiksi suuria hyvinsäilyneitä goottilaistyylisiä rakennuksia, kuten Pyhän Nikolaksen ja Pyhän Helenan kirkot, jotka on rakennettu jo keskiajalla. Tutustu myös kauniiseen kaupungin torniin, josta avautuvat upeat panoraamanäköalat kaupungin sekä sitä ympäröivän maaseudun ylle. Kuten muissakin kaupungeissa, myös loma-asunto Trnavassa antaa sinulle mahdollisuuden nauttia herkullisista paikallisaterioista kaupungin monissa ravintoloissa, istuskella jossakin kahvilassa tutkailemassa ohi kulkevia ihmisiä, kuulostella kaupungin ilmapiiriä jollakin sen monista kauniista aukioista tai lähteä shoppailemaan Trnavan kävelykatujen varsilta löytyviin liikkeisiin.

Varaa loma-asunto Trnavasta ja koe alueen upea luonto

Loma-asunnot Slovakiassa tarjoavat mahdollisuuden nauttia lomasta Trnavan upean luonnon keskellä, mikä tekeekin maasta ja erityisesti Trnavasta ihanteellisen lomakohteen kaikille luontoa rakastaville. Loma-asunto Trnavassa on hyvä vaihtoehto myös aktiivisemmasta lomasta nauttiville. Trnavan alueelta löydät runsaasti erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia niin kävelyyn, vaeltamiseen, maastopyöräilyyn, koskenlaskuun tai kiipeilyyn liittyen. Alueen kauniit laaksot, kivimuodostelmat ja lukuisat luolat ovat myös mielenkiintoisia tutkimuskohteita kaikille luonnon parissa liikkuville.

Loma Trnavassa

Vinkkejä lomalle Trnavassa

Vuokraa loma-asunto Trnavasta ja vieraile samalla upealla Záhoerien alueella, jonka suuret mäntymetsäalueet toimivat erinomaisena kasvupaikkana lukuisille eri sienilajeille. Alue tunnetaan myös rikkaasta eläimistöstään ja kasvistostaan. Záhoriessa virtaava Morava-joki tarjoaa myös hyvät puitteet uimiselle sekä muille vesiaktiviteeteille. Alueella voit nautiskella kiireettömästä lomasta uimalla, tarkkailemalla eläimiä, keräämällä sieniä tai esimerkiksi lähtemällä koko perheen voimin piknikille joen penkalle. Loma-asunto Trnavassa mahdollistaa kaiken tämän, joten kurkkaa Slovakian loma-asunnot kotisivuiltamme ja varaa oma luonnonläheinen lomasi vaikka heti tänään!