search

Vuokraa loma-asunto Trenčínistä

Haaveiletko lomasta upeissa maisemissa, jossa vuoret ovat naapurisi ja tekemistä riittää koko perheelle? Siinä tapauksessa vuokrattu loma-asunto Trenčínistä voi olla vastaus unelmiisi! Slovakian luoteisosassa sijaitsevan Trenčínin alueen pääkaupunki on myös nimeltään Trenčín. Kaupunki sijaitsee lähellä Tshekin rajaa, noin 120 kilometriä Bratislavasta pohjoiseen. Seudulle saapuvat matkailijat voivat odottaa ainutlaatuisia nähtävyyksiä ja käyntikohteita, jotka ovat peräisin jopa 100-luvulta asti, jolloin Trenčínin kaupungissa asui roomalaissotilaita. Kaupunki on ainutlaatuinen sekoitus vanhoja ja historiallisia rakennuksia sekä modernia arkkitehtuuria. Kaupungin ympäristö sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat viettää aktiivisen loman koko perheen kesken.

Vuokraa loma-asunto Trenčínistä

Kaupunkiloma Trenčínissä

Loma-asunto Trenčínissä tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia aktiviteetteja ja vierailla upeissa käyntikohteissa. Trenčínin kaupungista löytyy myös muutamia Slovakian tunnetuimpia nähtävyyksiä, joista yksi hyvä esimerkki on kaupungin linna, joka on nimetty kaupungin mukaan. Trenčínin ja sen linnoituksen tehtävänä on ollut historian saatossa suojella tärkeitä Balkanilta Välimerelle kulkevia kauppareittejä. Yksi Slovakian suosituimmista nähtävyyksistä on Hotel Elizabethissä nähtävillä oleva roomalaiskirjoitus, jonka Rooman armeijan sotilaat jättivät jälkeensä vuonna 179 germaanilaisheimoa vastaan käydyn taistelun jälkeen. Käytyäsi katsomassa kirjoitusta voit seuraavaksi siirtyä ihailemaan kaunista ja hyvinsäilynyttä vanhaakaupunkia. Alueella sijaitsee myös Trenčínin kaunis kaupungin torni, jonka huipulle voi kavuta joko portaita pitkin tai hissiä käyttäen. Tornin näköalatasanteelta aukeavat upeat 360-asteiset panoraamanäkymät kaupungin ylle. Vuokraa loma-asunto Slovakiasta ja lähde ihastelemaan Trenčínin alueen upeita nähtävyyksiä!

Aktiivinen loma Trenčínissä luonnon helmassa

Loma-asunto Trenčínissä on erinomainen valinta silloin, kun haluat nauttia luonnonläheisestä lomasta kauniissa maisemissa.  Trenčínin läpi virtaa kaunis Váhjoki, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet uimiseen, kalastamiseen ja purjehtimiseen. Trenčínissä on myös runsaasti erilaisia kalliomuodostelmia, jollaisia ei löydy paljoa Euroopasta. Tunnetuin niistä on Manínska Gorge, joka on Slovakian kapein kanjoni. Seudulla on myös monia luolastoja, joista esimerkiksi Opatovksa-niminen luola on huimat 38 metriä syvä.

Loma Trenčínissä

Vinkkejä Trenčínin lomalle

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Trenčínissä, voit tehdä retken myös upeaan Brezinyn luonnonpuistoon. Alueella voi tehdä pidempiä vaellusretkiä, joiden aikana pääset ihailemaan upeita kirkkoja ja muinaisia luostareita sekä nauttimaan kauniista luonnosta. Mikäli taas kaipaat lomalle kaupungin sykkeeseen, suuntaa Trenčínin kaupunkiin. Sen kävelykatujen varsilla sijaitsevissa kahviloissa ja ravintoloissa on mukava istuskella ja nautiskella hyvästä ruoasta vaikkapa paikallisen oluen kanssa. Vuokraa loma-asunto Trenčínistä ja vietä ihastuttava loma Slovakiassa koko perheen kesken!