search

Vuokraa loma-asunto Nitrasta

Kerää koko perhe tai ystäväporukka kasaan, vuokraa mökki Slovakiasta ja suuntaa lomalle Nitran seudulle, joka on yksi Slovakian kauneimmista seuduista. Alueen keskellä sijaitsee lisäksi maan vanhin kaupunki, Nitra, joka on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kaupunkikohde. Saapuessasi Nitran seudulle kiinnität varmasti huomiota sen upean ainutlaatuiseen luontoon. Nitran kaupunki puolestaan sijaitsee samannimisen joen varrella, Zobor-vuoren läheisyydessä. Kulkiessasi upeiden maisemien poikki tutustu myös alueen moniin linnoihin ja kirkkoihin, jotka kohoavat horosontissa. Loma-asunto Nitrassa tarjoaa sinulle upeita nähtävyyksiä, hyvää viiniä, herkullisia makuelämyksiä, kauniita maisemia sekä mahdollisuuden nauttia sekä aktiviteeteista että kaupunki-ilmapiiristä. Mikäli haaveilet perhekeskeisestä lomasta Slovakiassa, vuokraa loma-asunto Nitrasta ja vietä ikimuistoinen loma yhdessä rakkaimpiesi kanssa!

Vuokraa loma-asunto Nitrasta

Koe upea Nitran seutu

Vuokraa loma-asunto Nitrasta ja tutustua samalla ihastuttavaan Nitran kaupunkiin, jossa asuu hieman alle 80 000 ihmistä. Nitra on Slovakian viidenneksi suurin kaupunki ja sen historia kantaa 400-luvulle saakka. Loma-asunto Nitrassa vie sinut keskelle hauskanpitoa ja nähtävyyksiä, jotka kiinnostavat varmasti koko perhettä. Yksi Nitran suosituimmista nähtävyyksistä on vanhakaupunki, joka on erittäin hyvin säilynyt. Vanhankaupungin huipulta löydät Nitran linnan, joka tarjoaa kauniit näkymät kaupungin ylle. Voit tutustua vanhankaupungin ihmeisiin itsenäisesti tai lähteä mukaan opastetulle kierrokselle. Lapsille mieluisa kohde on upea kasvitieteellinen puutarha, joka on suosittu käyntikohde myös slovakialaisten keskuudessa. Kuten muutkin Euroopan kaupunkikohteet, myös Nitrassa on eloisa kahvila- ja ravintolakulttuuri, joiden herkulliset paikallisannokset sekä kattava viini- ja oluttarjonta hemmottelevat matkailijan makuhermoja.

Varaa loma-asunto Nitrasta upean luonnon ääreltä

Slovakia on uskomattoman kaunis maa, jonka suuret metsäalueet, kuohuvat joet, upeat kivimuodostelmat, luolastot, vihreät kukkulat ja lumiset vuorenhuoput kaunistavat maisemaa ja jatkuvat pitkälle horisonttiin. Loma-asunto Nitrassa sopii alueen luonnon puolesta erinomaisesti myös aktiivilomalle. Nitran luonto soveltuu loistavasti esimerkiksi vaeltamiseen, pyöräilyyn, koskenlaskuun, ratsastamiseen tai  vaikkapa kalliokiipeilyyn. Vuokraa loma-asunto Nitrasta jolloin sinulla on pääsy myös alueen upeisiin kansallispuistoihin.

Vuokraa loma-asunto Nitrasta

Vinkit Nitran lomalle

Kuten jo aiemmin mainitsimme, Nitran kaupunki sijaitsee upean Zobor-vuoren kupeessa. Tästä syystä suosittelemme tekemään retken vuoren huipulle, mikäli sinulla on vuokrattuna loma-asunto Nitrassa. Vuoren rinteiltä sinulle avautuvat upeat näkymät Nitran seudun ja kaupungin ylle. Zobor-vuori on erittäin suosittua aluetta vaeltajien keskuudessa, ja heitä palvelevat alueen monet majatalot. Poikkea sinäkin johonkin Zoborin alueen monista majataloista ja nauti herkullinen ateria, joka on valmistettu paikallisista aineksista. Mikäli haluat nauttia edullisesta ja erilaisesta lomasta Euroopassa, vuokraa mökki Slovakiasta ja suuntaa lomalle upealle Nitran seudulle!