search

Vuokraa loma-asunto Košicesta

Košice on Itä-Slovakiassa sijaitseva lääni, jonka samanniminen pääkaupunki on myös Slovakian toiseksi suurin kaupunki. Vuokraa loma-asunto Košicesta ja tutustu alueen keskiaikaisiin kaupunkeihin, jotka ovat täynnä upeita ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja käyntikohteita. Voit myös nautiskella alueen upeasta luonnosta ja rentoutua Košicen upeissa kansallispuistoissa ja luonnonsuojelualueilla. Monet matkustavat Košiceen erityisesti kesäisin ja syksyisin, jolloin seudun luonto on parhaimmillaan ja alueella järjestetään runsaasti erilaisia kulttuuritapahtumia. Vuokraa loma-asunto Slovakiasta ja suuntaa lomalle ihastuttavalle Košicen seudulle!

Vuokraa loma-asunto Košicesta

Koe upea Košicen kaupunki

Košicen lääni sijaitsee Hornádjoen laaksossa Tatravuorten kaakkoispuolella. Seutu tunnetaan pitkästä ja mielenkiintoisesta historiastaan, johon on vaikuttanut suuresti alueen läheinen sijainti Itämerelle sekä Balkanille. Vuosisatojen ajan Košicen kaupunki on ollut alueen tärkein kaupunki sekä kaupan, koulutuksen sekä kulttuurin keskuspaikka. Tänä päivänä Košice on dynaaminen ja eloisa kaupunkikohde, johon on helppo tutustua , kun sinulla on vuokralla loma-asunto Košicessa. Kaupungista löytyy lukuisia upeita nähtävyyksiä ja sen kulttuurielämä on erittäin monipuolista, johon kuuluu monia museoita ja teattereita. Monet Košicen monumenteista ja nähtävyyksistä sijaitsevat kaupunkin historiallisessa keskustassa, jonka keskusaukiota pidetään yhtenä Slovakian kauneimmista paikoista. Aukiota ympäröivät useat historialliset rakennukset sekä muistomerkit ja sieltä löydät myös goottilaistyylisen Pyhän Mikaelin kappelin. Mikäli sinulla on aikaa, suosittelemme tutustumaan myös kaupungin kauniisiin puistoalueisiin, kuten upeaan kasvitieteelliseen puutarhaan, joka kutsuu sinut hetkeksi rauhalliselle kävelyretkelle pois kaupungin sykkeestä. Košicen eläintarha on myös vierailemisen arvoinen, sillä se on maan suurin sekä kolmanneksi suurin eläintarha koko Euroopassa.

Varaa loma-asunto Košicesta upeasta ympäristöstä

Vuokraa loma-asunto Košicesta, jolloin sinulla on erinomainen mahdollisuus nauttia ja tutkia Košicen seudun hienoa luontoa. Alueelta löydät niin upeita vuoristomaisemia, kuin slovakialaisia alankojakin, jotka voivat olla jopa merenpintaa alempana. Košicen läänissä on myös kaksi kansallispuisto, Slovak Paradise Park sekä Slovak Karstin kansallispuisto, ja lisäksi sitä ympäröivät lukuisat muut luonnonpuistot, joihin on myös helppoa tutustua loma-asunnolta käsin. Seutu on tunnettu myös lukuisista kätketyistä luolistaan, joista monet kuuluvat UNESCOn maailmanperintölistalle ja ovat myös avoinna yleisölle. Voit kuljeksia kivimuodostelmien joukossa ja oppia samalla luolien historiasta. Košicen lääni tiedetään myös rikkaista mineraalivesiesiintymisistään, joiden ansiosta seudulla on monia hyvinvointikylpylöitä.

Vuokraa loma-asunto Košicesta

Ainutlaatuinen loma Košicessa

Tultuaan valituksi Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodelle 2013, Košicesta on muodostunut entistä itsevarmempi  saaden sen kulttuuritarjonnan kukoistamaan. Nykyaikaiset baarit, kaupunkikierrokset ja uudet, modernit ravintolat tuovat kaupunkiin eloisaa tunnelmaa. Niiden lisäksi myös useita kansanperinteitä noudatetaan ja arvostetaan kaupungissa yhä niin arkkitehtuurissa, laulu- ja tanssitaiteessa kuin perinteisessä taiteessa ja käsitöissäkin. Vuokraa mökki Slovakiasta ja nautiskele Košicen seudusta loma-asunnon tarjoaman vapauden turvin!