search

Vuokraa loma-asunto Bratislavasta

Slovakian länsiosassa, lähellä Itävallan, Unkarin ja  Tsekin rajaa sijaitsee upea Bratislava, maan pääkaupunki. Tämä kaupunkikohteiden helmi jää välillä muiden kaupunkien varjoon, kun puhutaan Euroopan parhaista kaupunkilomakohteista. Loma-asunto Bratislavassa tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden nauttia kaupungin tarjonnasta, joka on kattava sekoitus historiaa ja nykyaikaa. Kulkiessasi Bratislavan läpi voit nähdä lukuisia museoita, vanhankaupungin, upean linnoituksen. Suosittelemme myös risteilyä Tonavalle, joka antaa aivan uudenlaisen perspektiivin kaupungista. Bratislavassa on lisäksi lukematon määrä puistoja ja viheralueita, joten kaupungissa oleskellessasi voit nauttia myös kävely- ja pyöräretkistä kauniissa ympäristössä. Vuokraa loma-asunto Slovakiasta ja suuntaa lomalle Bratislavaan, jolloin sinun on helppo tutustua upeaan kaupunkiin autiopaikalta.

Vuokraa loma-asunto Bratislavasta

Bratislavan nähtävyydet

Historiallinen itävaltalais-unkarilainen ilmapiiri tekevät lähtemättömän vaikutuksen, kun kuljeksit pitkin Bratislavan vanhankaupungin katuja. Kesäisin voit istuskella vanhankaupungin viihtyisissä kahviloissa ja tutkailla ohikulkevia ihmisiä, nauttia paikallisesta oluesta ja aistia kaupungin tunnelmaa. Loma-asunto Bratislavassa tarjoaa kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkää vanhankaupungin charmia. Upeiden barokkityylisten palatsien, vanhojen kirkkojen ja kuuluisan linnoituksen lisäksi Bratislava on tänä päivänä myös moderni metropoli, jonka lukuisat nähtävyydet toimivat kaupungin tunnusmerkkeinä. Nähtävyyksien katselemisen lisäksi Bratislava tarjoaa myös erinomaiset puitteet shoppailuun, sillä kaupungin kävelykatujen varsilla on runsaasti design-liikkeitä sekä paikallisia erikoisuuksia myyviä putiikkeja. Vuokraa loma-asunto Bratislavasta ja ihastu kaupungin monipuolisuuteen!

Varaa loma-asunto Bratislavasta ja koe alueen kaunis luonto

Bratislavan kaupungissa ja sitä ympäröivällä alueella riittää katseltavaa. Kuten muuallakin Slovakiassa, myös Bratislavaa ympäröivä luonto on erittäin ainutlaatuista. Loma-asunto Bratislavassa antaa sinulla mahdollisuuden tutustua alueen kauniiseen luontoon, jonka parissa voit rentoutua, tehdä vaellusretkiä ja nauttia raittiista ulkoilmasta. Maisemia ihaillessasi voit tutustua myös viihtyisiin pikkukyliin, jotka henkivät aitoa slovakialaista tunnelmaa. Alueella sijaitsee myös vanhoja viinitiloja ja olutpanimoita. Vieraile myös Bratislavassa lomaillessasi kasvitieteellisessä puutarhassa, eläintarhassa Koliban kansallispuistossa, jonka vaellusreitit ovat erittäin kauniita.

Loma Bratislavassa

Vinkkejä Bratislavan lomalle

Vuokraa loma-asunto Bratislavasta ja nautiskele alueen loistavasta viini- ja oluttarjonnasta. Voit myös vierailla paikallisilla viinitarhoilla ja maistella niiden tuotoksia kiertelemisen ohessa. Myös alueen ravintolat pitävät listoillaan paikallisia viinejä ja oluita, joita on mukava nauttia herkullisen aterian yhteydessä.