search

Vuokraa loma-asunto Banská Bystricasta

Vietä loma Banská Bystrican seudulla Keski-Slovakiassa! Alueen pääkaupunki, samanniminen Banská Bystrica, sijaitsee Hronjoen rannalla, vuoristojen ympäröimänä. Loma-asunto Banská Bystricassa tarjoaa runsaasti erilaista nähtävää, koettavaa ja tehtävää, mikä tekee siitä erinomaisen lomakohteen niin pariskunnille kuin perheillekin. Banská Bystrican kaunis luonto houkuttelee tutkimaan esimerkiksi upeita luolastoja, tekemään eripituisia vaellusretkiä ja nauttimaan seudun upeista maisemista. Alueen lukuisat nähtävyydet, kuten linnoitukset, kirkot, linnat ja kartanot tekevät Banská Bystrican erittäin suositun ja ympärivuotiseen matkailuun sopivan lomakohteen. Mikäli sinulla on haaveissa vuokrata loma-asunto Banská Bystricasta, vuokraa huvila tai huoneisto Slovakiasta kätevästi kotisivuiltamme!

Vuokraa loma-asunto Banská Bystricasta

Koe historiallinen Banská Bystrica

Kun sinulla on loma-asunto Banská Bystricassa, voit tutustua myös upeaan Banská Bystrican kaupunkiin ja sen moniin nähtävyyksiin.  Kaupungin tunnetuin ja suosituin käyntikohde on kaupungin vanha aukio, Námestie Slovenského národného povstania, joka on nimetty Slovakiassa vuonna 1944 tapahtuneen kansannousun mukaan. Aukiolta löytyy upeita rakennuksia, jotka sijaitsevat Slovakian arvovaltaisimmissa osoitteissa. Aukiolla on mahdollista nauttia myös rauhallisesta kahvihetkestä tai herkullisesta lounaasta jossakin viihtyisässä kahvilassa. Banská Bystrican keskusta on tulvillaan niin barokkilaistyylisiä rakennuksia,  kuin historiallisia, goottilaistyyliin rakennettuja kirkkojakin, jotka yhdessä luovat kaupunkiin kauniin yhdistelmän eri tyylejä. Kuten monista muistakin Slovakian kaupungeista, löydät myös Banská Bystrican keskustasta historiallisen ja upean linnoituksen. Kun lomailet Banská Bystrica, vieraile myös kaupungin mielenkiintoisissa museioissa. Lisäksi voit tehdä ostoksia kaupungin pitkän kävelykadun varrelta löytyvissä liikkeissä ja putiikeissa. Kaupungista löytyy myös moderni eurooppalainen ostoskeskus, jonka yhteydessä toimii elokuvateatteri.

Aktiiviloma luonnon parissa Banská Bystricassa

Mikäli kaipaat aktiiviselle lomalle, vuokraa loma-asunto Banská Bystricasta! Näin saat loma-asunnon läheltä kauniita maisemia. Esimerkiksi häikäsevä Vel’ka Fatran kansallispuistossa voit ihailla upeita vuoristoja, vehreitä metsiä sekä Slovakian monipuolista kasvillisuutta ja eläimistöä. Banská Bystrican alueella on myös runsaasti eritasoisia vaellusreittejä, joten tarjontaa riittää kaikille. Slovakia tunnetaan myös kauniista luolastoistaan, jotka ovat suosittuja vierailukohteita. Niihin on mahdollista tutustua sekä omatoimisesti että ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Loma Banská Bystricassa

Vinkit Banská Bystrican lomalle

Loma-asunto Banská Bystricassa antaa sinulle mahdollisuuden nauttia monipuolisesta lomasta. Seudulla on mahdollista viettää lomaa niin shoppailen ja rentoutuen, kuin erilaisia aktiviteetteja kokeillen. Seudulla ja Banská Bystrican kaupungissa on myös runsaasti erinomaisia ravintoloita, joten paikallisista erikoisuuksia ja herkullisista aterioista nauttiminen on helppoa. Kokeile esimerkiksi maukasta kanapaprikapataa paikallisen oluen seurana. Mikäli haaveilet lomasta Banská Bystrican seudulla, vuokraa mökki Slovakiasta NOVASOLin kautta vaikka heti tänään!